Şimdi Ara

TurkNetDestek xDSL Hizmet Numaramı VER !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adama pm attım hizmet nomu ver diye adam devre numaran diye dönüs yapmış

Bak TurkNetDestek denen arkadaş hizmet numaraları 10 haneli olur ya 18 yada 880' le başlar. Alttaki resime bak devre numarası kaç haneli ?

Lütfen, rida ediyorum @TurkNetDestek 10 haneii hizmet numaramı ver !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 8 Mart 2018; 17:9:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TurkNetDestek xDSL Hizmet Numaramı VER !!!

Allah rızası için biri bana bu adamın resimde ne demek istediğini yazsın !! Bugün benim başıma gelen yarın size de olabilir...

Telefonumu ve internet alt yapımı nasıl bunlardan önce başka ISS'lerde kulandımsa, bunlardan sonra da aynı telefon numaram ve internet alt yapımı başka ISS'lere taşımak en doğal hakkım değil midir ?

• qAddAr kullanıcısına yanıt
    hocam dün yazdım sana vae den yapa ya taşındığın için senin hizmet numaran 9 haneli ve kimse taşıma alamaz. Firma değiştirmek istiyorsan başka firmalardan 0 hat açtırmak durumundasın, superonline a türknet yapa dayım de işi bilen birisi çıkar ise taşıma alamayacağını söyler, yok işi bilmeyen komisyon gözlü bir kişi denk gelir ise yaparız ederiz uçarız kaçarız diye gider o ama işi bilmediği için 10 haneli olması gerektiğini söyler durur

Vae Sistemde 10 Haneli

Yapa Sistemde 9 Haneli

• Taşıma sistem sadece Vae den Vae ye olur. Senin için bu mümkün değil yani. Boşuna xdsl numaramı ver diye sürekli konu açmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Taşıma sistem sadece Vae den Vae ye olur. Senin için bu mümkün değil yani. Boşuna xdsl numaramı ver diye sürekli konu açmana gerek yok

Bana bunu söyleyen türkcell türk telekom resmi müşteri hizmetleri, yani bayiiler falan değil !

Ayrıca konu açmak en doğal hakkım, nasılki bu karaktersizlerden önce ev telefonumu ve netimi değiştirmeden bunlara taşımışsam yine bunlardan başka issye de aynı ev telefonumu ve netimi taşımak en doğal hakkım...

Sırf siz başka issye geçmeyin diye 10 haneli abone nonuzu vermezler diyenlerde bu resmi müşteri hizmetleri..

ayrıca sana da yakıştıramadım boşa konu açma diye yazmanı, mağduriyetim gün gibi ortadayken sabaha kadar da konu açsam az !

Bugün bana olan yarın başkasına da olacak, adam pmden bana seni taşımazlar ama istersen ev telefonunu netini iptal et yazmış..buna yorum yazacağına aaa nasıl olur ya adam sizden öncede bu teli neti kullanıyordu yazacağına boşa konu açma yazmışsın..Yakışmadı sana..

hocam sana yöntemini dün anlattım sen sadece ev telefonunu türk telekom a taşıyacaksın oradaki tt deki personel dsl i almaya çalışmış ama yapa da olduğu için alamaz

izlenecek yöntem şu SADECE EV TELEFONU TT ye geçip yeni bir çift tel çekilecek ev telefonunuz oradan verilecek ve yeni hat onun üstüne açılacak ve gidip türknet i iptal edeceksiniz.

TT nin elemanı yanlış bilgilendirmiş. Ben 1 ay boyunca sırf sol dan tt ye numara taşımak için haftanın 3 günü istanbul üsküdar merkeze gittim adam beni görünce direk senin işlem şu aşamada demeye başlamıştı en son ama sıkıştırınca şurada hata olmuş bunda falan hep tt nin hatası çıktı hep sonradan benim dediklerime geldiler

tecrübe ile sabit

sen sadece ev telefonumu türknet den tt ye taşımak istiyorum de interneti karıştırma çünkü gerçekten tt nin personeli anlamakta sıkıntılı (çözüm odaklı amirler var onlar ayrı beni işi hep onlar çözdü)

• quote:

hocam sana yöntemini dün anlattım sen sadece ev telefonunu türk telekom a taşıyacaksın oradaki tt deki personel dsl i almaya çalışmış ama yapa da olduğu için alamaz

izlenecek yöntem şu SADECE EV TELEFONU TT ye geçip yeni bir çift tel çekilecek ev telefonunuz oradan verilecek ve yeni hat onun üstüne açılacak ve gidip türknet i iptal edeceksiniz.

