Şimdi Ara

Turksat 3a ya geçmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
42.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kanalları bulamıyorsanız çözüm sıfırdan arama yapmakta arkadaşlar. Ben defalarca denedim olmadı daha sonra başka bir topicte verilen bilgileri uyguladım, tüm kanal listesini sildim ve yeniden arama yaptım, 258 yeni kanal buldum. Topikte next YE-2000 CXe ait bilgiler verilmiş ama bunu kendi cihazınıza uygulaya bilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27418762/tm.htm

Orjinalden alıntı: murat6606

quote:

Orjinalden alıntı: cellchook

Arkadaşlar elimde Botech BC-7200 FTA var. kanal kurulumu yapmadan önce fabrika ayarlarına geri dönüp bütün kanalları sildim ardından arama yaptım ve bütün kanallar eksiksiz olarak yüklemeyi başardım. fakat biss şifrelerinin girildiği menü kayboldu. fabrika ayarlarına geri döndüğüm için mi böyle oldu? bunu tekrar aktif hale getirebileceğim bir menü var mı? uyducuya gitmek istemiyorum şimdi kim bilir kaç para ister.

geçmiş ola cihazı fabrika ayarlarına dönerek yüklü olan emu ları silmiş bulunuyorsunuz.tekrar emu yüklenmeli.Bu nu yazılım bilgisinden de görebilirsiniz.....

sen öyle söyledikten sonra emu'ları tekrar aktif hale getirebildim neyseki menü +7799 yapınca tekrar aktif oldular.

• 2saattir ekleyemedim meğersem benm aletin hafıza dolmus eski uydu listesini komple sildim simdi eklio tek tek

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Otomatik Tarama Frekansı:
    Frekans: 12731
    Sembol oranı: 3333
    Fec: 3/4
    Polarizasyon: Dikey (Vertical)

bunları girip receverden tp şebeke taratma yapacaksın..

onu beceremedim.tp nasıl gireceğim.otomatikte eski sinyalsizleri buluyor!
  • Arkadaşlar, benim receiver Sunny 7010 modellerinden.Önce tarattım hiçbir şey bulamadı makineyi fabrika ayarlarına çevirdim. 200'e yakın kanal buldu ama CNBCE, E2 ve NTV yok.Turksat'ın sayfasında bu kanallar için paket denilmiş ve tek bir sembol oranı, fec değeri belirtilmiş.Fazla bilgim yok bu konuda bu kanalları izleyebilmek için ne yapmalıyım?Bu modele güncelleme mi yaptırmam gerekiyor?Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: hecemis

Arkadaşlar, benim receiver Sunny 7010 modellerinden.Önce tarattım hiçbir şey bulamadı makineyi fabrika ayarlarına çevirdim. 200'e yakın kanal buldu ama CNBCE, E2 ve NTV yok.Turksat'ın sayfasında bu kanallar için paket denilmiş ve tek bir sembol oranı, fec değeri belirtilmiş.Fazla bilgim yok bu konuda bu kanalları izleyebilmek için ne yapmalıyım?Bu modele güncelleme mi yaptırmam gerekiyor?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ekim 2008; 16:25:33 >

Orjinalden alıntı: appachii

hocam aynı uydu ve aynı sorun bende de var.çözen yazsın da birimiz daha faydalanalım
    quote:

Orjinalden alıntı: hecemis

Arkadaşlar, benim receiver Sunny 7010 modellerinden.Önce tarattım hiçbir şey bulamadı makineyi fabrika ayarlarına çevirdim. 200'e yakın kanal buldu ama CNBCE, E2 ve NTV yok.Turksat'ın sayfasında bu kanallar için paket denilmiş ve tek bir sembol oranı, fec değeri belirtilmiş.Fazla bilgim yok bu konuda bu kanalları izleyebilmek için ne yapmalıyım?Bu modele güncelleme mi yaptırmam gerekiyor?Teşekkürler.

bu kanallar bendede sorunlu, ben kanalları buldum ama izleyemiyorum sürekli takılıyor. Sanırım daha tam geçişi sağlayamadılar.

• arkadaşlar bende yumatu 7500 ci var.Fabrika ayarlarına döndüm hafıza temizlensin diye ama bu seferde türksatın genel bilgilerini de sıfırladı.sinyal yok .Kafaya taktım lütfen yardım:ALTTAKİ BİLGİLERİ BİLEN BİR ARKADAŞ YAZARSA SEVİNİRİM.
    LNB LO1
    LNB LO2
    LNB GÜCÜ
    LNB 22kHz
    DİSEqc Anahtarı
    DİSEqC Mini
    pOSİTİONER
    Program tipi
    Transponder

• frekansları nereye giriyoz ben kurcaladım yazılcak yeri bulmadım lütfen yardım

Orjinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Adam gibi cihazı olanlar sorunsuz ekleyebilirler... Bazı ucuz cihazlara sahip olanlar ise uğraşıcak haliyle...

Adam gibi mi bilmiyorum ama VESTEL DVB 4000 CI
    Uyducuya verince 10 kağıt yapıyor adam.Öğrenmek maksat,menüye bakınca basit birşey gibi duruyor ama olmadı birtürlü.İşte menü

Turksat 3a ya geçmek

Bu da manuel kurulum ekranı,yukarıda yazılanları aynen(bu girilmemiş hali) giriyorum Gördüğünüz gibi 3A diye birşey seçemiyorum, bir de FEC diye bir menü yok.

Turksat 3a ya geçmek

Başka foro lazımsa koyayım

Arkadaşlar Vestel uydu alıclar için kritik nokta bağlantılı istasyon arama seçeneğini evet olarak değiştiriyorsunuz.

sorun kalmıyor

• arkadaslar atv kanal 1ntv fox gıbı kanallar cıkmıyor tanıtımda anlatıldıgı gıbı yapıyorum ama bulmuyor...
    | Seat Leon FR 1.4 EcoTSI 150HP (2018 FaceLift)- ACT - DSG - SS - KeylessGo |
    | Xiaomi Mi6 - 64GB |
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Botech BC 7200 FTA
    uydu alıcım var.
    Yazılan herşeyi yapmama rağmen Türksat'ın kanalndan başka adam gibi kanal bulamadım.
    12731 yazıyorum yanına 03333 yazıyorum dikeye getiriyorum aramaya basıyorum ancak yok.Nerede hata yapıyor olabilirim
    Şimdiden teşekkürler
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.