Şimdi Ara

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
15
Favori
21.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 1...14...252627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allahsız telekomu yalan ettik sonunda :D

En temizi bu işte.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • 2 gün için değmez ki😅ama ödemesini yaptım👍
    Kasım ayı 27'sinde turkcell faturasız'a geçmiştim ama geçiş için 2 gün geçti ve hattı hiç kullanmamıştım ama sağlık olsun😅

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 29 Aralık 2025; 12:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda son ay içerisinde olup da cayan oldu mu? Müşteri hizmetlerini aradım net bir cayma bedeli tutarı veremediler. Saat dakika olarak iptal olduğu zaman hesaplanıyor vs. dediler. Bir de son ay olduğu için ücret çıkmaz en fazla tarife ücretiniz kadar ödeme yaparsınız dediler ama buradaki tarife ücretinde bir kelime oyunu mu var merak ediyorum. Çünkü taahhütlü fiyat ile taahhütsüz fiyat arasında yaklaşık 4 kattan fazla fiyat farkı var.

Turktelekomdan taşınanlar anketi cevaplayabilirler
    Sorun yaşayanlar cayma ödeyenler doldursun

• Bana da ekstra 1 gün için 21 kuruş fatura gelmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Toplu hareket derken topluca yapılan bir şey mi var ben kaçırmışım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim iki hattım var 🙂

Tam tersine; ana hattımı senelerdir Turkcell kullanıyor, katiyen başka operatöre geçmiyordum. Ama Turkcell fiyatları sağ olsun, bu sene Türk Telekom'un tarifelerine kayıtsız kalamadım ve uzun yıllar sonra cesaret edip Türk Telekom’a geçtim.

50 GB + sınırsız sosyal medya + 3000 dk + Türk Telekom yönüne sınırsız + 250 SMS içeren paketim 300 TL (vergiler dahil). Arada saçma sapan 1–2 teknik problem yaşamış olsam da; bulunduğum yerlerdeki çekim gücü, internet hızı ve özellikle düşük ping değerleri açısından genel olarak gayet memnun kaldım.

İkinci bir hattım daha var; onunla da genelde düşük faturalı tarifelerde dolaşıyorum. Geçen sene telsiz kullanım ücreti dahil 117 TL’ye 4 GB + 750 dk + 500 SMS’lik bir Türk Telekom tarifesindeydim. Ayrıca her ay 1 kez haftalık 10 GB Sil Süpür garantisi vardı. 1 yıl dolunca bu hattı Turkcell’e taşıdım. Hem iki hattım aynı operatörde olmasın, birinde sorun yaşarsam diğeri alternatif olsun istedim. HEm de süre bitince TT “kaçırmamak için” uygun teklif sunmadı zaten.

Sonuç olarak Turkcell’in 165 TL + telsiz ücreti olan, 6 GB + 5 GB e-Devlet sosyal medya + sınırsız WhatsApp + 500 SMS içeren tarifesine geçtim.

Yani “herkes Telekom’dan kaçıyor”dan ziyade, kim mantıklı teklif verirse ona gidiliyor diyelim.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

tabi ki çoğunluk ucuz tarifeye geçmenin derdinde ancak bu konuya yazanları gördüğüm kadarıyla çoğunluk türk telekomdan kurtulma derdinde. ben de vodafone a geçtim geçen ay, ancak önümüzdeki ay türk telekomum 150 liraya verdiği 25 GB lık faturasız hatta geçmeyi düşünüyorum, 3 ay fiyat garantisi veriyorlar, o bitince bu sefer de turkcell e geçerim sanırım. bu şekilde maksimum fayda sağlamayı düşünüyorum artık.

Bende sizin gibi aynı durumdaydım ve 27.sinde pttcele geçiş yaptım. 0.23 tl fatura çıkmış.

kuruş bile olsa fatura yansıtıyolar vay arkadaş.

Çoğunluk tabi ki öyle olacak :) Mevzu zaten telekomdan giderken yansıtılan haksız faturalar :)

Operatör değiştiren sayısının bu kadar fazla olma sebebi ise mevcut abonelere sundukları acaip kazık fiyatlar. Muhtemelen ilk taahhüt bitiminde geri gelicez telekoma :)

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

yeniden telekoma geçerken de şöyle paketleri sömürmek lazım öncelikle (:

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/merhaba-25-gb-paketi

• sparkplug S kullanıcısına yanıt

kaçırdığınız birşey yok TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... 

> 50 GB + sınırsız sosyal medya + 3000 dk + Türk Telekom yönüne sınırsız + 250 SMS içeren paketim 300 TL (vergiler dahil).

Bu hangi tarife?

50gb Prime Sosyal Düşün tarifesi. Taşıma yaparken fiyatı 458 TL idi.

Bu tarifenin aslında standart taahhütlü fiyatı 795 TL idi. Yıldızlı günler kapsamında 458 TL'ye veriyorlardı.

Şu konuda Türk Telekom'un bir kampanyasından daha bahsetmişlerdi arkadaşlar. Denedim bende de oldu:

https://forum.donanimhaber.com/yildizli-gunler-efsane-kampanya-yeni--161186586-8:

(100 mbps ve üstü mü bilmiyorum bu detayı, ben 500 mbps kullanıyorum.) Türk Telekom ev internetiniz varsa HERYERDE TCKN (ev int sahibinin tcsi) yazıp 5555'e gönderince %20 indirim daha tanımlıyor ve bu indirimi tarifenin standart taahhütlü fiyatı olan 795 TL üzerinden uyguluyor. Böylece fiyat 636 TL'ye düşüyor. Aradaki fark: 159 TL.

İşin enteresan kısmı burada başlıyor. Bu 159 TL'yi direk Yıldızlı günler kapsamındaki fiyat olan 458 TL'den düşüyor ve tarife fiyatı 299 TL'ye iniyor (300 bile değil). 21 TL de telsiz kullanım vergisi ekleyince fatura standart 320 TL oluyor.

İşin başka entersan kısmı da bir sürü ek hediye verdi. Bunlar: 1 sene Muud Premium hediyesi, 1 sene E-Dergi hediyesi, 1 sene TiviBu Go hediyesi, her ay 2 gb TürkTelekom noktalarında wifi, tivibu için ekstra her ay 5 gb kota, vs. Eskiden Turkcell Tv+ ve mevcut TOD aboneliğimle karşılaştırırsam; Tivibu go'nun tv'deki görüntü kalitesini bunların ikisinden de çok daha başarılı buldum.

• galacimbom kullanıcısına yanıt

Aralık ayında 1 adet 22tl ödedim

Kasım için otomatik ödemeden çıkmışım, bir şey odememisim.

Ekim ayında 2 tane 271.50 TL ödemişim.

Eylül ayında 341.50 TL ödemişim (sanırım asim yapmışım)

Son faturayı da ödeyip çıkmışım gibi algıladım ben taahhüt ne zaman bitiyordu hatırlamadigim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatgokcek -- 31 Aralık 2025; 15:18:43 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

26 Kasım son gündü aynı şekilde. 27'si saat 11 gibi pttCell'e geçtim. Geçiş anında oldu. 0,2 TL fatura çıkarmışlar. 32 neye göre, ilginç ilginç olaylar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.