TT nin elemanı yanlış bilgilendirmiş. Ben 1 ay boyunca sırf sol dan tt ye numara taşımak için haftanın 3 günü istanbul üsküdar merkeze gittim adam beni görünce direk senin işlem şu aşamada demeye başlamıştı en son ama sıkıştırınca şurada hata olmuş bunda falan hep tt nin hatası çıktı hep sonradan benim dediklerime geldiler

tecrübe ile sabit

sen sadece ev telefonumu türknet den tt ye taşımak istiyorum de interneti karıştırma çünkü gerçekten tt nin personeli anlamakta sıkıntılı (çözüm odaklı amirler var onlar ayrı beni işi hep onlar çözdü)

Dostum bugün zaten türk telekom bayiine gittim, onlar da türk telekom genel müdürlüğe git dediler.

Ümraniye'deyim bu arada, neyse yarın ilk işim türk telekom müdürlüğüne gitmek olacak.Ama bu işinde peşini bırakmayacağım.

Bende biliyorum direkt iptal faksı çekip halletmeyi ama ben benim olan ev nomu neden iptal edeyim sırf bunlar izin vermiyor diye.
    Bunlardan önce 4 ISS değişmişim 4'ünde de aynı ev telefonunu aynı alt yapıyı kullanmışım.

benim isyanım bunların yaptığı adaletsizlik ve işi yokuşa sürmedir ve yine eminim ki çok insanın canı yanacak bunların yüzünden...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet telefon hizmeti
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bayi yapamaz o işlemi sadece genel müdürlük yapabilir bölgenin bağlı olduğuna gitmen iyi olur.

Sen sadece ev telefonumu taşımak istiyorum de o zaman yardımcı olurlar türknet deki yapa daki interneti devir alamazlar işi bilen bir personel olur ise tt de bunu diyecektir sana. Ev telefonunu alırız yeni hat çekilir o hat üstünden isterseniz dsl açarız diyecekler.

İşi yokuşa sürme değil. Bölgeye yapa cihazları geldiği için sizi kendi altyapısına çekmişler ve sistemde vae ler ile yapa ların devre numarası karışmaması zaten rakam 10 haneli bile olsa yapılamayacak port taşımaların önüne geçmek için türknet 9 haneli sistem kullanmış bunu superonline da yapıyor onların da kendi yapa sistemi var ama yerine göre düşük hızlar verdiği için dillendirmiyorlar

www.superonline.net
    Vae ve Yapa Altyapısı - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/hakkimizda/teknolojik-altyapi/vae-ve-yapa-altyapisi

s.superonline.net
    YAPA santrallerindeki POP noktaları*
    https://s.superonline.net/SiteAssets/Hakkimizda/vaeyapa/yapa-pop.html

• quote:

bayi yapamaz o işlemi sadece genel müdürlük yapabilir bölgenin bağlı olduğuna gitmen iyi olur.

Sen sadece ev telefonumu taşımak istiyorum de o zaman yardımcı olurlar türknet deki yapa daki interneti devir alamazlar işi bilen bir personel olur ise tt de bunu diyecektir sana. Ev telefonunu alırız yeni hat çekilir o hat üstünden isterseniz dsl açarız diyecekler.

İşi yokuşa sürme değil. Bölgeye yapa cihazları geldiği için sizi kendi altyapısına çekmişler ve sistemde vae ler ile yapa ların devre numarası karışmaması zaten rakam 10 haneli bile olsa yapılamayacak port taşımaların önüne geçmek için türknet 9 haneli sistem kullanmış bunu superonline da yapıyor onların da kendi yapa sistemi var ama yerine göre düşük hızlar verdiği için dillendirmiyorlar

www.superonline.net
    Vae ve Yapa Altyapısı - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/hakkimizda/teknolojik-altyapi/vae-ve-yapa-altyapisi

s.superonline.net
    YAPA santrallerindeki POP noktaları*
    https://s.superonline.net/SiteAssets/Hakkimizda/vaeyapa/yapa-pop.html

Yapaları batsın, 2 sene önce yapamı vardı doğru dürüst millet dilediği yere geçiyordu.

