Şimdi Ara

Türknet zorla adıma abonelik başlattı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvuruda bulundum, türknet kurulum ekibi geldi. 35 mbit hız alamazsın dedi. Ben de o zaman kalsın istemiyorum dedim, iptal etti ve gitti. Sordum fatura falan çıkıcak mı diye aboneliği başlatmadım dedi. Sonra Türknet temsilcisi aradı ve aboneliği iptal mı ettiğimi sordu evet dedim kesin mi diye sordu falan tamam dedi onayımı aldı kapattı.

Tüm bunlardan 5 gün sonra durduk yere Türknetten fatura tutarımın 100 TL yi geçtiğine dair mesaj geldi. Tabi MH olmadığı için derdimi anlatacağım bir yer de yok. Şikayet yazıyorum iptal dilekçesi faxla diyorlar. Fax gönderdim çıkıcak faturayı da mecbur ödeyeceğim.

Türknet TT den bile daha berbat firmadır bunu görmüş oldum. Kimseye de tavsiye etmiyorum kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurulum ekibinin sözüne inanıp neden iptal ettirdiniz ki hocam. 35mbps hız alamayacağınızı nerden biliyormuş? Kendileri sadece kablo çekmekle modem kurmakla vs. sorumlu. Ayrıca Türknet bünyesi altında çalışan ekipler değil onlar. Evde kurulum yapması için Türknet'in anlaştığı herhangi bir firmanın ekipleri.

Santral uzaklığınız nedir? Buradan sorgulama yaptığınızda kaç mbps çıkıyor?

Faturayı ödemene de gerek yok ayrıca. Online işlemlere girebiliyorsan ordan destek kaydı açıp durumu anlat. Ya da twitter/facebook üzerinden destek hesabına yaz. Fatura konusu çözülür bir şekilde.

• nomadio N kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz yaptım çözemedim, ilk fatura + kurulum bedeli çıkacak diyorlar. 35 benim olduğum bölgede alınmıyor gerçekten. Türknette yapa falan durumu vardı öyle bir şey olabilir diye başvurdum.

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Kurulum bedeli bir nebze anlarız da ilk fatura ne alaka kaç gün kulladın. Bir de kesinlikle dilekçeni yolla Turknet bu konuda en kıl internet abonelik açarken bir yolunu bulur açarlar ama kapatırken çıkardığı sorunlar az uz değil.
  • tüketici hakem heyetine yaz faturayı dosyasını da ekle
  • Arkadaşlar, o mesajdan bana geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, bir yanlışlık olmuş, dediler. Daha sonra çıkan bir fatura da olmadı. Sonuçta fazladan bir şey ödemedim ama hoş bir durum değil yani.
  • Türknet in iletişim sayfasında 0212 li bir numara var oradan canlı biri ile görüşmek mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri Hizmetleri bile olmayan bir firma ile çalişmak doğru değil.

Türk Telekom için problem olursa gece 2-3 gibi ben arıyorum karşıma kafa dengi kafası güzel canı sıkılmış bir arkadaş çıkarsa hem muhabbet ediyoruz hemde kafalarımız uyarsa arkadaşlar bazen güzellik yapıp hızımı falan yükseltiyor.

Seviyorum Telekomu Müşteri Hizmetleri gece çok tatlı oluyorlar
  • Selamlar, öncelikle bu durumu daha detaylı bir şekilde inceleyip size bu konu hakkında daha detaylı bir bilgi verebilmem için hizmetinizi kontrol etmem gerekiyor. Size evde kurulum ekibimiz hangi bilgiye istinaden 35 Mbps'e ulaşamayacağının bilgisini verdi? Onu da kontrol edeceğim.

Ek olarak tüm iptal işlemleri fax yoluyla iptal dilekçesi ve kimlik fotokopisi gönderdikten sonra gerçekleşir.

Size çıkan fatura tutarı, evde kurulum hizmeti ücreti ve kullanacağınız ayın hizmet bedelidir.

Siz bana hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası PM üzerinden iletin. Eğer hala iptal ettirmek istiyorsanız iptal işlemlerinizde size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Niye basvurdun niye iptal ettin bazen insanları anlamak zor

1, si basvururken sana tahmini hız veriyor adrese özel

2. si önceden bu bilgiyi biliyosun hız alamazsın diyene kadar bağlatma kararındasın bi çift lafamı vazgeçiyosun

• Bu gün başvur yarın iptal ettir, tabiki gelen ekip herhangi bir kurulum yapmasa bile o insanların mesai saatinden çaldığın için kurulum bedeli ve içinde bulunduğun ayın ücreti size yansıtılır. Hız konularında tüm bilinen firmalar dahil kesin bir değer veremezler. Yaklaşık tahmini bir hız söylerler, araştırmadan başvuru yapıp sonra vazgeçmeyin derim.
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Adreste altyapısal sorunlar var. İnternette 35 veririm diyor ama gerçekte 8’i zor veriyorlar bu bölgede. Turknet’in kendi yapa altyapısı olabilir diye başvurdum.

• adres sorgusu yaptıysanız yapa da olduğunuz zaman, Tebrikler Aktif Altyapmızdasınız diye uyarı veriyor zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

Kurulum ekibinin sözüne inanıp neden iptal ettirdiniz ki hocam. 35mbps hız alamayacağınızı nerden biliyormuş? Kendileri sadece kablo çekmekle modem kurmakla vs. sorumlu. Ayrıca Türknet bünyesi altında çalışan ekipler değil onlar. Evde kurulum yapması için Türknet'in anlaştığı herhangi bir firmanın ekipleri.

Santral uzaklığınız nedir? Buradan sorgulama yaptığınızda kaç mbps çıkıyor?

Faturayı ödemene de gerek yok ayrıca. Online işlemlere girebiliyorsan ordan destek kaydı açıp durumu anlat. Ya da twitter/facebook üzerinden destek hesabına yaz. Fatura konusu çözülür bir şekilde.
    Kesinlikle. Gelen ekipler bana da 35 mbit hayatta alamazsın burda dediler. Şu an 93 mbit hız alıyorum TürkNet ten :) ekiplerin dediğine pek bakmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• On odemeli olduğu için turknet fatura ilk çıkıyor iptal ettikten sonra kullanmadığınız günlerin ücreti kartınıza iade oluyor hatla son ödeme tarihini kadar bekleyin kendisi de düşebilir

Bende ilk 80 tl fatura çıkmıştı sonra 20 tlye düşmüştü

Son olarak zorla abonelik başlatma gibi bir durum yok siz başvurup belgeleri göndermişsiniz internetten başvurduğunuz an aboneliğiniz başlıyor edevletten kontrol edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 2 Kasım 2018; 9:21:46 >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden GSM numranızı veya müşteri numaranızı istedim. Bana ilettiğiniz zaman size yardımcı olacağım. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.