Şimdi Ara

Türknet Rezaleti (Çalışan yüzüme kapattı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forumdaşlar, pandemi sürecine kadar ortalama 40 mbit hız aldığım ve fazlasıyla memnun olduğum internet, pandemi süreci başladığından beri rezalet durumda nisanda şikayet kaydı oluşturdum 0.80 mbit hız aldığım için ama 30 günlük şikayet süreci sonunda türk telekom saha ekipleri müşteri kaynaklı diye not düştü sonrasında da sanki sorunum düzelmiş gibi kaydı sonlandırdılar iptal etmeye karar verdim ertesi gün bir müşteri hizmetleri çalışanı aradı özür dileyip hızı 55 mbps ye sabitleyeyimmi dedi sabitle dedim tamam diyip kapattı fakat hızım ancak 3-5 mbite çıktı tekrar kayıt açtım 1 haftadır kayıt açık saha ekipleri yönlendirildi çalışmalar devam ediyor vs vs bildirimler geliyor 2.5-3 gündür evde internet kesik bugün bi sinirle türknet müşterisi değilmiş gibi başka numaradan arayıp pazarlama departmanına ulaştım doğan diye bir çalışana durumu anlatmaya başladım yönlendirmesini isteyecekken yüzüme kapattı, tekrar aradım farklı bir bayandan beni canlı görüşme sağlayabileceğim departmana yönlendirmesini rica ettim bir numara verdi 00 a tıklayın dedi söylediğini yaptım birine bağlandım anlattım anlattım sürekli robot gibi arkadaşlarımız konuyla ilgileniyor cümlesinden başka bişe söylemedi. Yarın faks çekip hizmeti kapatıcam.

2 aydır doğru düzgün hizmet almadım 3 gündür de tamamen kesik olan internete para ödemekte zoruma gitti nerelere şikayet edebilirim arkadaşlar bununla alakalı yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Kablonet hariç ortalama 25 mbit üstü hız alabileceğim öneriniz varsa çok memnun olurum milenicom taahütsüz diye denemeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz benim için değerli sabırla okuyan herkese teşekkür ederim.
    Keyifli forumlar.

ben sadece tavsiye ettim memnunmusunuz diye sormuş arkadaşın kendisi zaten türk netten şikayetci konu başlıgını okursanız anlarsınız
  • Bende ilk başta temkinliydim komşum sorunsuz kullanıyorum deyince tavsiye üzerine geçiş yaptım yoksa bende milenicom a başvurmuş geçiş işlemlerini o kadar şikayete rağmen yapamadıklarını Türknet 48 saat içinde yaptı şuan için memnunum 100 mbps 1000 dk her yöne ev telefonu ama onu kullanmıyorum cep telefonları yetiyor fiyat olarak ta iyi şimdilik 86 tl.
  • Turknet'ten TT'ye geçtim yakın zamanda. 24 saat hiç değişmiyor hızım. Tarifem 50/8.

Türknet Rezaleti (Çalışan yüzüme kapattı)

Orijinalden alıntı: TheBCD

Turknet'ten TT'ye geçtim yakın zamanda. 24 saat hiç değişmiyor hızım. Tarifem 50/8.

Turknetteyken kaç mb hız alıyordunuz hocam? Ttnet 35mb alıyorsunu diyor baktığımda max11mb çıkıyor. Birde geçiş yaparken hizmet numarası istediler mi sizden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Turknette'de aynı hızları alabiliyordum sadece pinglerim biraz daha fazlaydı. Akşam saatlerinde dalgalanma falan da yaşamadım hızda hiç 2 sene kadar kullandım Turknet'i memnundum internetim giderse de komple gidiyordu TTNET olan komşularla birlikte falan.Turknet'e özel Türk Telekomdan kaynaklanmayan hiçbir arıza yaşamadım yani. Ama saha dolabındaki bir sıkıntı yüzünden port değişimi gerekti(regletimde oksitlenme olmuş kablo uçları kırılmış zamanla) bunu Turknet'te yaptıramadım ısrarla iç tesisat diye arıza kayıtlarım kapandı mecbur TT'ye geçtim ertesi gün hallettiler.

Ben abone olurken daha düzgün bir firmaydı, aradığımda telefona birileri çıkardı, arıza kaydı açtığımda ertesi güne TT ekipleri gelirdi elinde iş emriyle kendi TT aboneleri gibi dairemin içine kadar kontrol ederlerdi, geçen gün port değişimi için gelen saha ekibiyle lafladık biraz, Turknetten aynı aboneye 4-5 arıza kaydı gelmeden harekete geçmiyoruz abone sayıları çok arttı bunlarla mı uğraşıcaz yetişemeyiz her birine falan dedi adam. Resmen mevzu kızışana kadar sümenaltı ediyolar yani. Ben TT'ye geçtikten sonra teknik ekip/bakım binasına gittim akşam mesai bitimine yakındı. Eski ve yeni hat değerlerimi gösterdim SS almıştım port arızası olmadan. Sabah 9da kapımdaydı çocuk saha dolabından evdeki duvara kadar tek tek ölçtü halletti gitti.

