Şimdi Ara

Turksat 3a ya geçmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
42.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aratırdım bulduda ama eskı kanalları makıne silmemiş onları eellemı sılmek gerkır karman karısık oldu

Orjinalden alıntı: ersyno

Ben aramayı yapmadan önce yumatu bilmem ne marka dandik cihazımda tüm transponderleri sildim yer boşalsın diye.Ama bu sefer de arama yap dediğimde no tp yazıyor ve transponder satırı işlem yapmıyor .Ben ne halt yedim bu durumu düzeltemem mi?
    şimdi arama sinyallerini bile yazamıyorum no tp yazıyor sürekli... bilen varsa bi zahmet bilgi yazsın bana

Uydu bilgilerini silmiş olmalısın.12731-3333 olarak türksata elle tarama yap sorun düzelir....

Orjinalden alıntı: murat6606

quote:

Ben aramayı yapmadan önce yumatu bilmem ne marka dandik cihazımda tüm transponderleri sildim yer boşalsın diye.Ama bu sefer de arama yap dediğimde no tp yazıyor ve transponder satırı işlem yapmıyor .Ben ne halt yedim bu durumu düzeltemem mi?
    şimdi arama sinyallerini bile yazamıyorum no tp yazıyor sürekli... bilen varsa bi zahmet bilgi yazsın bana

Uydu bilgilerini silmiş olmalısın.12731-3333 olarak türksata elle tarama yap sorun düzelir....

• 12.731 oluyo ama 3333 olmuyo r neden acaba...?

hotbird var turksat olmuyor

cihazda yumatu x300

1c nın 2a nın 3 a nın onemı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 27 Ekim 2008; 13:52:11 >
  • Arkadaşım senin yeni TP belirlemen gerekiyor. Yapabilir misin bilmiyorum ama başka yolun yok şu an.. Disecq ayarlarından yeni TP oluştur gibi birşey olması lazım. Oradan da TP oluşturacaksın. Gerekli bilgileri googledan aratıp bulabilirsin. Bakmadım ama forumda bile mevcut olabilir.

Saygılarımla.
  • arkadaslar bende next 2000 cıs plus var aynen yapıyorum fakat olmuyor.cihaza reset atıcam şifre istiyor ve sifresini bilmiyorum.transporder diye bişey yazıyor 1 den345 e kadar o rakam ne olaclacak tesekkurler.

tamam da bu frekansları da giremiyorum artık... no tp diyor...
    quote:

quote:

cihaz markası nedir...türksat uydusunu kaldır..yeniden ekle...şu an 12731-3333 bu çalışmıyor .11964-5925 show tv frekansını giriniz.

• Bu arada arkadaşlar böyle durumlarda genelde şöyle bir sıkıntı yaşanabiliyor. Receiver'in belli bir kanal kapasitesi var ( benimkinin 5000 örneğin). Arada bir güncelleme yapıyor ve yeni kanalları yüklüyorsanız bu kapasiteyi doldurmuş olabilirsiniz. Bu durumda yeni kanalları yüklemeyebilir. Yapmanız gereken en kolay işlem fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar güncelleme yapmaktır. Bu durumda cihazı aldığınız günkü duruma geri gelip, Türksat 3A'yı üzerine yüklemiş olursunuz.

Saygılarımla.

Orjinalden alıntı: firsttrue

Bu arada arkadaşlar böyle durumlarda genelde şöyle bir sıkıntı yaşanabiliyor. Receiver'in belli bir kanal kapasitesi var ( benimkinin 5000 örneğin). Arada bir güncelleme yapıyor ve yeni kanalları yüklüyorsanız bu kapasiteyi doldurmuş olabilirsiniz. Bu durumda yeni kanalları yüklemeyebilir. Yapmanız gereken en kolay işlem fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar güncelleme yapmaktır. Bu durumda cihazı aldığınız günkü duruma geri gelip, Türksat 3A'yı üzerine yüklemiş olursunuz.

Saygılarımla.

ufak bir düzeltme firsttrue arkadaşımın affına sıgınarak....bu işlem kanal hafızası ile alakalı degil tamamen cihaz ram ile alakalı tps bilgileri silinmeli kanalı silsenizde eski tp bilgileri cihaz tarafında hafızada tutuluyor..bilginize.....

• zaman en büyük ilaç dediydim de bana kızdıydı birisi burda bunu çok büyük bi uydu forumu sitesinin ANA SAYFASI nda gördüm.Lütfen değerlendirelim yazılanları.

