< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! (2. sayfa)
-
-
Ögrenciler yemeye ekmek buldu da ev tutup internet bağlatması kaldı. Ögrencilerin %99'undan alacağınız tepki de bu olacak. Siz önce sözünüzü tutmayı öğrenin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hızlıca batıyorlar. PR ları da boş. Üşenmeden, yılmadan gittim aboneliğimi iptal ettirdim. Sen onları zam altında ezmeye çalışırsan müşteriden alacağın tepki budur.
Aklı olan bu tezgaha düşmesin. Çıkardıkları paketleri nasıl olsa taahhüt yok diye patır patır zamlarlar...
hangi kampanya o hocam
-
Thodexin reklamı geldi aklıma acaba dedirtti. 4 senelik müşterilerine fiber çekmeyen Turknet reklam ile müşteri çağırması üzerine paso zam var birşeyler
hala turknet kullanan kaldi mi ya?
-
Özellikle ülkedeki fiyat istikrarsızlığının olduğu, port sahibi olan Türk Telekom'un geçmişte fiber döşenmesi için çalışan diğer firmalara iktidara ait belediyeler aracılığıyla yaptığı engellemeleri ve yapmadığı yatırımları bildiğimden Turknet'i çok fazla suçlayamıyorum.
Bu işte yine suyun başını tutan bir güruh var ve piyasayı tekele çevirmiş durumdalar. Diğer firmalar da burada dönen pastadan yararlanmak istiyorlar ama baştakilerin izin verdiği kadar.
Beklentim iktidarın değişmesi, gelen iktidarın Türk Telekom ve diğer firmalara yatırım için tüm imkanları seferber etmesi. Aksi durumda çağın gerisinde verilen internet hizmetine fahiş fiyatlar vermeye devam edeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan sonra da zam furyasına devam mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl sonunda 1 milyon Gigafiber kısmından sonrasını okuyamadım Ciddi soruyorum 20bin abone bile olduğunu düşünmüyorum Gigafiber'in Kalan 980bin aboneye nasıl döşeyeceksiniz 4 ayda şeyi, altyapıyı
-
Türknet beni, sokakta davet ettiğim ve 3 yıldır kullanan 6 haneyi, toplamda da 23 davet ettiğim eş dost akrabayı kaybetti. Dün itibarı ile Türk Telekom geçişim tamamlandı. 24 ay taahhüt verdim. 3 ay bedava. Kalan 21 ay 148 lira sabit fiyat 35 mbit hız. Türknet'te kalsam güzün 200, seneye bu zamanlar 400 lira fatura gelecek. Böyle en azından 2 yıl boyunca sabit fiyat almış oldum. Türknet beni 24 kişi olarak kaybetti.
Turk.net in lafina guven olmaz.Adamlar fiyat olayinda artik avantajli degiller. Bu saatten sonra kim inanir laflarina ki birde ogrenci indirimi veriyor.
valla istediğiniz kampanyayı yapın ben TT geçtim gayette memnunum şuan.
-
TT a geçtim. rahat ettim. Fiyat süprizi yaşamadım. Fiyat süprizi yaşayacağım ortamı ONAYLAMIYORUM.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son zamdan sonra internet kutusuna gectim aylik 170 yerine ayni hizmete 100 tl oduyorum onlarin cebi yerine kendi cebimde durmasi daha mantikli
Turknet kendisini 2016 yıllarında falan sanıyor herhalde.
Günümüzde taahhüt istemeyen bir ton firma var. Evet ilk başlarda güzel dikkat çekiyordu ama artık bir güzelliği kalmadı çünkü çoğu firma taahhütsüz hizmet veriyor.
-
Eskiden millet sıkıyosa taahhütsüz hizmet verin diyordu.
Şimdi sıkıyorsa taahütlü verin kafasında.
Öğrencilerin daha çok kazıklanmaya çalışıldığı bu devirde bu hareket ile gönlümü kazandınız helal olsun turknet kimse senin yaptığını yapmıyor.
-
Web sayfalarında böyle bir kampanya veya fiyat yok hocam. Ben öncelikle TV yayını için alttaki sayfadan yazdım, yazarak zor oluyor ben sizi arayayım dediler. Aradılar görüştük, o arada araya interneti de sizden alsam ne kadar olur deyince, abla patlattı kampanyayı 😁 Gayet memnunum, şimdilik sıkıntı yok.
Sağ alt köşede yeni abonelik hizmetleri var, turuncu tuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X