Şimdi Ara

Turksat 3a ya geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
42.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu değerleri girdiğim halde bazı kanalları(kanal d show tv ) açmadı neden olabilir...

Orjinalden alıntı: carloska

quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

quote:

Orjinalden alıntı: carloska

bende 83 tane çıktı... asıl kanallar yok hala... doğan grubunun kanallarını eklemicem zaten

Helal bende CNN Turk ü baya ileriye attım. Ban Doğan Yayına....
    Frekans: 12.731 Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon: Vertikal (Dikey)

Frekans ve değerlerden Network Taramayı açarak tarama işlemini yapınız arkadaşlar. Teker teker frekans girilmeyecek. Uydu alıcınızda TÜRKSAT TANITIM kanalını açıp bilgi alabilirsiniz. Orada detaylı olarak anlatılıyor...
    Bende ilk tarattığımda 35 kanal çıkmıştı , sonra bir daha taradım hepsi çıktı. Kanalların hepsi çıkıyor yani...

dostum sadece türksat tanıtım çıkıyor...

Kardeş Kanal Arama bölümünde Düzenle, Ekle , Sil gibi bir menü olması lazım. Yoksa Tp Araya gir. İkisinden birini yap yani. Sonra bu frekansı gir. Girdikten sonra hemen arama ! Girdiğin frekansı ok tuşuna basarak işaretle yani OK de. Sonra Kanal araya gir( kumanda daki kırmızı tuş olması lazım ona basarak, menü herkeste değişik çünkü) ve Şebeke aramayı AÇIK yap. Sonrada hepsini bul....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 27 Ekim 2008; 12:40:22 >

• Vestel DVB 4000CI uydu alıcısı var.Bunda menüye girince otomotik arama ve manuel arama menüleri geliyor.Otomatik zaten uyduyu seç ve ara şeçlinde.Manuelde de frekansı,sembol oranını ( sembol oranı 5 haneli, son haneyi sıfır yapıyorum silme tuşu hangisi bilmiyorum bu arada),poarizasyon dikey yapıyorum fakat FEC diye bişey gözükmüyor,hangisine girersem gireyim olmuyor bir türlü ayar.
    Daha önce uyducuya götürüyormuş evdekiler,yine uyducuya mı gitmek lazım , Turkcell 3A diye birşeyde zaten menüde gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 27 Ekim 2008; 12:51:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Vestel DVB 4000CI uydu alıcısı var.Bunda menüye girince otomotik arama ve manuel arama menüleri geliyor.Otomatik zaten uyduyu seç ve ara şeçlinde.Manuelde de frekansı,sembol oranını ( sembol oranı 5 haneli, son haneyi sıfır yapıyorum silme tuşu hangisi bilmiyorum bu arada),poarizasyon dikey yapıyorum fakat FEC diye bişey gözükmüyor,hangisine girersem gireyim olmuyor bir türlü ayar.
    Daha önce uyducuya götürüyormuş evdekiler,yine uyducuya mı gitmek lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_27400151/tm.htm

Şuraya da bak belki bişeler bulabilirsin. Ama uyducuya götürmeye gerek yok. Yapamazsan götürmen lazım artık

Birde kardeş Eskiş Adıysa EAS PROMO şimdiki aıdyla TURKSAT TANITIM kanalı var uydu alıcında. O kanalı aç. Duruyodur uydunda. Orada detaylı bilgi alabilirsin. Kolay gelsin.

• Orient marka uyduda şebeke açık yaptığım halde yalnızca tek tp yi bulup armayaı tamamlıyor. Ne saçma şeydir ya?
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Aramayı başlattım kanalları bulmaya başladı hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Vestel DVB 4000CI uydu alıcısı var.Bunda menüye girince otomotik arama ve manuel arama menüleri geliyor.Otomatik zaten uyduyu seç ve ara şeçlinde.Manuelde de frekansı,sembol oranını ( sembol oranı 5 haneli, son haneyi sıfır yapıyorum silme tuşu hangisi bilmiyorum bu arada),poarizasyon dikey yapıyorum fakat FEC diye bişey gözükmüyor,hangisine girersem gireyim olmuyor bir türlü ayar.
    Daha önce uyducuya götürüyormuş evdekiler,yine uyducuya mı gitmek lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_27400151/tm.htm

Şuraya da bak belki bişeler bulabilirsin. Ama uyducuya götürmeye gerek yok. Yapamazsan götürmen lazım artık

Birde kardeş Eskiş Adıysa EAS PROMO şimdiki aıdyla TURKSAT TANITIM kanalı var uydu alıcında. O kanalı aç. Duruyodur uydunda. Orada detaylı bilgi alabilirsin. Kolay gelsin.

Karıştırmadığım düğme kalmadı ki zaten yukarıda yazdığım hariç menüde yok.Hiçbir kanal bulmuyor.Hadi 1 tane bulsa neyse diyeceğim.Bu arada var olan tüm kanallarda silindi, bir türlü olmuyor.Uyducu şart gibi.

