Şimdi Ara

TürkTelekom Evde Kurulum 24 Ay Taahhütle ÜCRETSİZ -- DAİRE İÇİ KABLOLAMA DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom Evde İnternet'e 24 ay taahhüt verecek olanlar veya henüz yeni taahhüt verenler için avantajlı bir servis gibi görünüyor. Binadaki ankastreden eve kadar kablo çekme işleminide bu servis kapsamında ücretsiz yapıyorlarsa modem değerlerini iyileştirme anlamında çok faydası olur.

TürkTelekom Evde Kurulum 24 Ay Taahhütle ÜCRETSİZ -- DAİRE İÇİ KABLOLAMA DAHİL

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/Sayfalar/kurulum-hizmeti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 30 Nisan 2017; 13:45:58 >

• UP
  • Dikkat edersen daire içi kablolama diyor, ankastreden kablo çekme gibi birşeyden bahsedilmiyor.
  • "Gerekli olduğu durumlarda" yani keyfi olarak çek diyince çekmeyecekler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmeseydim konu başlığınada o şekilde yazmazdım.

Bunu en net şekilde biri bu hizmete taahhüt verip yaptırdığında anlayabiliriz bence. Yaptıran olup sonucunu buraya yazarsa konuyu güncellerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Dikkat etmeseydim konu başlığınada o şekilde yazmazdım.

Bunu en net şekilde biri bu hizmete taahhüt verip yaptırdığında anlayabiliriz bence. Yaptıran olup sonucunu buraya yazarsa konuyu güncellerim.

Yaptıran aramaya gerek yok, türk telekom hiçbir şekilde ankastreden eve kadar kablo çekme gibi bir işlem yapmaz. He babacan bir çalışan gelir rica edersiniz mesafe fazla değilse, kablonuz uzunsa uğraşır, onun dışında umurlarında olmaz bu tür işler.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ricaya falan gerek yok. Hiçbir şekilde yapmıyorda değil ayrıca. Ücret karşılığında bunu yapıyor zaten.

Buyrun:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/Sayfalar/elitt-hizmet.aspx

Ha siz dersenizki ücretliyi niye ücretsiz yapsın; işte bu yüzden taahhütü boşuna istemiyor derim. Taahhüt'ün tek gerekliliği abone kalmanızı sağlamak, yani firma kazancını sigortalıyor bir nevi. Rayiç bedeli 150TL'ye kadar olan bir hizmeti ancak 2 yıl taahhüt karşılığında ücretsiz yaparım diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su algı olusmasın
    apartman kutusunda senın modemıne kadar yenı kablo fılan cekıyorla zannetmeyın

celıkı kablo vardır
    gelır adam
    evdekı telefon cıkısındakı en yakın yere 1 -2 metre kablo takar anca bu olur

yukarıdada belırtmıs "gereklı oldugu durumlarda"

mesela ben 5katta oturuyorum
    apartman kutusundan modeme kadar cat5 cablo cekılı
    50metre kablo cektım kendım
    bunu yenıden cekeceklerını dusunmem aptallıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 2 Mayıs 2017; 16:8:39 >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Ücretiyle çekiyor dedikya, linkinide ekledim bu servisin.

Bunun yanında taahhüt karşılığıda çekiyor olsa, ilgili sayfadada yazsa bunu, yinemi yok diyecektiniz. Sadece orada yazmadığı üzerinden yorum yapıyorsunuz. Ben bişeyi kesin iddia etmedim. "Gelen TT ekibine sordum yapmadılar, Telefon açtım olmaz dediler, Taahhüt verdim ankastreden kablo çekmediler" diyen varmı? Yok. Siz ise kimse bu servisi henüz denememişken ısrarla bunun olmayacağını iddia ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.