Her ISS değişmek isteyen o zaman sıfır hat çektirecek sırf bunların bu yapasından, nerede kaldı tüketici özgürlüğü ? Acilen bir çözüm bulunmalı buna.

Ev telimi kurtarayımda varsın neti sıfır hat çeksinler...Bağlı bulunduğum bölge müdürlüğü ümraniyede carrefoura gelmeden 1 durak önce..Orası halleder...

Superonline Fiber deki ev telefonumu kurtarıp Türknet e taşımak için TT'ye numaramı taşıdım ve 3 günlük hizmet için 30 TL ücret ödedim. Yapa ile alakası yok. Voip sistemdi orası. Teknoloji ve hizmet farkları. Daha önceleri siz iss değiştirir iken ev telefonunuz sürekli TT de olduğu için sıkıntı yaşamadınız (İss ve Ev telefonu faturaları ayrı ayrı ödediniz yanlış mıyım)

Ama numara operatör değiştirince bu tür işlemler gerekebiliyor ve ana şebeke işletmecisi TT olduğu için bu işlemi sadece onlar yapıyor

• quote:

Superonline Fiber deki ev telefonumu kurtarıp Türknet e taşımak için TT'ye numaramı taşıdım ve 3 günlük hizmet için 30 TL ücret ödedim. Yapa ile alakası yok. Voip sistemdi orası. Teknoloji ve hizmet farkları. Daha önceleri siz iss değiştirir iken ev telefonunuz sürekli TT de olduğu için sıkıntı yaşamadınız (İss ve Ev telefonu faturaları ayrı ayrı ödediniz yanlış mıyım)

Ama numara operatör değiştirince bu tür işlemler gerekebiliyor ve ana şebeke işletmecisi TT olduğu için bu işlemi sadece onlar yapıyor

Yanlış hatırlamıyorsam dsmarta geçtğimde ev telefonumda dsmarta geçmişti ama tam emin değilim..En nihayetinde senin de yazdığın gibi ana şebeke işletmecisi TT ve ev telefonumu taşıyacağım, ücreti batsın sorun değil tek kurtarayımda sonrası kolay...

d smart ev telefonu hizmeti vermiyor, d smart smile adsl iken dsmart a isim değiştirdi dönemde kullanmıştım

1 mbps sınırsız internet 45,31 tl ödüyordum
    +
    ev telefonu tt ye 30 tl ayrı ayrı ödüyordum

• quote:

d smart ev telefonu hizmeti vermiyor, d smart smile adsl iken dsmart a isim değiştirdi dönemde kullanmıştım

1 mbps sınırsız internet 45,31 tl ödüyordum
    +
    ev telefonu tt ye 30 tl ayrı ayrı ödüyordum

Bende galatasarayın avrupa maçlari için geçmiştim 2012-2014 arasıydı tam emin değilim 70-80 küsür fatura ödüyordum ondan dedim ev teli de içinde olabilir diye

tv + internet paket o telefon yoktur

• quote:

tv + internet paket o telefon yoktur

doğrudur o zaman sonuç olarak tecrübe ettik tt'den ev telefonunu başka ISS'ye taşıyınca böyle akla ziyan olaylar başımıza gelebiliyormuş...

tt ev sadece sabit hatlar ile 100 dk görüşmek için 30 tl ödemekten iyidir bence o yüzden 2 - 4 yılda bir bu tür uğraşları normal buluyorum
    ben müşteriyim ucuz olana ve işimi görene bakarım

• İss nin kendinden haberi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabit telefonu değiştirmeden başka operatöre geçebildiniz mi?
  • murat_349_ M kullanıcısına yanıt
    Evet geçiş sağlanır. Türk Telekom'dan Millenicom'a sabit numaramı değiştirmeden geçiş yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.