Şimdi Ara

Türknet HİZMET numaramı vermiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün de bir konu açtım ve artık kurtulmak istiyorum türknet'ten.

Bu sebeple bir kaç ISS firmasıyla görüştüm ve netimi taşıyamayacaklarını, türknetin izin vermediğini ancak hizmet numaramı öğrenirsem taşıyacaklarını söylediler.

Öncelikle online işlem merkezi ardından da bana kestikleri faturalara baktım ama bulamadım.

Allah rızası için bilen varsa söylesin; hizmet numaramı nasıl öğrenebilirim ?

• Hizmet numaranız hattınıza tanımlanan telefon numarası taşıma için gereken devre numarası ise online işlemlerde teknik bilgiler kısmında yazmaktadır. Bu tip bilgilerde en şeffaf firma TürkNet bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Hizmet numaranız hattınıza tanımlanan telefon numarası taşıma için gereken devre numarası ise online işlemlerde teknik bilgiler kısmında yazmaktadır. Bu tip bilgilerde en şeffaf firma TürkNet bakmak lazım.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim ama keşke emin olduktan sonra cevap yazsaydın..

1.Hizmet numaram ne online işlemlerde nede faturalarımda yazmamakta.

2.Hizmet numaramın 18 yada 80 le başlaması lazım.

3. Bahsetmiş olduğun devre numarası 9 haneli, hizmet numaramın ise 10 haneli olması lazım...

umarım şeffaf dediğin türknetin şeffaf sorunlarına mağruz kalmazsın !
  • qAddAr kullanıcısına yanıt
    Mesaji yazdım sildim tekrar kontrol ettim kendi hesabimdan devre numarası 10 haneli tekrar kontrol eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Mesaji yazdım sildim tekrar kontrol ettim kendi hesabimdan devre numarası 10 haneli tekrar kontrol eder misiniz ?

Devre Numarası
    100064479
    Hattınız Yapa mı ?
  • quote:

Hattınız Yapa mı ?

Maalesef ve türk telekomda seni taşıyamıyoruz portunu türknet almış, ancak sıfırdan hat başvurusu yapacaksın dedi, ekledi sonra oda zor bölgende boş port yok dedi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet telefon hizmeti
    4 ay önce açıldı
    Süperonline vs türknet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son umudum türkcell kaldı, ısrarla hizmet numaranı öğren seni taşıyacağım dedi..
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

E-Devlet'de yazıyor.

Hemen bakıyorum kardeşim çok saol sonucu yazarım...
    Hizmet numarası dediği o ama 10 ile başlayan devre numarası Yapa sistemdir kimse taşıma yapamaz. Karışmasın diye 9 haneli olması lazım. Bütün firmalardan sadece 0 dan hat açtırma ile hat açtırmanız lazım

Bende vae olduğu için 10 haneli 88 ile başlıyor
  • quote:

E-Devlet'de yazıyor.

Maalesef dostum abone hizmet no olarak ev telefonum yazıyor..

Hizmet nuraması ya 18 ya da 800 le başlıyormuş...
  • quote:

Hizmet numarası dediği o ama 10 ile başlayan devre numarası Yapa sistemdir kimse taşıma yapamaz. Karışmasın diye 9 haneli olması lazım. Bütün firmalardan sadece 0 dan hat açtırma ile hat açtırmanız lazım

Bende vae olduğu için 10 haneli 88 ile başlıyor

Dostum foruma daha önce konu açılmış bununla ilgili, birisi daha önce ttnetteysen oradaki faturada yazar demişti, ben de türknetten önce ttnetteydim ve buldum 880'li 10 haneli bir numara..

Şimdi türknete geçtiğimde o 880'li no değiştimi yoksa aynı mı ?

Yada sen VAE'desin ben YAPA'dayım diye o noyu değiştirirlermi ?
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:11:9 >
  • quote:

O zaman belgelerim sayfasından kampanya bilgi formunu indirin. Sisteme yüklemeden en üste yazmış olabilirler.

Buyur okuyabilirsen bul dostum, artı 6 haneli bir müşteri no yazmışlar !

Bu arada kütahyalı bunların yaptığı suç değilmi ? Ben bunlardan sıfır hat no ya da internet almadımki benim başka issye geçmemi engelliyorlar ? Var olan hizmetimi bunlardan önce de kullanıyordum ben..Her yere şikayet edeceğimm namussuzları :@@@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 7 Mart 2018; 19:50:20 >

Hattınız vae den Yapa ya geçirilmiş o yüzden değişmiştir. Sizin dsl mı yanmıyor ne sıkıntı vardı ?
  • quote:

Hattınız vae den Yapa ya geçirilmiş o yüzden değişmiştir. Sizin dsl mı yanmıyor ne sıkıntı vardı ?

Sorun bu dostum mart 1 den beri ayrıca defalarca online işlemlerden arıza kaydı açıyorum göüzkmüyor ve de cep telefonuma bilgi mesajı gelmiyor

• Varmı benle yarışacak hız konusunda ?

Hey yavrum hey be, modemi resetleyince 5 dk normale deönüyor sonra yine aynı tam 1 marttan beri !
    1- 1 Mart'ta genel bir hız güncellemesi yapıldı sanırım o tarihten önce Yapa da iseniz ondan kaynaklı sıkıntı olabilir ama modem dsl hat değerlerini de görmek lazım

2- 1 Mart tan önce vae idi o gün Yapa ya geçirildiniz hattınız bozuldu santrale çok uzak olduğunuz için (ana santral binası binaya veya sokak saha dolabı değil)

3- Siz TT den hat alacağım diyin onlar port ayarlar kendi müşterisi için sıkıntı olmaz
  • quote:

1- 1 Mart'ta genel bir hız güncellemesi yapıldı sanırım o tarihten önce Yapa da iseniz ondan kaynaklı sıkıntı olabilir ama modem dsl hat değerlerini de görmek lazım

2- 1 Mart tan önce vae idi o gün Yapa ya geçirildiniz hattınız bozuldu santrale çok uzak olduğunuz için (ana santral binası binaya veya sokak saha dolabı değil)

3- Siz TT den hat alacağım diyin onlar port ayarlar kendi müşterisi için sıkıntı olmaz

2016 mayıs abonesiyim, 2016 eylülde yapaya alındım.Mayıs 2016 ve ekim 2017 ye kadar 13-14 mbit sorunsuz sıkıntısız kullandım...

Evet santrale uzağım ama yukarıda belirttiğim gibi sorunsuz şekilde kullandım ve zaten öncesinde de ttnet dsmart ve yine ttnette sorunsuz senelerce kullandım aynı hattımı..

Ne zamanki bunlar ekim 2017de herkese AKNyi kaldırdı ondan beri benim durum bu.

4 ayı aşkın süredir rezalet bir hizmet alıyorum, ikna falan ettiler 3 ay indirim yaptılar ona da lanet olsun.

Artık üzerine para verip kurtulmak istiyorum..

ttnet sıfır hat verirde benim derdim ev telefonum, 2004 den beri kullandığım ve kaybetmek istemediğim için sıkıntım büyük...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.