Şimdi Ara

Turksat 3a ya geçmek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
42.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese merabalar...samanyolu tv ve yumurcak tv yani 10960 frekans, 13000 sembol oranı doğrudur arkadaşlar...ben de sizinle aynı sorunu yaşadım.. otomatik arama yaptıktan sonra bu paketin ve hatta shopping tv ye ait olan paketin de çıkmadığını gördüm..manuel olarak samanyolu paketini elle girseniz bile, çıkmaz..((ön koşul olarak bütün eski frekansları sildikten sonra))) sorun şu: LNB ayarı...cihazınızdaki LNB ayarlarını lütfen "UNIVERSAL LNB"..yani geniş bant seçeneğine getirin..bunu yaptığınız anda, samanyolu paketinin sinyalinin en üst seviyede olduğunu göreceksiniz..yani biraz daha açıklayayım, frekansları girdiğiniz yerde lnb seçenekleri vardır...eğer lnb ayarınız örnek olarak " LNB 9600" Gibi tek frekanslı ise, lnbniz sinyal 9600 frekansının üstündekileri keser..almaz...eğer lnb ayarınız " LNB 9600-11750 aralığında çalışırsa, samanyolunun sinyalı olan 10960 frekansı da bu sinyal aralığına girer ve çok net sinyal alırsınız..bu ayrıntıyı hallettikten sonra zaten türksatın 12731, 3333 V frekansından taratın, bütün kanalları bulursunuz..lütfen bu ayrıntıyı da unutmayalım..inşallah yaparsınız..saygılar...

• Bende next 8000 model cıhaz var network arama acık konuma getırıp baslatıyorum ve %14te takılı kalıyor arama yapmıyor az saydıda kanal buluyor cıhazın yazılımında falan bı problem olabılırmı acaba?

Orjinalden alıntı: cellchook

Arkadaşlar elimde Botech BC-7200 FTA var. kanal kurulumu yapmadan önce fabrika ayarlarına geri dönüp bütün kanalları sildim ardından arama yaptım ve bütün kanallar eksiksiz olarak yüklemeyi başardım. fakat biss şifrelerinin girildiği menü kayboldu. fabrika ayarlarına geri döndüğüm için mi böyle oldu? bunu tekrar aktif hale getirebileceğim bir menü var mı? uyducuya gitmek istemiyorum şimdi kim bilir kaç para ister.

Biraz geç oldu ama anca geçtim uydunun başına. Ve forummlarda denedim sölenenleri. Bnde de BOTECH BC-7200 var. Tp ekle den Frekans Sembol Rat ve Polarizasyonun giriorum. Ki denen 12731 ve 03333 ve Dikey ardından arama yapıorum. hiç bir şey yapmıor. arkadaşalr şebeke aç filan demişler. bu uydudda öel birşey de bulamadım arkadaşalr. bu komnuda acil yardımlarınız bekliorum ya. çok önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: erkan_163
    Bende next 8000 model cıhaz var network arama acık konuma getırıp baslatıyorum ve %14te takılı kalıyor arama yapmıyor az saydıda kanal buluyor cıhazın yazılımında falan bı problem olabılırmı acaba?

Arkadaşım,
    Tp düzenleme bölümüne gel, frekansı 9000 ile başlayan 5-6 tane tp var, bunları sil.
    Sildikten sonta network'u OFF konumuna alarak tarama yap, takılmadan yeni kanalları bulacaktır.
    Kolay gelsin
  • arkadaşlar bende vestel dvb4000 fta var tüm kanalları silemiyorum, fabrika ayarlarında 1500 küsür kanal çıkıyor, ne onları toplu silebiliyorum tek tek silmem gerekiyor ne de tusrksat 3a ayarlarını yapabiliyorum yazıyorum ayarları ya bişey bulmadan çıkıyo yada lnb ayarlarınız kontrol edin diyor, bi yardımcı olan çıkarsa minnettar kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 21 Temmuz 2009; 13:54:16 >

Konuyu okudum 1c'yi sildim ancak 3a uydusunu ekleyemedim... Sorunumu ve ne yapmam gerektiği konusunda daha kolay yardımcı olabilmeniz için fotoğrafları koyuyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Turksat 3a ya geçmek

Uydu ayarları dedim...

Turksat 3a ya geçmek

Uydu adını TURKSAT 3A yaptım uydu derecesini ne yapmam gerektiğini çözemedim ve diğer noktalarıda...

Turksat 3a ya geçmek

Frekans ayarlarına geldim. (Burada sanırım yeni bir frekans eklemem gerekiyor)

Turksat 3a ya geçmek

Anten ayarları

Turksat 3a ya geçmek

Yeni frekans eklemek istediğimde karşılaştığım ekran...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.