• Bazı dandik ucuz cihazlar maalesef Şebeke Tarama yapmıyor. Menüsünde olduğu halde yapmıyor. ORİENT marka cihazda menüde var ama tarama yapınca tek tp buluyor. Böyle dandik cihazları satanlara ne demeli bilmiyorum.
  • Türksat tp si üzerinden (türksat tanıtım kanalı) arama yaptırdım cihaza tüm kanalları buldu. Bir sürü türksat test kanalı var ayrıca (yaklaşık 20 tane vardır) uydu alıcım next 2000 süper plus. Hala yapamayanlar varsa mutlaka hata yapıyordur adım adım takip etsinler yönergeleri...
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • sunny 7010dz uydu alıcım var.. sabahtan beri taratıyorum bi tane bile kanal bulmadı...
    iPhone 13 128GB (18.6)
    Asus N752VX-GC212T
  • next8000 cihazımda taramayı yaptım 105 tane kanal buldu. show tv falan yok bunları tek tek giricez heralde.
  • Hemen panik yapmıyalım bence arkadaşlar.ben şimdi UYDU ALICIMI FORMATLAYIP türksatın kanalındaki bilgiler doğrultusunda arama yaptım...135 kanal buldu ama Ntv,Kanal D, Show Tv,Atv gibi kafa kanallar yok...aşk tv , hamsi tv , cart tv , curt tv filan var...Kanalların frekanslarını da alıp elle eklemek istedim ama o da olmadı.Zaman en büyük ilaç galiba.Bu kafa kanalları bulan varmı ?

Turksat 3a ya geçmek

• quote:

Orjinalden alıntı: appachii

Hemen panik yapmıyalım bence arkadaşlar.ben şimdi UYDU ALICIMI FORMATLAYIP türksatın kanalındaki bilgiler doğrultusunda arama yaptım...135 kanal buldu ama Ntv,Kanal D, Show Tv,Atv gibi kafa kanallar yok...aşk tv , hamsi tv , cart tv , curt tv filan var...Kanalların frekanslarını da alıp elle eklemek istedim ama o da olmadı.Zaman en büyük ilaç galiba.Bu kafa kanalları bulan varmı ?

Turksat 3a ya geçmek

Siz daha çok beklersiniz, beklemekle hiçbirşey çözülmez birçok kişi tüm kanalları buldu zaten sizde mutlaka bir sorun var bir yerde hata yapıyorsunuz bence... Kanal bulamayanlar kendilerinde hata arasınlar lütfen... Bir aşamayı yanlış yapıyor olabilirsiniz...
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• söylediğin mantıklı da şimdi şöle bişey var.Belli rakamlar girerek otomatik arama yapıyoruz.Yani değerleri girdikten sorna olay bizden çıkıyo.Nerde , nasıl bi hata yapıyoruzdur ki ? değerleri yanlış girsek bu kadar kanalı da bulmaz heralde ?
    | Beşiktaş JK |
    | Seat Leon FR 1.4 EcoTSI 150HP (2018 FaceLift)- ACT - DSG - SS - KeylessGo |
    | Xiaomi Mi6 - 64GB |
  • Otomatik Tarama Frekansı:
    Frekans: 12731
    Sembol oranı: 3333
    Fec: 3/4
    Polarizasyon: Dikey (Vertical)

fec oranını girecek yer bulamadım. kanal arama menüsünde diğerlerini girdim ve aramayı başlatım. 72 kanal buluyo sadece
    Bir kızılderili olsa insan! Koşan bir at üzerinde, boşlukta eğilmiş, titreyip duran yer üzerinde kısa sürelerle aralıksız titreyip dursa... Üzengilerden çekse ayağını; yani üzengi diye bir şeyin olduğunu unutsa, dizginleri atsa elinden, yani dizgin diye bir şeyin olduğunu unutsa, ve önünde uzanan araziye dümdüz biçilmiş bir kır gözüyle baksa ve derken atın bir boynu ve bir başı olduğunu unutsa.
    Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır!
  • Goldmaster 9400 VCI. Bu adam gibi değilse yakarım o zaman Konak Meydanı'nda. Zaten dijital kablolu yayında başlıyor.
  • Ben aramayı yapmadan önce yumatu bilmem ne marka dandik cihazımda tüm transponderleri sildim yer boşalsın diye.Ama bu sefer de arama yap dediğimde no tp yazıyor ve transponder satırı işlem yapmıyor .Ben ne halt yedim bu durumu düzeltemem mi?
    şimdi arama sinyallerini bile yazamıyorum no tp yazıyor sürekli... bilen varsa bi zahmet bilgi yazsın bana

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Adam gibi cihazı olanlar sorunsuz ekleyebilirler... Bazı ucuz cihazlara sahip olanlar ise uğraşıcak haliyle...

Adam gibi mi bilmiyorum ama VESTEL DVB 4000 CI
    Uyducuya verince 10 kağıt yapıyor adam.Öğrenmek maksat,menüye bakınca basit birşey gibi duruyor ama olmadı birtürlü.İşte menü

Turksat 3a ya geçmek

Bu da manuel kurulum ekranı,yukarıda yazılanları aynen(bu girilmemiş hali) giriyorum Gördüğünüz gibi 3A diye birşey seçemiyorum, bir de FEC diye bir menü yok.

Turksat 3a ya geçmek

Başka foro lazımsa koyayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.