Şimdi Ara

[BİTTİ] Türksat 100Mbit 24 Ay Sabit 159 TL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
24
Favori
35.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiber, vdsl için mevcut fiyatlar aynı alt yapınız fiber destekliyorsa kullanırsınız

• Superonline fiber altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar mı acaba? Bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternetKutusu ile görüştüm, 3 Ocak’tan önce iptal edersem aktivasyon cezası ödermişim. Durum böyle olduğu için, ben de bu tarifeye geçmek için, Ocak 4’ü bekliyorum. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

DSL / Fiber hizmeti Türk Telekomünikasyon A.Ş. altyapısı üzerinden sunulmaktadır. Türk Telekom Adsl / Vdsl / Fiber altyapısına sahip adreslerde hizmet sunulabilmektedir.

kablonet detaylarda yazıyor bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s103r -- 19 Aralık 2022; 20:42:11 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

Benim tahminim bu kampanyanın bitiş tarihini öne çekerler, 31 aralıktan önce başvuru girişini yaptırın.

Diğer firma açık kalabilir zaten geçiş olmuyor sıfırdan başvuru yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 21:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet her yerde yok. İstanbul da E5 in güney sahil kısmında var.

2 sene kullandım. Yoğun zamanlarda 17:00-20:00 arasında hız çok dalgalanıyordu. Upload hızı kötüydü.

Tek avantajı kablolu tv ile alırsanız uydu problemi olmuyor ve fiyatları diğer firmalara göre uygun

• td1907 T kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var bu kablonetin kendi interneti değil. Turk telekomun alt yapısını kullanıyor ttnet'in alt yapısı oldugu heryerde kablonet hizmet sağlıyor

• s103r S kullanıcısına yanıt

Pardon kablonet görünce aklıma kablolu tv ile kullanılan geldi. Ttnet alt yapısı ise uzak durmak gerekir 🙂

Ttnet i bırakalı uzun zaman oldu.

• td1907 T kullanıcısına yanıt
    Superonline mı kullanıyorsunuz hocam? Kullanıyorsanız memnun musunuz?

• Sabit telefon zorunluluğu varmı? Yada TTnetteki gibi ekstra yalın internet ücreti oluyormu ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Telefon yok yalın veriliyor sitedeki ücret sabit hepsi içinde

• Yüksek indirme karşısındaki düşük yükleme değerleri gerçekten internet kalitesini etkiliyor. 100mbit download, 4-5mbit upload çağ dışı.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Evet. 2 yıl kadar Süperonline kullandım. Vodafone bulunduğum bölgeye geldi. Daha iyi fiyata aynı altyapıyı sundu. Neredeyse yarı yarıya ödüyorum 3 senedir. 100 mb ve fiber.

Yalnız vodafone da 5 aydır sorun yaşıyorum. Hala çözemediler. Son 5 aya kadar oldukça memnundum. Hala çözüm bekliyorum.

• [BİTTİ] Türksat 100Mbit 24 Ay Sabit 159 TL

Böyle çıkıyor alt yapı sorgulamada yani tam anlayamadım kablonetmi yoksa türk Telekom alt yapısı ile fiber internet mi bu

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'a tahhüt verdim Ekim ayında başvurup geçiş yapsam ceza öder miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 19 Aralık 2022; 23:42:53 >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Kablonet galiba hocam

• @TurkeyStar Kablonet'in kendi altyapısı var görünüyor yine de bu sayfa yanlış bilgi verebiliyor 0 850 804 4444 sorgulatın işinizi garantiye alın.

@orhuntus81

@teen wolf Sorunuzu anlamadım ama farklı firma da sözleşmeniz varsa ve zamanından önce cayma yaparsanız ceza çıkar, ayrıca ekim ayında bu kampanya zamlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 23:59:7 >
  • ben de geçiyorum bakalım nasılmış, geçince bilgi vericem hız konusunda.

• Merhaba sorgulama yerinde 500 mbps FTTH altyapı üzerinden alabileceğim yaziyor. Fakat online basvuru yaparken 100 mbps kadar paketler gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemir95 -- 20 Aralık 2022; 0:1:2 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.