Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Arkadaşlar ben frekansı girdim arama yaptım başka kanallar falan da buldu ama sıralama iyice çorba oldu alfabeye göreydi eski haline yada düzenli bir şekilde nasıl getiririm kanal listesini

Sıralama seçeneğini bulun.

Ya da menüdeki talimatlara falan bakın. İşte mavi tuş taşıma gibi bir şeyler yazar alt kısımda.

Sıralama alfabeye göre numaraya göre var kendim mi Listelemem lazım istediğim sıralamayı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, teşevizyonum full hd özellikte ancak bu zaman kadar hd bir alıcıya gereksinim duymamıştım. 4A ile çoğu kanal hd olacakmış bundan dolayı Hd bir alıcı almaya karar verdim. Güzel bir görüntü alabileceğim alıcı önerisinde bulunabilir misiniz ?

• genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Kathrein ufs 913

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Arkadaşlar merhaba, teşevizyonum full hd özellikte ancak bu zaman kadar hd bir alıcıya gereksinim duymamıştım. 4A ile çoğu kanal hd olacakmış bundan dolayı Hd bir alıcı almaya karar verdim. Güzel bir görüntü alabileceğim alıcı önerisinde bulunabilir misiniz ?

hocam yeri burasi degl. buralarda biraz arastirma yaparsaniz bununla alakali konu var ordan bilgi sahibi olursunuz. kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Arkadaşlar ben frekansı girdim arama yaptım başka kanallar falan da buldu ama sıralama iyice çorba oldu alfabeye göreydi eski haline yada düzenli bir şekilde nasıl getiririm kanal listesini

Sıralama seçeneğini bulun.

Ya da menüdeki talimatlara falan bakın. İşte mavi tuş taşıma gibi bir şeyler yazar alt kısımda.

Sıralama alfabeye göre numaraya göre var kendim mi Listelemem lazım istediğim sıralamayı ?

Alfabaye göre yapın. Öyle istiyorsunuz.

Alfabetik seçeneğini seçin.

• arasira kullanıcısına yanıt
    efendim reklam gelirleri iyi olabilir ama onlar he reklam gelirlerimiz iyi hd yayın yapalım masraf yapalım zaten reklamlardan kazanıyoruz diye düşünmezler , yedi kardeşin sırrı belgeseli var lütfen onu seyredermisiniz müsait olduğunuzda , benzinin litresi değil varilinin ne kadar düşük bi rakamdan alıp ne kadara satıldığını görün , adamlar biz burdan kazanıyoruz buraya yatırım yapabilirz diye düşünmüyor hiç bi zaman , her zaman ne kadar as masrafla ne kadar çok para kazanırız diye düşünüyorlar

http://tr.wikipedia.org/wiki/Foxconn

foxconn tarafından kutulu ve jelatinli bi iphone 5s 100-150 dolara mal edilip kendi ülkesinde 650 dolara , ülkemizde ise 1000 dolara satılmaktaydı

bu bi örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 15 Temmuz 2014; 3:20:48 >

• Türksat vatandaş dan gelen istek ve şikayet üzerine 16 temmuzda 4a uydusunu faaliyete sokmaya karar verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

LG 42LN575S Kullanıyorum. İlk sayfadaki Star HD'yi manuel ekledim bu tp zaten var gibi bir mesaj verdi ne yapmam gerekiyor ? Normalde sadece Atv HD, TRT HD, TRT 1 HD vs gibi kanallar hd.

Olan tp yi silin tekrar yazın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Arkadaşlar merhaba, teşevizyonum full hd özellikte ancak bu zaman kadar hd bir alıcıya gereksinim duymamıştım. 4A ile çoğu kanal hd olacakmış bundan dolayı Hd bir alıcı almaya karar verdim. Güzel bir görüntü alabileceğim alıcı önerisinde bulunabilir misiniz ?

Ucuz olsun dersen next minix serisi cihaz alabilirsin.

Paran varsa gigablue al ömürlük olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Türksat vatandaş dan gelen istek ve şikayet üzerine 16 temmuzda 4a uydusunu faaliyete sokmaya karar verdi

Yarın devreye girmezse sövüyoruz topluca.

• quote:

Türksat vatandaş dan gelen istek ve şikayet üzerine 16 temmuzda 4a uydusunu faaliyete sokmaya karar verdi

• aynen hocam. valla evde hala tüplü tv var. bozulmadı bişey olmadı değiştirmeye ihtiyaç yok zaten ben tv izlemiyorum annem babam izliyor onlar da uydudaki buket tv gibi kanalları izliyor. ee ne gerek var lcd almaya.

en son 2 ay önce de anneannemin tv bozulmuş piyasa da tüplü tv kalmadığı için lcd almışlar. o da 32 inç olması lazım. zaten 400 tl lik bir şey. anneannemde kullanamadı onu bizde kaldı. aldım odaya koydum pc yi hdmi den bağladım film izliyorum oyun oynuyorum 40 yılda bir tv izliyorum.

televizyon arkadaş bu yok uzay aracı değil ki.

velhasıl milletin gözünü çok guzel boyuyorlar dediğin gibi.
  • quote:

Ciddi mi ?
  • Bu kadar beklettikten sonra tam zamanında ''ileri tarihe ertelendi'' demek gerdek gecesi bir kadının başım ağrıyor demesiyle aynıdır.
  • arasira kullanıcısına yanıt
    hd piyasaya çıktıktan sonra bana uzun zaman sonra geliyorsa o panoramik görüntüye benim ömrüm yetmez.

keza daha 3D var. hoş bu hiç bir zaman yaygınlaşmayacakta
  • quote:

Kaynak falan yok Troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 15 Temmuz 2014; 3:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

Kaynak ?

Arkadaşın hayal dünyası

• TKGS uyumlu receiverlar bütün kanalları silip tekrar mı aratacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

Kaynak ?

Arkadaşın hayal dünyası

Fark ettim sonradan

• Benim korkum STAR TV'nin Show Tv'nin ve diğer birçok kanalın HD'sinin şifreli kanala geçmesidir umarım bu işin altında Turksat'ın sadece Ramazan veya teknik bir problem vardır eğer para babaları devreye girdiyse biz hd satamıyoruz şifresiz olmasın diye ozaman iş büyük yoksa bayramda açacaklarsa açsınlar ertelediler artık yapacak birşey yok şikayet mailide gönderdik.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.