Turksat 3a ya geçmek
  • Arkadaşlar elimde Botech BC-7200 FTA var. kanal kurulumu yapmadan önce fabrika ayarlarına geri dönüp bütün kanalları sildim ardından arama yaptım ve bütün kanallar eksiksiz olarak yüklemeyi başardım. fakat biss şifrelerinin girildiği menü kayboldu. fabrika ayarlarına geri döndüğüm için mi böyle oldu? bunu tekrar aktif hale getirebileceğim bir menü var mı? uyducuya gitmek istemiyorum şimdi kim bilir kaç para ister.

Orjinalden alıntı: appachii

zaman en büyük ilaç dediydim de bana kızdıydı birisi burda bunu çok büyük bi uydu forumu sitesinin ANA SAYFASI nda gördüm.Lütfen değerlendirelim yazılanları.

Turksat 3a ya geçmek

bu geçiş şu saat itibari ile % de 90 tamamlandı..

• şu FEC 3/4 ü girecek yeri bulamadım bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellchook

Arkadaşlar elimde Botech BC-7200 FTA var. kanal kurulumu yapmadan önce fabrika ayarlarına geri dönüp bütün kanalları sildim ardından arama yaptım ve bütün kanallar eksiksiz olarak yüklemeyi başardım. fakat biss şifrelerinin girildiği menü kayboldu. fabrika ayarlarına geri döndüğüm için mi böyle oldu? bunu tekrar aktif hale getirebileceğim bir menü var mı? uyducuya gitmek istemiyorum şimdi kim bilir kaç para ister.

geçmiş ola cihazı fabrika ayarlarına dönerek yüklü olan emu ları silmiş bulunuyorsunuz.tekrar emu yüklenmeli.Bu nu yazılım bilgisinden de görebilirsiniz.....

quote:

Bu arada arkadaşlar böyle durumlarda genelde şöyle bir sıkıntı yaşanabiliyor. Receiver'in belli bir kanal kapasitesi var ( benimkinin 5000 örneğin). Arada bir güncelleme yapıyor ve yeni kanalları yüklüyorsanız bu kapasiteyi doldurmuş olabilirsiniz. Bu durumda yeni kanalları yüklemeyebilir. Yapmanız gereken en kolay işlem fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar güncelleme yapmaktır. Bu durumda cihazı aldığınız günkü duruma geri gelip, Türksat 3A'yı üzerine yüklemiş olursunuz.

Saygılarımla.

ufak bir düzeltme firsttrue arkadaşımın affına sıgınarak....bu işlem kanal hafızası ile alakalı degil tamamen cihaz ram ile alakalı tps bilgileri silinmeli kanalı silsenizde eski tp bilgileri cihaz tarafında hafızada tutuluyor..bilginize.....

Bilgi bilgiden üstündür, teşekkür ederim uyarı için. Ama bu durumda bir sorum olacak: Fabrika ayarlarına dönünce sonradan eklenen kanalların TP bilgileride silinmiyor mu? Çünkü daha önce yaptığımda benim işime yaradı, eğer tesadüf değilse. Bugün daha cihazın başında olmadığımdan sonuç yazamıyorum kusura bakmayın.

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

şu FEC 3/4 ü girecek yeri bulamadım bir türlü

hiç ugraşma kardeş eger bulamadın ise gerek yoktur.Her cihaza o bilgiyi girmene gerek yoktur......

quote:

quote:

Saygılarımla.

Bilgi bilgiden üstündür, teşekkür ederim uyarı için. Ama bu durumda bir sorum olacak: Fabrika ayarlarına dönünce sonradan eklenen kanalların TP bilgileride silinmiyor mu? Çünkü daha önce yaptığımda benim işime yaradı, eğer tesadüf değilse. Bugün daha cihazın başında olmadığımdan sonuç yazamıyorum kusura bakmayın.

Saygılarımla.

Fabrika ayarlarına dönünce sonradan eklenen kanalların TP bilgileride siliniyor dogrudur.Ama bununla birlikte cihazınızda yaptıgınız tüm degişikliklerde gidiyor.Eger emu yazılımı kullanıyorsanız burada sıkıntı yaşarsınız cw bölümüde gidecektir.Oyüzden pek önerilen yöntem degildir.Tekrar bir sürü işlem gerektirir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.