Şimdi Ara

Türknet Vs Diğer Firmalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Anda Türknet'in YAPA sistemindeyim YAPA'daki en büyük sıkıntılı durum Ping online oyunlarda ciddi bir problem çekebiliyoruz diğer YAPA'daki sorunlar ise zaman zaman kopmalar , kullanıcı adı şifre yanlış diye hata vermesi gibi modemselde bu sorunlar olabiliyor zira dandik modem kullanıyorum.

Santrale uzaklığım 1.5 km veya daha fazla olmasına rağmen Vdsl2 sinyal alabiliyorum hızım ortalama 20 Mb civarına gelsede Türknet sistemine 100 mb olarak lanse etmektedir.

AKK'siz internete gelecek olursak 1 ay boyunca Bulut dosyalarım ve verilerimi çekip yükledim modem harici hiç bir şekilde sorun yaşamadım evimde 3 tane modem olmasına rağmen 3 tane modem Vdsl2 ve Fiber destekli olmasına rağmen sadece Zyxel modem Vdsl2 sinyalini alıyor.

2016 Mart ayından beri kullanıyorum ve YAPA'dan önce gayet memnun iken belki 50 defa belki de 100 defa şikayet kaydı oluştursamda bu ping sorununu çözemediler bende ekstra yeni hat açtırdım şu anda Türk Telekom'da Vdsl2 ile 5-10 ping Adsl2+ ile 16 ping civarı seyretmektedir.

Türknet'te bu ping seviyesi 50'den aşağı inmiyor buda Online oyunlarda ciddi soruna yol açıyor.

1 Ayda 2 Tb 123 Gb bir indirme ve 71 Gb Gönderme yapmışım tabi ki de her zaman bunu yapamam mesela bu ay sadece 400 Gb indirme kullanımı yapmışım ciddi şekilde zorlamama rağmen ne altyapısında nede herhangi sistemlerinde arıza vermemiştir.

Türk Telekom diğer firmalara göre biraz daha iyi neden diyecek olursak en azından kota sistemine geçmedi belki ciddi tepkilere yol açacak belkide abone kaybetmekten korktuğundan dolayı bu riske girmemiştir bunu bilemeyiz.

Türkcell Süperonline konusunda tepkilere maruz kaldığından dolayı hemen politikasını çevirerek Maksimum hızları 24 Mb'a çekti.

Vodafone ise kotalı paketlerini duyurdu fakat AKK'li paketleride mevcut burada orta yolu bulan Vodafone olmuştu.

Türksat ise her söze itibar ediyor hangi tarafta olduğu belli değil ne altyapı yapar nede mevcut altyapısını genişletir.

Türksat'ın altyapı izni almasınada gerek yok devlete bağlı olduğu için karışan olmuyor ancak nedense halen berbat politikasını sürdürüyor.

Türknet'ten rica ediyorum 2.5 yıldır aboneyim YAPA'daki ping sorununa çözüm bulsun şikayet açmak çözüm sağlamıyor 2.ci hattımıda Türknet'e geçirmek isterdim fakat sırf bu ping sorunundan dolayı yerimde duruyorum.

Türknet'te şu sorunuda pas geçmek istemem ne güzel VAE kullanırken hiç bir problemim yok iken neden YAPA sistemine geçirdiniz YAPA'daki abone neden VAE altyapısına ve sistemine geçemez bunu bir zahmet açıklayında müşterilerinize bizde bilelim sebebini ciddi anlamda birden 10 bin abone kaybetmek ne kadar kötü bir durumsa susmak ve bunları açıklamamak bir o kadar kadar kötü bir durumdur.

Türknet Vs Diğer Firmalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 22 Eylül 2017; 14:29:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.