Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER VE ÖZEL BİLGİLER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (1033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.673
Cevap
469
Favori
1.111.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
76 oy
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merak etmeyin ben sizden iyi biliyorum. bir şey sorduk diye kendinizi profesör zannettiniz heralde. Neyse uzatmayın lütfen iyi günler size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 12 Şubat 2026; 19:27:19 >

Görselde yazanı gördüğünü yazamayan zat bildiğini kanıtladı aferin size de iyi günler TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER VE ÖZEL BİLGİLER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk sayfada ve 1 önceki mesajımda ne zaman iyi teklif geldiğinin ne zaman geçebileceğinizin bilgisi mevcut .

Kendinize nasıl uygunsa duruma göre hareket edebilirsiniz.

Hocam zaten cevaplarınızı anlayamadığım için sormuştum.

Daha düşük geliyor diyorsunuz mesela,

Cümle havada kalıyor, fiyat mı daha düşük geliyor? Yoksa GB mı daha düşük oluyor? Fiyat mı yükseliyor manasında sormuştum.

SORU :Teklifler ne zaman geliyor ne kadar kalıyor.

CEVAP: Teklifin en uygunu 5-6. ayda geliyor kabul etmezseniz son 3 ay kala tekrar gelmeye başlıyor. Genelde son aylar herkese geliyor.Son ay gelen teklif diğer 2 aya göre daha düşük oluyor Bazı tarifelere teklif gelmiyor Egm jandarma iç içleri gibi .

Gelen teklifler 4 hafta kadar duruyor sonra ya siliniyor ya yenisi geliyor .

Taahhüt bitiminde son fatura kesim günü yeni teklif de gelenler oluyor ama kesin değil Son 3 ay gelenden daha düşük oluyor Gelen teklifler arasında %50 indirimli teklif varsa sonradan gelecek teklifte indirim tutarı düşüp fiyat artacaktır

şu an bana %40 indirim gelmiş. indirim oranı %50 yi bulacak mı?

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER VE ÖZEL BİLGİLER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

ne yapayım sizce? Kabul edeyim mi? Taahhüdü 22 Nisan'da bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 12 Şubat 2026; 20:27:56 >

• manilafortuna kullanıcısına yanıt

Size şuana kadar %50 indirimli teklif sunmuşlar mı sunmamışlar

Demekki sunacaklar

Sana senin kullandığın tarifenin internetinden daha yüksek 6 tane farklı gb ları olan tarife sunuyorlar.

%50 indirimli teklif gelene kadar indirim miktarı artıp fiyat düşecektir .

Tekliflerde %50 indirimi gördüğünde bir sonraki teklifte indirim miktarı düşüp fiyat artacaktır .

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162972064

Adreste bulunan

Ocakta sunulan fiyatları sunurlar sana da ona göre karar verirsiniz

Hocam sunmuş olabilirler de ben kaçırmış olabilir miyim peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bize de tutar olarak en fazla %47 indirimli 25 GB tarife çıkıyor hocam. Mevcutta 20 GB'li tarife var. Sorum şu, halihazırdaki tarifenin GB olarak daha altındaki başka bir tarife kampanyasına geçemez miyiz Telekom'da?

Siz de demişsiniz hep mevcuttan daha yüksekler çıkıyor diye gerçi.

Bir de bu yeni geçilecek kampanyalar da 12 (ay) dönemlik mi oluyor en fazla yine?

Olamaz daha zamanınız var

martta teklifler muhtemelen düşük gelecek

nisan ayında artacaktır  

Müşteri hizmetlerini arayıp Faturasız birimden geçebilirsiniz

ilk sayfada bilgisi var

12 ay taahhütlü oluyor

Benim taahhüt martta bitiyor ama % 50 indirim gelmedi, bu da demek oluyor ki martta teklif edilenler daha yüksek fiyatlı mı olacak?

Okudum hocam, faturasıza geçiş blöfü ile uğraşamayız, hat annemin adına zaten ve o kullanıyor. Bu arada anladım ki bir operatöre geçerken EN BAŞTA ihtiyaca göre değişmekle birlikte ne kadar düşük/ucuz tarifeli kampanyaya geçersek o kadar iyi oluyor takip eden kampanya döneminde yenileme yaparken. Sonradan yenileme yaparken daha düşük GB'li tarifeye geçirmiyorlar faturalar düşmesin diye Allah'sızlar. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Şubat 2026; 0:12:35 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

O zaman ya taşınacaksınız ya da sunulan teklifleri kabul edeceksiniz .

%50 indirim hiç sunulmadıysa mart ilk hafta sunulabilir

ama kesin diyemem .

Sistem değişiyor

Önceden son ay düşük teklif gelirdi

Ama bana son ay bir önceki aydan daha yüksek teklif geldi

Merhaba bende öğrenciyim ve aynı senin gibi faturasız uygun fiyat paket arıyorum ama malesef ben türk telekomdan turkcele geçecem çünkü yeni müşteri kampanyaları artık alamıyorum. Tanışma 25 ve Selfy 3Aylık 100GB paketleri yeni müşterilere özel çok uygun tavsiye ederim ama hoşgeldin 50GB paketi galiba sadece yeni hatlı müşterilere veriyorlar. Sende turkcel için faturasız paket tavsiye edersen hoşnut olurum.

Hocam selamlar sırf sizin tavsiyenizi almak için hesaba giriş yapamadım kırk takla attım . Lütfen yardım edin. Bugün türk telekom faturasız hattımdan turkcel faturasıza numara taşıması yapcam çünkü yeni müşteri sayılmadım için mevcut kampanyaları alamıyorum. Turkcellde Cepte yeni 10GB paketini alma fikrindeyim ama mevcut türk telekom hesabın içinde yüklü miktar param var bunu nasıl geri çekebilirim? Forumlarda doğru dürüst bilgi bulamadım sizden başkası bilmez dedim. Bu parayı çekmeden gidemem o yüzden ttde zorunlu bekliyom şuan ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Üye olmanıza gerek yok tu ilk sayfada bilgisi mevcuttu keşke okusaydınız

Numara taşımanız onaylandığında kalan ayların vergisi kesilir .Kalan tutarı da e devlet ve ya borç alacak sayfasından Adınıza kayıtlı ibana alırsınız

Geç görünebilir

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Üye olmanıza gerek yok tu ilk sayfada bilgisi mevcuttu keşke okusaydınız

Numara taşımanız onaylandığında kalan ayların vergisi kesilir .Kalan tutarı da e devlet ve ya borç alacak sayfasından Adınıza kayıtlı ibana alırsınız

Geç görünebilir

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil

Okumuştum ama gözümden kaçmış. Teşekkür ederim artık gönül rahatlıyla geçebilirim. Hocam ve bişeyler daha sorabilir miyim acaba Turkcel numara geçişim tamamlansa ve hemen tekrar türk telekoma geçiş yapsam tekrar faturasız uygun kampanyalardan faydalanabilir miyim? Mesela Tanışma 25Gb paketin altında açıkça türk telekom numara geçişi arasında 90gün olması şart yazıyor ama 3Aylık 10Gb, Selfy Merhaba 50Gb ve Selfy 3Aylık 100Gb faturasız paketlerin altında böyle bişey yazmıyor. Bunlarda Tanışma 25 paketi gibi 90 gün şartı bekliyormu bilginiz varmı?

• 
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.