Şimdi Ara

TurkNet rezaleti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet Rezaleti

    Bugun sadece bir kisa mesajla aylardir port bekleyip asla hizmet alamadigim aboneligimin iptal edildigine dair bir mesaj aldim. Musteri hizmetlerini aradigimda baglantim aktifmis gibi hizmet sunuluyor gel gelelim sistemlerinden cep numarami sildikleri icin online islemler merkezine asla giris yapamiyorum. Yasadigim problemi tanimlayacak bir yonlendirme kendilerince muthis olan sesli yanit sisteminde mevcut degil aylardir port bekledigim yetmiyor gibi bir de boyle takipsiz sorumsuz islerle ugrasiyorum. Turknet pismanliktir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Böyle saçma sapan bi firma olamaz. Eskiden en azından telefonda derdimizi anlatacak muhatap buluyorduk şimdi o da yok.
    Benim de telefonum 2 aydır kesik halen çözüm bulamadılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. İsterseniz size ben yardımcı olayım. GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı bana PM üzerinden iletin. Telefon sorununuz ile ilgili size yardımcı olacağım.
  • Merhaba, eğer epey uzun süre port beklediyseniz ve port olmadığı için bir işlem sağlanmadıysa sistem arka planda o durumu farkediyor ve iptal edebiliyor. İsterseniz PM üzerinden bana ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, eğer epey uzun süre port beklediyseniz ve port olmadığı için bir işlem sağlanmadıysa sistem arka planda o durumu farkediyor ve iptal edebiliyor. İsterseniz PM üzerinden bana ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışmak isterim.

    PM üzerinden sorun bildirdim dönüş yapmadınız henüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port yoksa diğer iss lere bak çıkmaz o port

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet kelimenin tam anlamıyla pişmanlık.

    Ben istediğim zaman değil onlar istediği zaman bana internet veriyorlar durduk yere kesintiler yaşıyorum ve işin en acı kısmı muhattap bulamıyorum. Soru soracak personeli olmayan firma olur mu ? Çağrı merkezi robot mesajlarla dolu.
  • TurkNet rezaleti !!!



    lanet olsun

    Lanet olsun

    Lanet olsun....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.