Şimdi Ara

TurkNet’ten hızınıza hız katacak modem: Asus DSL-AC51 ile en hızlı kablosuz performans (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum ilde alt yapınız 2018 de YAPA ya geçecek denildi.7 aya girdik değişiklik yok.TTnet zaman zaman arıyor alt yapınız 100 mbps yi destekliyor abone olun 100 mbps verelim diyorlar.Size pm attım alt yapımı kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni müşterilerimize abonelik satış esnasında modem kampanyamızı sunuyoruz. Şuan için mevcut müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamıyor.

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yeni müşterilerimize abonelik satış esnasında modem kampanyamızı sunuyoruz. Şuan için mevcut müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamıyor.
    Anlamadınız sanırım, yeni müşteri olacak kişi faturaya ek taksitli alabilecek mi modemi? Ben bununla ilgili bir düşünceniz, çalışmanız var mı diye soruyorum.

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

taahhüt olmadığı ve ön ödemeli olduğu için faturaya taksit yapmıyorlar şimdilik ama kredi kartınız varsa ona taksitlendirebilirsiniz.
    Sözleşmeye madde koyarlar, aboneliğini iptal eder yada taşıtırsan vs. bedelin tamamını tahsil edilir. Yani isterlerse bir şekilde yaparlar.
    Şimdilik derken kastım oydu. Ama taahhüt olmadığı için o madde konduğu zaman kismi bir bağlayıcılık oluşuyor. Bence oluşmaması için her 2 taraf için daha iyi ki abone iptal ettiği zaman ödeme almak zorlaşıyor ve modemi iade edip parasını geri almak isteyebiliyor (ki modem yeniden satılamayacak duruma geliyor zaman zaman - ne kadar madde olsada çoğu kişi bunu okumuyor gereksiz bir tartışma başlıyor) para bir yana mal bir yana şu an ki mantık daha iyi bana göre. Bir de şirketin Asus a ödeme yapması lazım sıcak para herkes için iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Selamlar Mevcut adsl kullanıcısıyım taşınıyorum Hizmet nakli başvurusu yaptım gittigim yerde VDSL var.
    yeni Asus DSL-AC51 Modem Alabilirmiyim türknetten üçreti mukabilinde tabii...

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bulunduğum ilde alt yapınız 2018 de YAPA ya geçecek denildi.7 aya girdik değişiklik yok.TTnet zaman zaman arıyor alt yapınız 100 mbps yi destekliyor abone olun 100 mbps verelim diyorlar.Size pm attım alt yapımı kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.
    100 mbps destekliyorsa Millenicom deneyebilirsiniz.

70 TL AKN'siz Hattın destekliği kadar veriyorlar.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Merhabalar.

Sadece vdsl destekleyen kaliteli ve daha hesaplı bir modem tavsiyesine ihtiyaç var .

Yardımcı olaklara şimdiden teşekkürler. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vdsl modem lazım, az yaksın çok kaçsın

en dandiği bile olmuş 300 lira zaten.. 300-400 arası mantıklı f/p ürün tavsiye bekliyorum.
    teşekkürler.
  • TurkNet'e yaklaşmak mı birdaha asla!!! Bana talep etmediğim, istemediğim, ihtiyacım olmayan modemi kargo ile çat kapı gönderdiler. İçinden çıkan faturada ödenecek tutar 0 TL yazmasına rağmen 216 TL olarak fatura ettiler. Aylardır fatura iptalı için uğraşmama rağmen hiç kimse benimle ilgilenmedi. En sonunda Arayıp ödeyeceksiniz o faturayı dediler. Dedim kusura bakmayın ödemeyeceğim. Evimde 1000 liralık modemim varken, ihtiyacım yokken, talep etmemişken, bana kafanıza göre modem gönderip sonra 216 TL olarak fatura ediyorsunuz. Yok öyle yağmaaaaa!!!!! Üstelik 59 lira olacak denilen ücret 65 liraya çıkartıldı. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok!!! Adresime VAAD EDİLEN HIZ 100mps iken bağlandıktan sonra hattınız desteklenmiyor denerek 16mpsye düşürüldü. PİNG sorunları BİTMEDİ!!!!! Müşteri No:5314243001 iki tane hattım var şimdi birini iptal ettim sırada öteki de var. UZAK DURUN!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gahgetgumdaoyna -- 1 Ağustos 2018; 20:24:40 >

• Sifiri kac kat artırırsan arttır yine sıfırdır. Turknet internet sağlayamayan internet saglayicisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merhaba, mevcut müşterilerimize ilerleyen dönemlerde modem satışımız olacaktır. Bu konu hakkında size bilgilendirme yapacağız.
    Mevcut müşterilerede açsanızda şu kampanyayı yararlansak faturaya ek yapsanız kötümü olur

Asus dsl ac 750 arasında ne fark var bilen var mı?

Asus sadece isim değişikliği mi yapmış? Herşeyi aynı gözüküyor fakat ac750 daha pahalı ?..

• Arkadaşlar bende 4-5 gün önce türknet e başvuruda bulundum görevli arkadaş gelip ev bağlantısını kontrol etti modemi bağlayıp kullanabilirsiniz dedi ancak modem hala elime ulaşmadı kargoyu da takip etme gibi bir durum yok daha doğrusu kargoya verildi mi onu dahi ogrenemiyorum müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba

• ozan4550 kullanıcısına yanıt
    Aradım pazar günü müşteri hizmetleri çalışıyormuş :(

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.