Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER VE ÖZEL BİLGİLER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (1034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.673
Cevap
469
Favori
1.111.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
76 oy
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şuan uygulamada görülen paletlerden yararlanırsınız

diğerleri için 90 gün geçmesi lazım

hoşgeldin falan kabul etmiyor

işlem gerçekleştirilemiyor diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkürler o zaman türk telekomdan gidiyom. Hocam çok soru sordum kusura bakma ama bişey daha var. 1veya 2 hafta önce türk telekomda haftalık veya aylık tam hatırlamıyom faturasız paket video izlerken bitti ama 5dakika daha bakim nasıl olsa videonun önündeki bikaç dakika önceki internetten yüklendi diye devam ettim 5 dakika sonra sms mesajı geldi bakiyeniz çok azaldı para yatırın diye uygulamaya baktım türk telekom hesabından 170TL hemen çekilmiş. Beni şaşırtan şey sırf böyle şeyler yaşanmasın diye faturasız paketler alıyodum ve bundan önceki paketlerimde test etmiştim acaba hesapta bakiye olsa bile biten internet ek ücret için bakiyeden kesilecekmi diye ama hayır bunun gibi kesmemişti doğrudan internet bitince erişimim kapalıydı. Neden bu sefer böyle bişey kesildi bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini arayarak hatalı ücretlendirme için itiraz kaydı açtırmayı denicem. Acaba bunun için ne yapmamı önerirsin nasıl parayı geri alabilirim?

• Alibaba73471 A kullanıcısına yanıt

Daha önce paketsiz internet erişimin kapalıdır O yüzden bitince durmuştur .

1-veya 2 hafta önce denediği de onay verdiysen Tl den harcamıştır bu da doğal bir durum .

Onay vermediysen şikayet edebilirsiniz tabi

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Daha önce paketsiz internet erişimin kapalıdır O yüzden bitince durmuştur .

1-veya 2 hafta önce denediği de onay verdiysen Tl den harcamıştır bu da doğal bir durum .

Onay vermediysen şikayet edebilirsiniz tabi

Demek öyle. Herhangi onay verdimi hatırlamıyorum. O zaman doğrudan müşteri hizmetlerine veya Btk gibi daha resmi biyere şikayete başvurcam. Böyle şeylere bilgisizim. Sen nasıl şikayet etmemi önerirsin?

Ne yaşandıysa onu btk ya yazacaksınız. 

O şekil yani anladım . Belge falan kanıt gibi bişey yapcakmıyım yoksa sadece konuşsam haber versem oluyomu hocam

Belgen varsa ekleyebilirsiniz tabi

Şimdi albümde buldum sadece ekran görüntüsü çektim bu varmış. Mevzu şu ki sil süpürden haftasonu 20Gb paketi çıkmıştı sadece hafta sonu işime yarayan 20Gb internet vardı ve bitiş tarihi 2 Şubat 1:50 yazıyordu ama garip şekilde salla kazan paketi galiba tam 00:00 da kullanımı iptal edilmiş çünkü ben 00:14 de durumu gördüm ve o zaman çoktan bakiye çekilmişdi kanıt olarak ekran görüntüsü galiba işe yarar bilmiyorum. Aşım veya herneyse bu ücret salla kazan paketi yüzünden olmuş ama saati erkenden bitmiş yani muhtemelen onların hatası olmalı. Btk geç dönerse diye hem müşteri hizmetine hem Btk ikisinede durumu izah etsem geri iade talep etsem hatamı yapmış olurum? Yani müşteri hizmetine söylemek yanlışmı olur nedersin hocam. Şuan internetsiz takılıyorum o yüzden soruyom. Geri iade almaya çalışırken bi yandanda numara taşiyacam bu yüzden ilk önce benden çekilen parayı almaya çalışıyom ve teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibaba73471 -- 14 Şubat 2026; 0:2:24 >

• Alibaba73471 A kullanıcısına yanıt

yolları uygulamak size kalmış

btk dan daha çabuk dönüyorlar

Orijinalden alıntı: plus007

Emekli kampanyası yokmu Türk Telekom da ...

Az önce buldum türk telekom Ailem 15GB 12ay taahütlü tarifesi 205Tl çok uygun fiyat böyle aynı isimde çeşit tarifeler var. Türk telekom emekli tarifeleri yazarsan daha çok fırsat çıkar.

Eyvallah edevlet üzerinden tüketicişikayetbtkgovtr btk şikayet başvurusu yaptım inşallah hemen cevap gelir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.