Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • terbiyesiz herifler kaç ay öncesinden duyurdukları tarihi kafalarına göre değiştiriyorlar.
  • Ulan rezil insanlar bir işi de zamanında yapın
  • ne oldu açılıyormu
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

• Türksat'tan flaş açıklama

Türksat'tan yapılan açıklamada, 14 Temmuz gecesi gerçekleştirilmesi planan TV frekans değişikliğinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Türksat'tan flaş açıklama
    Türksat, 14 Temmuz gecesi planlanan televizyon frekans değişikliklerinin, Ramazan ayı nedeniyle yayıncı ve vatandaşlardan gelen talep sebebiyle ertelendiğini açıkladı. Açıklamada, değişikliğin ne zaman gerçekleştirileceğine dair bir tarih verilmedi.

Türksat A.Ş. tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle; "Türksat 4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle birlikte, 14 Temmuz 2014 Pazartesi (bugün) gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, Ramazan ayı nedeniyle, vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

(DHA)

• arkadaşlar uzun yıllardır uydu olayına uzak kaldım gerçi televizyon izlemememinde bunda etkisi var dsmart vardı senelerdir sd yayın izliyorduk.geçen hafta iptal ettirdim.
    Kısa ve öz hd uydu alıcısı alıcak olsam hd kanalları ücretsiz izleyebilecek miyim? daha sonra para felan istemesinler?Değermii gidip hd uydu alıcısı almama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 15 Temmuz 2014; 6:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

arkadaşlar uzun yıllardır uydu olayına uzak kaldım gerçi televizyon izlemememinde bunda etkisi var dsmart vardı senelerdir sd yayın izliyorduk.geçen hafta iptal ettirdim.
    Kısa ve öz hd uydu alıcısı alıcak olsam hd kanalları ücretsiz izleyebilecek miyim? daha sonra para felan istemesinler?Değermii gidip hd uydu alıcısı almama?

10 civarı HD kanal var ve daha da artacak. Görüntü kalitesi kesinlikle çok farkediyor SD'ye göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

arkadaşlar uzun yıllardır uydu olayına uzak kaldım gerçi televizyon izlemememinde bunda etkisi var dsmart vardı senelerdir sd yayın izliyorduk.geçen hafta iptal ettirdim.

Değer hocam değer. Git al.

Yakanızı kurtardığınız iyi olmuş o çakallardan.
  • bu konu efsane olup kanatlanir ucar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeyi beceremediler ya la...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım bu rezilliğe d smart modül üyeliği yaptırdım dün sipariş verdim 250 tl ye 2 yıllık aldım sizce iyi mi yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkcumaligokcel

Dayanamadım bu rezilliğe d smart modül üyeliği yaptırdım dün sipariş verdim 250 tl ye 2 yıllık aldım sizce iyi mi yaptım

Kendi topuğuna sıkmışsın hocam geçmiş olsun
  • quote:

Dayanamadım bu rezilliğe d smart modül üyeliği yaptırdım dün sipariş verdim 250 tl ye 2 yıllık aldım sizce iyi mi yaptım

Taziyeye ne zaman gelelim hocam?

Geçmiş olsun. İptal ettirirken canından bezdiriyorlar haberin olsun. Taahhütün bittiği halde iptal ettiremiyorsun kolay kolay. Trajikomik.
  • quote:

7 gun yasal iade surecin var iade edebilirsin istemiyosan

• 4K TV aldık SD yayınlara bakıyorsun hiç izleme daha iyi gözümüz bozulacak nerdeyse en azından birkaç HD Kanal olsun diye D smart a üye oldum ama şuan iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum

• TÜRKSAT yine yaptı yapacağını son dakikalarda,birde çıkmış diyorlar ramazan nedeniyle.
    Teknik bir sorun olduğunu kesin niye insanları yanlış bilgilendiriyorlar ki anlamadım bir türlü.

• Birde iletişimde uzay çağı diyorlar bunlardan olsa olsa uza çağı olur onu da yanlış yaparlar

• çok şükür ki kablo tv var :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Sanki ananızın karnından hd kanallarla doğdunuz

Hülooooğğğ

Çok açıklayıcı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

TÜRKSAT yine yaptı yapacağını son dakikalarda,birde çıkmış diyorlar ramazan nedeniyle.
    Teknik bir sorun olduğunu kesin niye insanları yanlış bilgilendiriyorlar ki anlamadım bir türlü.

Tarih de vermemişler nezaman uygun görürlerse artik onlara kaldik.

• Ramazanda adamlar oruç oruç 4a'ya mı geçecek çok ayıp :D.Ramazan ayı nedeni ile :))
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.