Hizmet numarası falan vermedim TT binasına gittim Turknette ev telefon+vdsl aktif kullanıyorum şu anda komple size taşımak istiyorum dedim hallettiler gerisini. Ev telefonu ertesi gün taşındı ama interneti Turknet porttan çekilmeden veremediler.Turkneti iptal etme kısmını TT sizin için halletmiyor yani kendiniz yapmanız gerekiyor. TT'deki bayan Turknet bazen numara taşıma taleplerimize bile cevap vermiyor 2-3 denemeden sonra BTK'dan ihtar çekmek zorunda kalıyoruz falan dedi bana.Düşünün böyle bir firma. İşyerinde Superonline VDSL'i TT'ye alırken onlar halletmişti hiçbir şekilde Superonline ile iletişime geçmedik biz ama Turknette süreç farklıymış. Turknet iptal faxı ulaştıktan 7 gün sonra kapattı internetimi, kapanmasından 1 saat sonra da TT'den SMS ile yeni bilgilerim geldi modeme girdim devam ettim. Ertesi gün de port değişimi yaptılar hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 14 Mayıs 2020; 15:3:45 >

• quote:

Turknette'de aynı hızları alabiliyordum sadece pinglerim biraz daha fazlaydı. Akşam saatlerinde dalgalanma falan da yaşamadım hızda hiç 2 sene kadar kullandım Turknet'i memnundum internetim giderse de komple gidiyordu TTNET olan komşularla birlikte falan.Turknet'e özel Türk Telekomdan kaynaklanmayan hiçbir arıza yaşamadım yani. Ama saha dolabındaki bir sıkıntı yüzünden port değişimi gerekti(regletimde oksitlenme olmuş kablo uçları kırılmış zamanla) bunu Turknet'te yaptıramadım ısrarla iç tesisat diye arıza kayıtlarım kapandı mecbur TT'ye geçtim ertesi gün hallettiler.

Ben abone olurken daha düzgün bir firmaydı, aradığımda telefona birileri çıkardı, arıza kaydı açtığımda ertesi güne TT ekipleri gelirdi elinde iş emriyle kendi TT aboneleri gibi dairemin içine kadar kontrol ederlerdi, geçen gün port değişimi için gelen saha ekibiyle lafladık biraz, Turknetten aynı aboneye 4-5 arıza kaydı gelmeden harekete geçmiyoruz abone sayıları çok arttı bunlarla mı uğraşıcaz yetişemeyiz her birine falan dedi adam. Resmen mevzu kızışana kadar sümenaltı ediyolar yani. Ben TT'ye geçtikten sonra teknik ekip/bakım binasına gittim akşam mesai bitimine yakındı. Eski ve yeni hat değerlerimi gösterdim SS almıştım port arızası olmadan. Sabah 9da kapımdaydı çocuk saha dolabından evdeki duvara kadar tek tek ölçtü halletti gitti.

Hizmet numarası falan vermedim TT binasına gittim Turknette ev telefon+vdsl aktif kullanıyorum şu anda komple size taşımak istiyorum dedim hallettiler gerisini. Ev telefonu ertesi gün taşındı ama interneti Turknet porttan çekilmeden veremediler.Turkneti iptal etme kısmını TT sizin için halletmiyor yani kendiniz yapmanız gerekiyor. TT'deki bayan Turknet bazen numara taşıma taleplerimize bile cevap vermiyor 2-3 denemeden sonra BTK'dan ihtar çekmek zorunda kalıyoruz falan dedi bana.Düşünün böyle bir firma. İşyerinde Superonline VDSL'i TT'ye alırken onlar halletmişti hiçbir şekilde Superonline ile iletişime geçmedik biz ama Turknette süreç farklıymış. Turknet iptal faxı ulaştıktan 7 gün sonra kapattı internetimi, kapanmasından 1 saat sonra da TT'den SMS ile yeni bilgilerim geldi modeme girdim devam ettim. Ertesi gün de port değişimi yaptılar hemen.
    anladım hocam. yarın ttnet kuruluma gelecek ardından iptal için faks çekeceğim turknete. oyun oynarken cs go özellikle 80 üstü pingle oynuyorum. kayserideki arkadaşım 60 pingle oynuyor. fark baya var inşallah umduğumu bulabilirim.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35

Mesajımı editledim o arada cevap yazmışsın orta paragrafı da bir oku. :) Benim speedtest.net'den Bursa'da kendime en yakın servera pingim 16'ms'den 5'e düştü, PUBG avrupa serveri pingim de 78ms'den 48 civarlarına düştü. Eminim bütün yurtdışı çıkışlarında bu oranda iyileşme olmuştur Turknetin trace rotası fazla uzun malesef. tek tek denemedim pek oyun merakım yok çünkü anca PUBG steam.
    Turknet'teki numaranı koruyarak yeni telefon numarası almadan yapıyosan işlemi, Turknet kapatana kadar beklemen gerek internet için. Bir üstte yazdığım gibi. Belki başka bir yolu vardır ama bende süreç bu şekilde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 14 Mayıs 2020; 15:5:13 >
  • quote:

Turknet'teki numaranı koruyarak yeni telefon numarası almadan yapıyosan işlemi, Turknet kapatana kadar beklemen gerek internet için. Bir üstte yazdığım gibi. Belki başka bir yolu vardır ama bende süreç bu şekilde oldu.
    Direk bağlattım hocam bir ay bedeva diye. Bugün yarında faksı çekerim turknete.

Hayırlı olsun. Ben eski numaramı korumak istediğim için o kampanyadan yararlanamadım ve tel+internet ayrı faturalandırılacak birleştiremediler toplamda aylık 6 TL daha pahalıya geldi.

Hayırlı olsun. Ben eski numaramı korumak istediğim için o kampanyadan yararlanamadım ve tel+internet ayrı faturalandırılacak birleştiremediler toplamda aylık 6 TL daha pahalıya geldi.
    Sağolun hocam. Müjdeli bir haber daha aldım. Binaya kadar gpon kablosu gelmiş altyapı vs herşey hazır sadece yurtdışından gelecek kutuları bekliyorlarmış.

• Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.