Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50mbps ve üzeri port ücretlerine 10 tl zam geldiğinde zam yapmıştı operatörler(turknet milleni vs)

    bugün çıkan habere göre
    düşük hıza %66
    yüksek hıza %4.6 zam diyor
    adsl ve vdsl farkı kalmaz bu zam gelirse.

    turknet tek fiyat 100mbps ye kadar 80tl yapabilir.
    + 2019 zammı ile kaç olur bilemiyorum.


    elektriğe %50-100 arası zam
    doğalgaza %30 üzeri zam.

    internete enaz %25-30 gelecektir.
  • turknet 100 mbit limitsiz paketini 80 TL yapsın iki yılda turktleekomdan daha büyük firma olur turknet
  • Az önce Türk Telekom’dan aradılar. Hali hazırda 93₺ ödediğim 50mbps 200gb internetimin taahhütü Ağustos ayında bitiyor.



    Önerdikleri teklif şu: bu aydan itibaren başlamak kaydıyla full limitsiz kotasız akn siz 50mbps 106₺ ilk ay ücretsiz.



    Şaşırdım. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu. Ne yapsam bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorun var zamanında Türknet aboneliğine başvurdum 100mbps hızı altyapım desteklemediği için 50mbps hız verdiler.Sonra başka bir adrese hattımı nakil aldırdım burdadaki hattım 75mbps destekliyor ama Türknet bana 50Mbps vermeye devam ediyor.3 destek kaydı yaptım konu ile ilgili fakat geri dönüş yapmadılar 5 gündür,sizce hattımı iptal ettirsem ve tekrar açtırsam 75mbps hız vermek zorunda kalırlar mı?
  • Turknete geçmeyi çok istiyordum, istiyorum ama şu canlı destek yada sorun olduğunda muhatap bulamamak falan insanı vazgeçirmeye yöneltiyor.
  • Artık vdsl 100mbit verip 65 lira ödeten, 8-16mbit adsl verip ve aynı parayı ödeten sistemin sonu gelmeli !!!

    vdls kullanan yeni gelecek zammı üstlensin.

    Adsl aynı fiyattan devam etsin. Yeter benim paramla hızlı internet kullandığınız, sıra sizde, zamlar vdsle !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 19 Aralık 2018; 14:23:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: truva1975

    Artık vdsl 100mbit verip 65 lira ödeten, 8-16mbit adsl verip ve aynı parayı ödeten sistemin sonu gelmeli !!!

    vdls kullanan yeni gelecek zammı üstlensin.

    Adsl aynı fiyattan devam etsin. Yeter benim paramla hızlı internet kullandığınız, sıra sizde, zamlar vdsle !!!
    Haberleri iyi okursam zamlar ADSL'ye %66, VDSL'ye %4. :) Yani asıl 35 üstü hız alanların fiyatı sabit kalmalı. Bu arada ikisi de sabit kalmayacaktır. Taahhütsüz sistem bence devam etmeyecek ama ederse 100 liradan aşağı bir fatura beklemiyorum artık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glory34

    Haberleri iyi okursam zamlar ADSL'ye %66, VDSL'ye %4. :) Yani asıl 35 üstü hız alanların fiyatı sabit kalmalı. Bu arada ikisi de sabit kalmayacaktır. Taahhütsüz sistem bence devam etmeyecek ama ederse 100 liradan aşağı bir fatura beklemiyorum artık...

    Alıntıları Göster
    O zaman adsl kullanların hatları kesilsin, zamlı tarifeden ödemeye devam etsinler. Vdsl kullanıcıların üstüne adsl kullananların tapuları yapılsın. Nakit para yardımında bulunulsun, karı kız durumundan abazan olanlara karı bulunsun, işi olmayanlara 5k maaşlı iş bulunsun, gerekirse adsl li olanların işten atıp yerlerine vdsl kullanılanlar alınsın.

    Yeter söz vdsl linin, adslliler sürünün üleennnn


    hahahahahaha




  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    O ne be öyle ezik gibi ADSL kullanmalar... iPhone Xs Max dolu Starbucks masasındaki Vestel Venüslü gibi eziksiniz. Bence yaşamamalısınız bile. Bak şimdi kusacam… :P Şaka bir yana ülke gerçekten tımarhane, 1 Gigabit hızın ayağa düştüğü 2019 dünyasında ADSL'den fazla hız götüremediğin müşterilere "Ben senin iletişim hakkını yavaşlatıyorum" diye üstüne para vermen gerekirken %66 zam yapıyorsun.



