|
|

|
|
Benim sorunum samsung akıllı televizyonumda puhu tvden video açamıyorum. Arkadaşların bahsettiği gibi mobil internet ile bağlanınca sorun ortadan kalkıyor.mru ve mtu değerlerini değiştirdim, google dns geçtim fakat hiçbiri çözüm olmadı. Turknet destek kaydıma da şaka gibi bir kopyala yapıştır cevap verildi. Onu da buraya ekliyorum bundan sonra insanlara kopyala yapıştır cevaplar vermeyin. Destek numaram 40079021. @TurkNetDestek ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Açtığım kayıtta aldığım sonuç bu test yapmamı istediler sorunum bilgisayar veya telefon değil smart tvde uyglamaların çalışmaması. Farklı bir bağlantıdan bağlandığımda smart tv de hiçbir problem yokken türknette sorun var. Bu sorun 2 yıldır aynı modemde ve aynı ayarlarda yoktu. Bağlantı hızım 75 Mbps idi ama verim alamadığım için 35 Mbps geri dönüş yaptım geçen hafta. 35e geri dönmemden sonra bu sorun başladı modemi resetleyip yeniden kurulum yapmama rağmen çözülmedi google dns ve farklı dns denememe rağmen yine çözüm olmadı. Tv'me en güncel update yaptım sonuç yine aynı. Şimdi farklı bağlantıda sorun aynı olsa tv de sorun var der samsung firmasından destek isterdim ki istedimde zaten onlarda bağlandı ve sorunun internet sağlayıcısından olduğunu belirttiler farklı iki bağlantıda denedikleri için birinde sorun cıkarken diğerinde hiçbir sorun olmayınca başka acıklaması yok dediler. Aynı şehirde aynı meslektaşım olan ve benim tarafımdan türknete davet edilen arkadaşımda smart tvde aynı sorunu yaşıyor oda tv servise götürdü servisteki modeme bağlanınca hiçbir sorun yok ama eve getirip türknete bağladığında ondaki sorunda devam ediyor. Lütfen en kısa sürede care bulun aksi halde bende benim arkadaşta farklı operatöre geçmek için başvuruda bulunup Türknetten ayrılacağız bilginize @TurkNetDestek |
|
|
Hocam modem arayüzüne girin oradan mtu ya da mru yazan bölme var 1492 yazar genelde onu değiştirin 600 yapın çoğu arkadaşın boyle düzeldi smart tv netflix sorunu şimdilik böyle çözülüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayni sıkıntı bende de var benden de test istiyorlar ben sürekli pc im yok benim mi box ta sorun var diyorum bi sey yapamadılar bende mtu değerini düşürdüm youtube netfilix e giriyorum bu seferde bağlantı çok ağır ping yükseğe çıkıyor sayfalara bağlanamıyorum eger sorunum çözülmez ise maalesef çıkacam turknetten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
39971096 nolu sorunum şu an düzelmiş gözüküyor. Destek kaydını kapatıyorum. Teşekkürler. Umarım diğer arkadaşların sorunu da hızlıca çözülür ve bu sorun Turknet için sorun olmaktan çıkar. |
|
|