Şimdi Ara

Türknet ve rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıllık türknetli olarak size şunu söylim, istanbulun göbeğinde paranızla rezil oluyorsunuz.
    haftada 2/3 gün giden internet, 3/4 saate gelir diyip gelmeyen internet, normal zamanda arayıp ulaştığınız fiber hattaki temsilciye arıza durumunda daha hızlı ulaşmanız gerekirken ulaşmanızı engelleyor türknet.

PİŞMAN OLCAM BEN DİYEN GELSİN TÜRKNETE
    BU DERECE SAMİMİ VE İÇTENLİKLE YAZIYORUM BUNU.

FATURA ÖDER HİZMET ALAMAZSINIZ, EV İNTERNETİ GİDER 2/3 TELEFONA EXTRA PAKET ALIRSINIZ

HER TÜRLÜ ZARAR ZİYAN HER TÜRLÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 3 Temmuz 2026; 0:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turknet artık çok net pişmanlıktır. 12 13 gündür internetim yok. Bu sebeple harcadığım para zaten yıllık faturayı çoktan aştı. Artık kullanmayın kullandırmayın. Rezil bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aboneliği iptal etmek istedim en az 1 hafta oyaladılar. internetten kolau iptal diye kandırmışlar link calısmıyor, telefona yönlendiriyor, bağlanmıyor online müşteri servisi yok, canlı yardıma yazıyosun telefona yönlendiriyorlar. böyle bir kısır döngüde 1 hafta oyaladılar faturaya da yansıttılar . üstüne modemi iade etmeliymişim bilgilendirmediler aramadılar kendin ugrasıp aras kargoya vermeliymişssin. 2 hafta sonra aracı firma ( icraya düşmüşüm gibi) ücret cıkardılar 2.500 tl. iade etmediğim uyarı mesaj ile haber vermediler ve modem ücreti ödedim. modem üstelik vdsl. fiber için de değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul’un göbeğinde 24 Haziran’da kesilen internet tam 3 gün sonra geldi. O gün ilk kesinti yaşandığında “4-6 saat içinde çözülecek” diye SMS gönderdiler. Sonrasında ise ne arızanın sebebine dair net bir açıklama yapıldı ne de ne zaman çözüleceğine ilişkin doğru düzgün bilgi verildi. Bugün aynı sorun tekrar yaşanıyor.

Benim anladığım, ortada kalıcı olarak çözülemeyen bir problem var ve sürekli farklı şeyler deneniyor. Her seferinde “bina yıkıldı”, “kablo koptu” gibi gerekçeler söyleniyor. Bunlar doğru mudur, değil midir onu bilemem; zaten tartıştığım nokta da bu değil. Sorun, günlerce hizmet veremeyip kullanıcıyı belirsizlik içinde bırakmaları ve hiçbir şeffaf iletişim kurmamaları.

Bir internet sağlayıcısından beklenen şey sadece arızayı gidermek değil, müşterisini doğru bilgilendirmektir. Sürekli aynı senaryoları dinlemekten bıktım. Sanırım aboneliği iptal etmek hem benim hem de onların adına en doğru karar olacak. Çünkü bu süreç gerçekten insanı sinir hastası ediyor. İşin en rahatsız edici tarafı ise yaşanan aksaklıklardan çok sergilenen pişkin tavır ve umursamaz iletişim.

Bu şekilde devam ederlerse, ciddi müşteri kayıpları yaşamaları beni hiç şaşırtmaz. Türknet bence yolun sonuna geldi. Her yerde ama her yerde twitter, ekşi, çeşitli forumlardan her gün her saat aynı şikayetleri duyuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tekrar sorun yaşadığınız için üzgünüz. Abone bilgilerinize sistem üzerinden ulaşabilmemiz için müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.