< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[BİTTİ] Türksat 100Mbit 24 Ay Sabit 159 TL (5. sayfa)
-
-
Sistem de max 80 çıkıyorsa 100 mbit paketini satamıyor zaten, 75'e başvurun, taşınacağınız yerde %90 türk telekom vardır karar sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 17:54:40 > -
100mbit size önermezler telefonda kontrol edip alt yapınıza bakıp size en uygun tarifeleri anlatıyor 53mbit destekliyor santral uzakta bana max 50mbit'e kadar saydı üstünü söylemiyor
-
Kablonet'de cgnat bazı bölgeler de yok ayrıca türk telekom ip bloğuna denk gelirseniz sorun yaşamazsınız, ancak superonline ile anlaşmaları var superonline ip bloğuna denk gelirseniz sorun yaşatır sansür de zirve yaptıkları için...
Kablonet'i iptal etmeniz durumunda sözleşme de olan bağlantı ve aktivasyon ücreti alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 18:2:36 > -
Hattımın max desteklediği 50mbit 159 TL modem içinde 2 yıllık anlaştım az önce başvurumu yaptım ortalama 7 iş günü süre verildi bi kaç güne halledilir
-
Diğer küçük İSS'ler TurkNet'e özenip taahhütsüz hizmet vereceğüz inadı yüzünden pahalı.
Normalde taahhütsüz internet özgürlüğü güzel ama ekonomik kriz nedeniyle eskisi gibi düşünmüyor insanlar, 2 yıl taahhüt vereyim ama uygun olsun istiyorlar.
Yani her firma taahhütlü internet tarifelerini açıklasa, rekabetin etkisiyle çok daha uygun tarifeler görürdük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sansür konusunda hayvanlar bizim ev 99model apt olduğu, her dairede odalar dal hattı var sonra superonline fiber çekti superonline hariçten başka fiber yok ayrıca fiber daireye giriyor gpon ve router ile nete giriyoruz bu mantıkta sanırım turktelekom havuzuna düşeeriz değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan taahhüt verilebilen firmalar da 24 ay sabit yok, onun yerine ilk 6 ay, 12 ay gibi kademeli saçmalıklar getirildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 18:36:2 >
Ev içi tesisatı yoksa kablo döşüyorlar mı?
Vdsl için gelen taşeron firma kablo çekiyor ancak daireye giden uygun kanal veya delik yoksa sizin yaptırmanız gerekli delme kırma yapmazlar kabloyu ankastreye bırakıp gider.
Fiber de daireye kadar kendileri çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 18:50:18 >
Pelicell 12 ve 24 ay taahhütlü tarifeler sunuyor. Hepsi sunsa rekabet artacak ama çekimserler.
Hocam fiber mi vdsl diyorsun tesisat için
Vdsl hocam.
Vdsl için hocam. Bina çok eski. Tüm kablo geçen yerler tamamen dolu. Dışarıdan çekilse duvarın delinmesi lazım. Elektrikçi ben dış cepheden kablo çekmem dedi. Neyse sağolun hocam cevabınız için.
Walla oturduğum yerde ki altyapılar:
Turksat Kablo
VDSL (Telekom dolayısıyla, Tüm sağlayıcılar)
Fiber (Sadece Superonline)
Superonline nın bu politikasını ve buna bağlı şikayetleri çok duydum. Fiyatıda uygun olmasına rağmen geçmiyorum. Turksata kızdığım tek nokta koaksiyelde max. 100 veriyor.. Ama gerek kendi altyapılar gerekte sattığı modemler bildiğim kadarıyla 300 Mbps ye kadar destekliyor çok rahat. Hadi 300ü düzgün veremeyiz diye endişe ediyor olabilirler barı 200 - 250 gibi seçenekler sunun artık... 100 de çok yeterli bir hız aslında günümüzde ama en yakın rakibi VDSL de kör topal 75 e çıkıyor.. Bence bu fiyatlara kablo ile 200e çıksalar baya fark atarlar.
