Şimdi Ara

Türkün Kürtten Başka Dostu Yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten Kürtlerden başka dostumuz yok herkes kuyumuzu kazıyor. Bizim tek dostumuz kürtler. Senelerdir aynı coğrafyada iç içe yaşıyoruz. Kültürlerimiz geleneklerimiz aynı.

Aynı dili konuşuyoruz. Bir olay olduğunda anlaşmamız kolay.
    Ayrıca mesela bir trafik kazası oluyor, deprem yangın vs. oluyor en önde yardım edenler cengaver gibi atılanlar hep kürt.. Yaralanan kişi türkmü değilmi bakmıyolar hemen yardıma koşuyolar.. Ayrıca kaslı ve güçlü oldukları için işe yarıyorlar..

Düşünün depremde bize yardım eden bir ingiliz geliyor ingilizce orda kimse varmı diyor ama enkaz altındaki kişi ingilizce bilmediği için cevap veremiyor.. Ama kürt kardeşimiz yardım ederken türkçe bildiği için enkaz altındaki cevap verebiliyor ve kurtuluyor..

Ayrıca yabancıların kendi yaşadıkları topraklar bizim ülkemiz olmadığı için çok takmazlar bizi.. Ama kürtlerde aynı topraklar üzerinde yaşadığı için kendi vatanları olduğu için olası bir savaş durumunda içiçe kenetleniriz bir bütün oluruz onlarla çanakkalede kurtuluş savaşında olduğu gibi...

Yani yabancıdan olmaz dost kürt arkadaşlarımız harbi dost...

• Irak suriyede kurdistan kurulsada hepsi gitse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.