Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dzuth , fairtail , fairtail Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.241
Cevap
327
Favori
721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturalı hatta geçmek istiyorum uygun tarife var mı dedim
    Direk İdeal tarifeler var dedi.
    Kaç gb lazım deyip 20 gb yeterli olur deyince 25 ve 16 Gb lık tarifeyi önerdi. Sonra alırım dedim kapattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Biraz önce Müşteri hizmetlerini aradım
    Faturalı hatta geçmek istiyorum uygun tarife var mı dedim
    Direk İdeal tarifeler var dedi.
    Kaç gb lazım deyip 20 gb yeterli olur deyince 25 ve 16 Gb lık tarifeyi önerdi. Sonra alırım dedim kapattım

millete ideal tarifeleri saklıyorlar size direkt teklif ediyorlar  

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Adamına göre muamele yapıyorlar

azımdan idealin i si bile çıkmadan direk söyledi

2 letmiyorlar bile hemen geçirelim diyorlar 😂

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    konuşulan temsilcide çok etkili bu konuda şans işi kiminle konuştuğunda önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Demekki işini bilenler bana çıkıyor 😂

• Dostlar selamlar. Birçok teklif sunuldu ama görselde verilen teklif fena değil gibi. Her hafta Kahve hediye falan derken sanki tercih edilebilir gibi duruyor. Siz olsanız ne yapardınız? Hattı taşımalı mıyım, yoksa kabul edip geçeyim mi?

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• Erim Aktuğ E kullanıcısına yanıt

farklı alternatiflere sans vermenizi (tasıyın) yada Hos 25 ile bir süre (3 ay )idare edip sonra uygulamadan yada siteden duzgun teklifleri beklemenizi onerirdim.

Hos 25 115 tl 3 ay +12 ay 300-350 tl 40 gb tarzi bir hesap sizin odeyeceginiz faturanin ortalamasini bayagi bir dusururdu diye dusunuyorum ..550*12 odemektense 15 * 350 tl = 1350 tl civarinda en az yıllık karınız olurdu ..

tabi bu miktarlar ve hesaplar size mantıklı ve uygun geldi ise ..

alternatif servis saglayici teklifleri buradan aktarmiyorum o servis saglayicilarin başlıklarinda inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Şubat 2025; 11:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

farklı alternatiflere sans vermenizi (tasıyın) yada Hos 25 ile bir süre (3 ay )idare edip sonra uygulamadan yada siteden duzgun teklifleri beklemenizi onerirdim.

Hos 25 115 tl 3 ay +12 ay 300-350 tl 40 gb tarzi bir hesap sizin odeyeceginiz faturanin ortalamasini bayagi bir dusururdu diye dusunuyorum ..550*12 odemektense 15 * 350 tl = 1350 tl civarinda en az yıllık karınız olurdu ..

tabi bu miktarlar ve hesaplar size mantıklı ve uygun geldi ise ..

alternatif servis saglayici teklifleri buradan aktarmiyorum o servis saglayicilarin başlıklarinda inceleyebilirsiniz.

Güzel fikirleriniz çok teşekkür ederim. Peki primenin avantajlarını değerlendiren birisi olarak bakarsak olaya. Fiyat biraz makul gibi kabul edilebilir mi?

• Sözlüm polis, ben onun üzerinden emniyet tarifesi kullanamam dimi ? Evlendikten sonra olabiliyor sadece diye biliyorum

• ortalama 5gblık ek paket lazım tarife yenilenmesine var daha. Uygulamadakiler pahalı uygun yöntem bilen var mı arkadaşlar?

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Yöntemler ilk sayfada mevcut

• @krkmz1666

Selam hocam. Turkcell den Turk Telekom faturasıza aşağıdaki sözleşmeye göre bayiden geçiş yaptım. Hoş Geldin 25GB paketi almamda sıkıntı olur mu?

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt

Olmaz mesaj atın kayıt olun

TL yüklediğinde tanımlanır

ek paketler için bir şey göremedim ama ben mi gözden kaçırdım?

• tufless kullanıcısına yanıt

Sözlünüz egm tarifesindeyse sizi referans göstererek yararlanabilirsiniz

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Ek paket uygulamada var tarife değiştirebilirsiniz diğer türlü

• Tarife bitmesine iki gün kaldı 400TL uygulamadan 30GB prime tarifesine geçeceğim gibi duruyor.

Diğer operatörler daha pahalı geçişlerde bile garip bir sene yaşıyoruz şaka gibi gerçekten.

İlk sayfadaki ideal tarifeler çıkmıyor bende sanırım illaki önce faturasıza geçmem gerekiyor daha uygun tarifeler için ama o kadar uğraşmayada 50TL ya indirim olur ya olmaz sanırım.

😁şans işi bu

ben de onu sormak istedim onlardan daha uygun fiyatlısı var mı diye? gereksiz pahalı çünkü düşük gb olanlar

• Prime sınırsız düşün 70gb tarifesinde olanlara ne teklif geldi arkadaşlar? Bitime iki gün kaldı bana gelenler bunlar hiç kıymeti yok.

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.