Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: makine433 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.500
Cevap
304
Favori
680.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten çok doğru yorum, hiçbir bayi faturasıza geçirmiyor. Turkcellde de durum aynı Türk Telekomda da, ya bölge müdürlüğüne gideceksin ya da online taşıma yapacaksın.

En son taşımamda il ve ilçelere 24 saatte teslimat denmesine rağmen kurye 10 günde gelmişti😂

1. Senaryoda ücret alabilir bence ama 2. Senaryoda soğuk su içer:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Anlayacağı dilden konuşmak lazım TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğiniz hat taşıma durumunda 300-600 arası paket varmı ?

• musicalistanbul M kullanıcısına yanıt

İlk sayfada varTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• Turkcellden direk telekom faturalıya geçmeyi düşünüyorum ek sosyal medya olması önemli özellikle youtube de içinde olursa iyi olur ben bulamadım ama yardımcı olurmusunuz ? Bu kriterlerde fiyat olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Çok harikasın sen 😁

• Tt bayisine gittim fotoda olan kampanyaların faturalı hatta ve taahhütlü olarak olduğu; faturasız hatta bir kampanya olmayıp geçiş yapılmadığını söylediler.
    Başka bayiye bakacam sonra şikayet aşamasına geçecem.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• Selam taraftar hattı kullananlar son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Gerçekten çok doğru yorum, hiçbir bayi faturasıza geçirmiyor. Turkcellde de durum aynı Türk Telekomda da, ya bölge müdürlüğüne gideceksin ya da online taşıma yapacaksın.

En son taşımamda il ve ilçelere 24 saatte teslimat denmesine rağmen kurye 10 günde gelmişti😂

1. Senaryoda ücret alabilir bence ama 2. Senaryoda soğuk su içer:)

geçen yıl türk telekomdan türkcell faturasıza geçmek için bayiye gittim. faturasıza geçmek için ekstradan paket satmaya çalıştılar. paket almak zorunlu dediler. çıktım hemen kapıda müşteri hizmetlerini aradım. müşteri hizmetleri öyle bir zorunluluk yok sizden zorla paket yüklemenizi isteyemezler dedi. tekrar içeri girdim durumu anlattım. çalışan arkadaş bayi sahibini aradı. bayi sahibi de hayır o şekilde olmaz işlem yapmayın dedi. evyallah dedim çıktım ordan.

ülke öyle bi hale geldi ki herkes kendi kafasına göre at koşturuyor. o yüzden normal. bide faturasıza geçirmemelerinin bir sebebi de 1 ay durup tekrar operatör değişikliği yaptıklarını öğrenmişler.

bize olumsuz yansıyo puanımız felan düşüyor öyle olunca. bundan dolayı kabul etmiyolar.

yani istersem dururum istersem değiştriririm sanane sen kimsin awk köpeğe bak kendi kafasına göre kural koymuş numara taşımıyor.

bu ülkede adam gibi kanun nizam olsa bu itler böyle kafasına göre at koşturamaz ama nafile.

• makmüh40 M kullanıcısına yanıt

Şikayet edin bakalım nasıl yapıyorlar

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Konu ve yorumlar size yol gösterir

Anlayacakları şekilde işlem yapmak lazım

https://forum.donanimhaber.com/turkcel-bayisinin-numara-tasimada-pesin-ucret-istemesi--159372218

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Konu ve yorumlar size yol gösterir

Anlayacakları şekilde işlem yapmak lazım

https://forum.donanimhaber.com/turkcel-bayisinin-numara-tasimada-pesin-ucret-istemesi--159372218

konuyu okudum aynısı başıma gelmişti. özellikle gidin başka yerde taşıyın diyen zata hattınızı taşıttırmanız beni zevkten 4 köşe ettirdi. TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) dediğiniz gibi anladıkları dilden konuşmak lazım.

bana bi nevi iyilik yaptılar aslında taşımayarak. daha sonra faturasıza geçeceğim blöfü ile aynı paketten devam etmiştim indiirmli bi şekilde. TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) bu senede yine aynı taktikle devam. seneye de allah kerimdir artık

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Başka bir bayiye gittim. Kalabalıktı ayak üstü sordum önce yok sadece taahhütlü var dedi. İnternete var ve bayide yapılıyor gözüküyor dedim. Biriyle konuştu geldi tamam ama lira yüklememiz dedi. 20gb 1000dk sms ile ilgili bir paket var 375tl gibi bir şey söyledi 3 aylıkmış. Sıra olduğu için çıktım. Saat 20 gibi tekrar gidip yapmaya çalışacam bakalım. 115 + tkü ile aylık yapmaya çalışacam canım isterse devam ederim 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: makmüh40

Başka bir bayiye gittim. Kalabalıktı ayak üstü sordum önce yok sadece taahhütlü var dedi. İnternete var ve bayide yapılıyor gözüküyor dedim. Biriyle konuştu geldi tamam ama lira yüklememiz dedi. 20gb 1000dk sms ile ilgili bir paket var 375tl gibi bir şey söyledi 3 aylıkmış. Sıra olduğu için çıktım. Saat 20 gibi tekrar gidip yapmaya çalışacam bakalım. 115 + tkü ile aylık yapmaya çalışacam canım isterse devam ederim 😎
    İkinci bayiye şimdi tekrar gittim faturasız hatta geçiş için geldim sabah başka bir arkadaşla konuştuk dedim. Tamam deyip hat geçiş ücreti 500 tl dedi. Nasıl yaa ben sadece hattımı geçirecem 115 tl ye 20gb hoşgeldin paketi var bu nasıl fiyat dedim. Hem sabah 375 tl dediniz şimdi 500 nasıl oluyor dedim. Biz en az 3 aylık yapabiliyoruz dedi. Öyle bir şey yok faturasıza geçiş yapmak zorundasınız 115 tl istersem sizden yüklerim istersem hiç yüklemeden devam ederim dedim. Olmuyor öyle 3 ay yapıyoruz o da 500 tl dedi. Ben de isimlerini aldım btk ya sizi şikayet edeceğim o zaman görürüz oluyor mu olmuyor mu dedim ve çıktım.

Şimdi 7 gün taahhüt sürem kaldı. Sizce 120tl kurye ücretini göze alarak online faturasıza geçişe başvurup oradan işlemleri yürütmek mi hızlı olur btk dan gelecek sonucu beklemek mi?

BTK ya şimdi benim yazdığım gibi yazın yarına ararlar

niye bu kadar detaya giriyorsunuz işlemi yapıyormusunuz yapmıyormusunuz soracağınız bu

hoşgeldin paketini falan karıştırmayın Tl yi kendim yükletip ya da kredi kartı ile uzun dönem paket alacağım dersinin

Bayi adını belirtip ücret isteyip taşıma işlemini yapmadı deyin

Şimdi şikayeti ilettim. Peki sizin tecrübenize dayanarak sormak istiyorum, 7 gün taahhüt sürem kaldı bu hat taşıma yetişir mi sizce

Hangi operatördesiniz son ayınızda ise cezai bedel de çıkarabilirler bilginiz olsun

sisteme girildikten sonra 3 içinde taşınır

Turkcelldeyim şu an, biraz geç kaldım taşıma için artık ceza bedeline yapacak bir şey yok maalesef

Geç kaldığınız yer tam olarak neresi neye geç kaldınız yani

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.