Birde turksat bilinirliği az, pazarlama konusunda zayıflar. Bizim sitede yukarıda yazdığım gibi 3 farklı altyapı var ama kullanlan wif-fi isimlerinden anlayabildiğim kadarıyla kullanım oranı ancak 40% larda... Superonline ilk fiber geldiğinde tek tek gezdiler daireleri, bana da geldiler.. Ozaman hem biraz pahalıydı (çokta değil kabloya göre 20% filan), hem de taahhütümü yeni yenilemiştim, ama öyle bir balanbdıra ballandıra anlattılarki birde teknoloji meraklısı olunca bitmeye yakın olsaydı veya taahhütüm olmasa geçecektim. İyi ki geçmemişim taahhüt bitmeye yakın bir araştırdım bu şikayetler kısıtlamalar sınırlandırmalar gırla ortada. Ne anladım öyle fiber internetten! Bi baktım sonra komşulardan bir hayli geçen var, sordum genelde memnunlarda. Ama onların kullandığı internetle, beklentiyle sizin ki bizimki aynı değil. Çoğu insanın internet bağlantısından beklentisi en öncelikle sorunsuz ve sonrasında yavaş olmaması (dikkat edin hızlı olması değil, yavaş olmaması yeterli), bir çoğunun hızını 20mbps ye çek kimse farketmez bile, Ping ming onları söylemiyorum bile, çoğu insana göre 2-3 cihazda aynı anda youtube da 480 - 720p vide oynatmaya yetsin zırt vırt kesilmesin yeter, bu dediğimi yapmayada stabil bir 20-30 Mbps bağlantı yeter rahatlıkla. Ben 65" televizyon kullanıyorum, netflix ilk defa dün 720p ye düştü, bitrate de kıstı oha nekadar kötü oluyormuş dedim. (intertnete baktım bi sorun yoktu, 2-3 defa yaptı izleme sırasında belki internette anlık bir sorunlar oldu da kıstı hızı, belki de pazar yoğunluğu netflixte sorun vardı bilemiyorum).
Sonuçta herkesin beklentisi farklı internetten buradaki kullanıcılara tavsiyem Tursksat kablo altyapısı varsa düşünmeden geçin 90% memnun kalırsınız. Zaten müşteri memnuniyetinde şu anda 1. sıradalar diye biliyorum. Eskielrde (yaklaşık olarak 2010 öncesi diyebilirim) daha bir devlet dairesi kafası varken problem çözmeleri bukadar iyi değildi. Yani ben şanslıydım sorun yaşamıyordum ama abimlerin ordaki altyapı sorunluydu habire sorun yaşıyordu, gelip yapıyorlardı yine ama sorun yine oluyordu... şimdi öyle değil kendi altyapıları olduğu için ve bu altyapıyı modeme kadar kendileri getirdiği için çözene kadar peşini bırakmıyorlar. Zaten birkere servisi söyledi abi zaten 1-2 ay içinde 2-3 kez gittiğimiz yerde baya detaylı inceliyoruz, bütün müdehalelere rağmen düzelmiyorsa, veya düzelip düzelip bozuluyorsa bağlantı noktalarındanki tüm kabloları ölçüp direnci yüksek olanları değiştiriyoruz kablolarda sorun yoksa aktarma noktalarındaki cihazları değiştiriyoruz demişti...
-
İç tesisat'a hiç bir firma karışmaz, türk telekom bazen ekibine göre çekiyor uğraşan olursa.
Elektrikçi dış cepheden çekmiyorum diyorsa işine gelmiyordur, farklı elektrikçiye sorun işini bilen çeker atla deve değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Aralık 2022; 19:13:16 > -
Ben dış cepheden kullanmaktayım iç tesisat baya karışık diye uğraşmadık dışarıdan cektik sorun olmadı bu zamana kadar her hangi biyere monte edilmedi bina dışından kablo camdan içeriye aldım
-
binadaki kutudan fiber alıyorum sadece gece 12 den sonra bazı günler çok istisnai 30 saniyelik kesilmeler oluyor ardından hemen geliyor zaten ethernet üzerinden alıyorum çok sabit bir bağlantı ve memnunum. tv paketi de kullanmama rağmen 100 mbit neredeyse bedava, ihtiyacım olmadığından 1000'e yükseltmedim.
bundan önce türk telekomdan da çok memnundum sadece tt kullanırken tek fark yine bazı günler istisnai gece 12 den sonra 30 dakikaya varan kopma oluyordu ancak belirsizdi ne olduğu, kablonet gibi değildi.
-
turksat fiber mi hocam sizin
Fiber icin de var mi bu tarz kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X