Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Samsung ue40es6340 tvde nasıl frekans ayarı yapabilirim bilen var mı?

Samsung için olan Video'yu izleyerek yapabilirsiniz. Geçiş ertelendi, muhtemelen Ramazan sonu olacak.
  • rahat olun bu daha uzun süre gelmez bende dedim nasıl olduda bizim teknolojik bir çalışmamız sorunsuz çalışacak. yine başaramadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Geçiş bu gece olucak değil mi?

Ertelendi. Tarihi belirsiz ama Ramazan ayı sonunda olması bekleniyor.

• Japonya fln 4K yayınlarına başladı hemde ücretsiz bizdekilerde ülke gelişti tayiip sayesinde kanallar hd oldu diye havaya girmişler he he ülke eyiyye gidiyor 20 yıl geriden geliyoz haberiniz yok

http://www.webtekno.com/multimedya/japonya-da-4k-televizyon-yayini-basladi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

hocam orduda yaşıyorum otomatik frekanslar ne olacak ve kanal silme ile otomatik taramayı nasıl yapacağım. istersen ss atarım menünün

Geçiş ertelendi. Muhtemelen Ramazan sonuna kaldı. Vakti gelince sadece şebeke aramanız yeterli olacak, elle frekans girmeye gerek yok.
  • Kanal d hd, atv hd, trt hd, trt haber HD, a haber HD, semerkand HD ve daha aklıma şu an gelmeyenler. Bu kanallar zaten hd şu an mevcut :) Farklı olanlar tek tükmüş pekte bişey fark etmiycek gibi. Ama hiç yoktan iyidir 1 HD kanal 1 HD kanaldır. :) Bu arada elle ekleme işi ne ayak yav ? Normalde bi kanalın frekansı değişince veya taşınınca bozulunca falan filan uydu araması yapardık yerine yenileri gelirdi. Bu elle frekans ekleme şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

Sa beyler bizim apartmanda merkezi sistem kurulu extra canak taktirmiyorlar fakat stari ntvsporu kisacasi Doğuş grubunun kanallarini cogu zaman izlwyemiyorduk . Simdi frekanslar degisince ayni sikinti devam edermi bide hd uydu alicisi alsam hd kanallari desteklermi merkezi sistem

Merkezi sistem HD kanalları destekler, HD uydu alıcısı ile HD kanalları izleyebilirsiniz. Apartman sistemleri genelde önem arz eden sistemlerdir ama çoğu kurulumcu dikkat etmeden işini yaptığı için bu tip sorunlar oluyor. Bir uydu kurulumcusu çağırım sinyal gücünü ve kalitesini ölçtürmeniz gerekiyor. Sinyal gücü ve kalitesi ne durumda bilmeden cevap vermemiz çok güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWillNeverDie

Benim Lg marka televizyonum ama bizim yayınımız uydu degil kablo tv. Ama eskiden yani bu sey cıkana kadar HD kanallarımız vardı. Sımdı cogu kanallarımız kayboldu. Ben ne yapabılırım bu konuda?

Bu ayalar Turksat 4A uydusu ile alakalı. Teledünya kullanıcılarını ilgilendiren bir durum yok. Teledünya'da HD kanallar gitti ise Teledünya müşteri hizmetleri işe görüşmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperentekin

Ana konuda lg tv serileri için frekans ayarı videosu var, bende lg lb serisi bir tv var. seri içinde lb yazmamışsınız, acaba lb serisinde nasıl oluyor bu Turksat 4A otomatik kanal taraması. yardımcı olursanız sevinirim.

Menüler çok benzediği için Video izleyip deneyebilirsiniz. LG TV menüleri neredeyse birbirleri ile aynı.
  • lg led tv webOS işletim sisteminde nasıl güncelleyeceğiz ?
  • Türksat'ın müdürü geçen sene değişti Türkiye uydu tarihinde böyle bir erteleme görülmüş değil müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler anlamadigim geçiş ertelendiyse bu mcj hd nasil yayin yapiyor su anda 4a da yayin yapan kanallar var.demek ki kanallar istese yayin yapabiliyo muu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Hocam bende şöyle ne olduğu belirsiz bi alet var,bununla hd kanallar gelir mi

Cihaz kılavuzunda DVB-S yazıyor. HD yayınları almak için DVB-S2 desteği yani HD uyumlu uydu alıcısı erekiyor. HD yayınları izleyebilmek için cihazınızı değiştirmeniz gerekmekte.

Teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

İleri tarihe alınmasını sağlayan vatandaşlar kadar olamıyoruz, mail atın telefon edin arkadaşlar.

Yok hocam öyle bir başvuru istek. Bir çok insanın haberi dahi yok. Bunların uydurması.
  • İki bayram arası uydu değiştirmek olmaz arkadaşlar. 2015'e erteliyorum geçişi

• Çayı geçerken at degiştirmek bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Nefret ediyorum ya şunları ayarlamaktan

Turksat, ücretli platformlar gibi otomatik ve sıralı kanal listesine geçti. TKGS destekli bir cihaz alırsanız bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.

"Geçti" demişiniz, ama "geçemedi" işte... Ne zaman geçeceği de meçhul... 20 Temmuz deniyor, ama o da Ramazan ayına denk geldiğine göre, (Ramazan bahanesine sığındıklarına göre) bence mümkün değil.
  • Beyler bende Samsung LED TV mevcut. Herhangi elle bir işlem yapmadan kendisinin güncelle yapması gibi bir ihtimal var mı? Evde olamayacağım bir kaç gün o yüzden soruyorum.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    1994 Yılında ilk uydumuz fırtatılığında infilak etmesi haric o zamandan bugune kadar hiç böyle birşey olmamıştı hadi ozaman uydu infilak etti yahu bu uydu 6 ay oldu uzaya fırlatılması kaç aydır testi felan yapılıyor ramazanla ne alakası varsa.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.