Şimdi Ara

Türktelekom taahüt iptali lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar oncelikle.Gecen hafta sali gunu 35mbps hizli internet turktelekomdan basvuru yaptim cumartesi kurulum gerceklesti gelen ekipler 35 desteklemez 24 destekler ve kompalar yasarsiniz dediler musteri hizmletlerini arayim hizinizi dusursunler dediler. Dedikleri gibi kopmalar oldu ve ben internet kullanamiyorum. Musteri hizmetlerini surekli aramama ragmen ekip gelmedi bir turlu ustune musteri hizmetleri 41mbps hiz destekledigini soyluyor. Ben ugrasmaktan sıkıldım cumartesiden beri kullanamiyorum 24 ay sozlesmem var ve birde modem var icinde suan iptal etme hakkim varmi onlarin yapamadigi bir islem cunku lutfen yardimci olun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

bugün git telekom müdürlüğüne direk iptal dilekçesi yaz

bayiler muhtemelen seni oyalayacaklar sistem bozuk çalışmıyor falan diyecekler

dilekçeni yaz, bir nüshası da kalsın sen de direk iptal ettir

o iptal dilekçesinin bir nüshasını da sakla bir beş on yıl.

İlave: keşke internet bağlatmadan önce foruma yazsaydın belki alternatif sağlayıcılar ya da daha iyi tarifeler ile bağlantı sağlayabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 18 Ekim 2016; 12:04:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Cayma hakkı
    MADDE 18 – (1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

bugün git telekom müdürlüğüne direk iptal dilekçesi yaz

bayiler muhtemelen seni oyalayacaklar sistem bozuk çalışmıyor falan diyecekler

dilekçeni yaz, bir nüshası da kalsın sen de direk iptal ettir

o iptal dilekçesinin bir nüshasını da sakla bir beş on yıl.

İlave: keşke internet bağlatmadan önce foruma yazsaydın belki alternatif sağlayıcılar ya da daha iyi tarifeler ile bağlantı sağlayabilirdin

Hocam bu 1 hafta sure kurulumdan itibaren basliyor dimi?

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    yani o kadar detayını bilmiyorum ama bence kullandığın süre itibariyle başlar

cumartesi günü yani ama bu adamlar çok çakal uğraştırırlar seni

Orijinalden alıntı: mcrew

yani o kadar detayını bilmiyorum ama bence kullandığın süre itibariyle başlar

cumartesi günü yani ama bu adamlar çok çakal uğraştırırlar seni

Ust uste sikayet olusturdum iptal etmeyide sordum musteri hizmetleri iptal edemezsiniz dedi. Bu sabah internet gelmis gozukuyordu 1 gundur yoktu bakalim kopma olacakmi. Ucretsiz iptale hayir dediler ucretli iptal etsem ne kadar oderimki acaba

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal halinde ne kadar cayma bedeli çıkar diye sorarsan onlar sistemden bakıp tahmini bir rakam söylüyor.

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Bağlantı ücreti 192 tl + devre hazırlama ücreti 10 tl + bina içi kurulum hizmeti aldıysan 90 tl + modem parası ve kullandığın gün sayısı kadar internetin indirimsiz fiyatı son faturaya eklenir.

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal halinde ne kadar cayma bedeli çıkar diye sorarsan onlar sistemden bakıp tahmini bir rakam söylüyor.

Tesekkur ederim bu sabahtan beri internet var kopma yok duzeldi sanirim yani oyle umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

İyi aksamlar oncelikle.Gecen hafta sali gunu 35mbps hizli internet turktelekomdan basvuru yaptim cumartesi kurulum gerceklesti gelen ekipler 35 desteklemez 24 destekler ve kompalar yasarsiniz dediler musteri hizmletlerini arayim hizinizi dusursunler dediler. Dedikleri gibi kopmalar oldu ve ben internet kullanamiyorum. Musteri hizmetlerini surekli aramama ragmen ekip gelmedi bir turlu ustune musteri hizmetleri 41mbps hiz destekledigini soyluyor. Ben ugrasmaktan sıkıldım cumartesiden beri kullanamiyorum 24 ay sozlesmem var ve birde modem var icinde suan iptal etme hakkim varmi onlarin yapamadigi bir islem cunku lutfen yardimci olun ?

Benim apartmana nakil iste alt yapı yok diye iptal edecekler ayıplarını örtmek için, altyapı masrafından kaçmak için. :-) bizzat yaşadım :-)
    ayrıca tüketici kanununa göre 12 aydan fazla taahhüt yapıldığı takdirde, tüketici sebep belirtmeden sözleşmeyi fesh etme hakkına sahiptir der.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

İyi aksamlar oncelikle.Gecen hafta sali gunu 35mbps hizli internet turktelekomdan basvuru yaptim cumartesi kurulum gerceklesti gelen ekipler 35 desteklemez 24 destekler ve kompalar yasarsiniz dediler musteri hizmletlerini arayim hizinizi dusursunler dediler. Dedikleri gibi kopmalar oldu ve ben internet kullanamiyorum. Musteri hizmetlerini surekli aramama ragmen ekip gelmedi bir turlu ustune musteri hizmetleri 41mbps hiz destekledigini soyluyor. Ben ugrasmaktan sıkıldım cumartesiden beri kullanamiyorum 24 ay sozlesmem var ve birde modem var icinde suan iptal etme hakkim varmi onlarin yapamadigi bir islem cunku lutfen yardimci olun ?

Benim apartmana nakil iste alt yapı yok diye iptal edecekler ayıplarını örtmek için, altyapı masrafından kaçmak için. :-) bizzat yaşadım :-)
    ayrıca tüketici kanununa göre 12 aydan fazla taahhüt yapıldığı takdirde, tüketici sebep belirtmeden sözleşmeyi fesh etme hakkına sahiptir der.

Duzeldi hocam problemim dunden beri var internetim sagolasin aklimda bulunsun :)

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    ilk ay ise fazla üçret almazlar modem üçret biraz fazla olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaller diyarı -- 20 Ekim 2016; 17:29:55 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.