Meryem İ , Başak Y. Burak L Behzat Ç Bot olduğu çakılmasın diye isim üretip üretip yazıyorlar mıdır nedir. |
Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER] (9. sayfa)
-
-
Behzat Ç çok iyiymiş hocam umarım şahin bey çıkmaz şansımıza
-
hukukta bununb bir tazminat karşılığı olmalı. bu nasıl bir beyin tutulmasıdır... inanılır gibi değil. 133 gün boyunca bekletip iptal etmek....
-
hukuk devletinde bunun muhakkak bir karşılığı olurdu. BTK'ya başvuru yapıyorum benim başvuruyla türknet oimden kayıt açıyor.
-
telefonuma gelen smsleri kontrol ederken şöyle bir sms gördüm. Türknetten gelmiş "Sayın BERKAY XXX, 1805074 abone numaralı hizmetiniz TALEBİNİZ üzerine iptal edilmiştir." yazmışlar.
Benim böyle bir talebim olmadığı gibi hizmetimin iptal edilmesini de onaylamadım, müşteri hizmetleriyle her görüşmemde de özellikle hizmetimin iptal edilmemesini istedim. Hukuki olarak başvurabileceğim bir merci var mıdır?
-
Merhaba, BTK şikayet kaydınız için ilgili ekibimiz kontrol ederek size dönüş sağlayacaktır. Ben abonelik işlemlerinizi kontrol ettiğimde bölgede yaşanan kapasite sorunu nedeniyle bağlantınızı yapamadığımız bilgisini vermek için arama yapılmış ancak ulaşılamamış. Size uzun süredir hizmet sunamadığımız için işlemleriniz iptal edilmiş. -
talebiniz üzerine iptal sağlanmıştır deniyor. Benim böyle bir talebim yok.
132 gün bekledikten sonra neden iptal edeyim ki? -
İlgili arkadaşımız arama yapmış ancak ulaşamamış. Uzun süredir hizmet veremediğimiz için abonelik işlemleriniz iptal edilmiş. -
Bu smste belirtilen "TALEBİNİZ ÜZERİNE" iptal edilmiştir detayını soruyorum ben size. Benim böyle bir talebim hangi kanal üzerinden meryem hanıma iletilmiş?
-
İptal işlemi benim onayımla yapılmadığı için geri almanızı istiyorum dedim.
"Merhaba, abonelik işlemleri iptal edildiği için şu anda o hizmeti tekrar açamıyoruz.Online işlem merkezi üzerinden şikayet kaydı oluşturabilirsiniz."
şeklinde dönüş yaptılar. Benim onayım olmadan başvurumu iptal edip tekrardan başvurumu başlatmıyorlar. 130 gündür beklettikleri müşterilerinin sesini böyle kesebileceklerini sanıyorlar.
-
Merhaba, bulunduğunuz bölgede altyapı kaynaklı sorun bulunuyor. Böyle durumlarda yerleşik operatör ile iletişime geçerek süre bilgisi talep ediyoruz. Ancak sürecin uzaması ve süre belirsizliği nedeniyle başvuru iptal edilmiştir. Bu konuda maalesef herhangi bir işlem yapamıyoruz. -
130 gündür en kısa zamanda internetinizi bağlayacağız diyordunuz ne oldu birden bire?
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaizerd4555130 gündür en kısa zamanda internetinizi bağlayacağız diyordunuz ne oldu birden bire?
Bence sen vazgeç dostum. Bu iş olmaz gibi görünüyor.
-
vazgeçmekten başka çarem kalmadı ki hocam. Arada konuyu hortlatıp birileri görsün istiyorum artık sadece.
Saldım çayıra mevlam kayıra
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaizerd4555vazgeçmekten başka çarem kalmadı ki hocam. Arada konuyu hortlatıp birileri görsün istiyorum artık sadece.
Saldım çayıra mevlam kayıra
Allah kurtarsın ne diyeyim. Türknet ile şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Ama sıfırdan başvurunca hep problem o yüzden Telekomdan başvurmak lazım.
-
Çanakkalede 1 haftada bağlayamadıklarında iptal edip, köpek gibi de gülmüştüm bunlara. Çölde kalsalar bir bardak su vermem. -
Teşekkür ederim hocam hiç bir sorun yaşamamanız dileğiyle :)
-
Hocam çok haklısınız açıkçası ancak belli bir yerden sonra da eleştirmeyi bırakıyorum çünkü bir yanda türk telekom diğer yanda türknet. Umalım ki türknet müşteri hizmetleri / teknik servis / altyapı sorunlarını çözer de güzel bir alternatif sağlayıcı olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaizerd4555Teşekkür ederim hocam hiç bir sorun yaşamamanız dileğiyle :)
Zamanında araştırmamı yaptığım için sorun yaşamıyorum. Sıfırdan asla başvurmamak lazım. Ben Türk telekom kullandım, oradaki hat stabil olunca varolan hattı Türknet'e, sonra Milleniye en sonunda gene Türknet'e geçirdim, sıkıntı yaşamadım.
Bunu yapınca fark ettim ki:
Kalp krizi oranı %40
Sinir krizi oranı %70
Depresyon oranı %50
Panik atak oranı %40
azalıyor.
-
Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X