    Ha bu millet ülkenin en değerli kurumu olan Türk Telekom'un "Babalar gibi satarım" diyenler (Kemal Unakıtan'ın sözü) tarafından üç kuruşa peşkeş çekilmesine sessiz kalmışken hak ediyor bu fiyatları ama neyse...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaranın Dikmenindeyim çok nadiren ufak sorunlar yaşıyorum. Onun haricinde çok memnunum Türknetten. 70 e yakın hızım var, ping süremde düşük ( kutu yolun karşısında) iyiki varsın Türknet ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Bu kesin çalışan biri böyle övgüyü para ile anca yapar insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri numaram: 2123472320 Türknet alacaklıyım iade alacağım için vermiş oldukları sisteme iban hesap numaramı her sekilde yazmama rağmen hata veriyor. Alacaklı oldukların da dk bası tlf mesaj atmasını biliyorlar biz onlardan alacaklı olduğmuz da bin bir çeşit uğraş dur. Her ulaştığım da canlı ilgilenen müşteri hizmetleri yok. Her seferinde destek hattına kayıt açın diyor benim ğyeliğim yok iptal etmişim nasıl destek kaydı açıcam saçmalayıp duruyorlar...

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Selamlar,

    1.5 ay süren belge kavgası, aklı başında işine hakim bir hanım efendi sayesinde çözüldü. ( Hatice hanım. )Olay çok basitti. Eksik olan evrağın ne olduğunu ifade etmek ve o evrağı bana gönderilmesini sağlamak. Görüştüğüm 10 insan bunu becerip yapamadı. Sürekli kavga ettik.

    Belge olayını aştık diye internet bağlandı sanmayın sakınn. 8 gün önce internet geçiş başvurusu yapıldı. Dün arandım. Geçiş başvurusu tekrar yapılmış. 1 hafta boyunca kuzu kuzu bekledim.

    Türknet yüzünden 1 mb internete 2 aydır 110 lira para ödüyorum. Türknet gerçekn çok başkaymış. ''Herşey mükemmeldi Türknet. Teşekkürler.''
  • turknet 35 mb kullanıyorum. ama zam korkumdan netspeed e geçeceğim sözleşmeli olarak. aylık 1 lira zarar ederim. 1 yıl 66 lira öderim aynı tarifeye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redsmoke

    1 haftadır destek kaydım olduğu gibi durmakta ve üstüne 2 tane daha açmama rağmen ne gelen var ne soran ne de çözen sorunumu. Bi haller var turk.net'te ama nedir çözemedim. Eskiden böyle değildi hemen çözüm bulunurdu ama şimdi nedense ne buradaki destek elemanı tek kelime ediyor ne de kendi sitesindeki destek kayıtları dikkate alınıyor.
    Yukarıdaki mesajıma istinaden söylemek isterim ki sorunum halloldu. Mesajın akabinde @TurkNetDestek ile yaptığımız yoğun konuşmalar neticesinde bugün itibari ile 8 mbps olan hızım alabileceğim maksimum hıza yükseltilip 35 mbps olan paketi de sorunsuz kullandığımı bildirmek isterim. Sayın yetkili gerçekten çok uğraş verdi ve TT ekipleri bugün evime gelip birkaç test yaptıktan sonra (artık ne yaptılar onu da bilmiyorum) modemden kontrol ettiğim kadarıyla adsl2+ olan hat modum nihayet vdsl2 olarak güncellendi ve aşağıdaki ekran görüntüsündeki hızlara ulaşabildim.
    Tekrar teşekkür ederim @TurkNetDestek

    https://prnt.sc/lxh2h2

    Sonuç olarak TurkNet kullanmaya devam. :)




  • Ben türknete geçmek isterdim ama ne yazık ki alt yapımda sadece ttnet destek verebiliyor ben böyle birşey görmedim bruh
  • TurkNetDestek kullanıcısının firma sahibi Cem Çelebiler olduğunu düşünüyorum. En kötü ihtimalle arada bir o giriyor. Röportajlarda kullandığı üslup ile burada ki üslup hemen hemen aynı. Röportajlarini izlemediyseniz muhakkak izleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıldır Turknet kullanıyorum 36 Mbit internetin hızım var çok şükür son aylarda hiç sorun yaşamadım. Ping düşük hız iyi sıfır sıkıntı kullanıyorum ve ayda 400 GB yakın indirme yapıyorum. Bu fiyata bu hız ve sınırsızlik bulmak imkansız. Ama olur da bir sorun yaşarsanız neye inanırsanız ona dua edip çözülmesini beklemeniz lazım. Çünkü TurkNet çözüm merkezi 0 hiç yok yani. Tek sıkıntısı bu turknetin. Ama benim gibi sorun yaşamayan bir bölgede bulunursaniz paşalar gibi kullanırsınız.



    Turknet'e geçmek isteyen arkadaşlar için genel bir bilgi istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.