Şimdi Ara

Turknet Recep Baltaş'ın Paylaşımları sonrası Tüm Sporsorluklarını ve Anlaşmalarını İptal Etmiş ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
7.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recebi pek sevmezdim ama saygı duyuyorum.Tecnopat’a da abone ve üye oldum.Turknet aboneliğim olsaydı şayet sonlandırırdım.İçinde Türklük olmayan ama Türk kılıfına girip Arapları savunanlardan hiçbir zaman olmayacağım.

Elin arabının derdi beni hiç ilgilendirmiyor.Türk ve Türkiyeliysen Türk ol.İsrail’i savunursun savunmazsın orası ayrı ama Suudiler Yemende milyonları katlederken ses çıkarmazsın (neden şia diye mi)İsrail’in içerisindeki filistin bölgesinde binlerce kişi ölür free palestine diye her yerde ümmet sever olursun.Kusura bakmayın hepimiz aynı değiliz.İsrail eğer ki bebekleri çocukları ve kadınları katlediyorsa ona da karşıyım ama Kassam teröristlerine de mücahit gözüyle bakamam.Filistin diye bir devleti ben tanımıyorum o topraklar İsrail’indir.Filistin bayrağında da Osmanlı kanı olduğunu tarihçiler söylüyor buna rağmen kendine Türk diyenin o bayrağı Türk sınırlarında açmasının benim gözümde PKK bayrağından bir farkı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Şu paylaşıma ne diyorsun peki ? Uygur Türkleri konusunda da Çin'i destekliyor şartsız koşulsuz !

Turknet Recep Baltaş'ın Paylaşımları sonrası Tüm Sporsorluklarını ve Anlaşmalarını İptal Etmiş !

Adamın derdi Türklük flan değil. Bildiğim İslam ve Müslümanlık nefreti. Geriye doğru bir sürü mesajı var bu tarz. Yoksa Çin'i İsrail'i düşündüğünden değil. Her konuda Müslümanlara İslama dine ve dini değerlere saygısızlık hatta hakarete varan söylemler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Kasım 2023; 1:9:8 >
  • Recep bir kaç senedir işi hariç her şekilde böyle takılıyordu.Kendi fikirlerin bazen kendinle kalmalıdır.

• Ortalık durulunca mağduru oynar kendine kanal açar eskisinden çok reyting alır, bir kere bu arkadaş TR'deki teknoloji soslu sponsor editörlüğü/youtuber çöplüğündeki vasat isimlerden birisi, karşılıklı merhabalaşma sekansı sonrası ürünün kutusu üzerinde yazan bilgilerin okumayla 10dk sı doldurulmuş "teknoloji uzman videoları" sayesinde buralara gelmeleri bile mucize. Erdi Özüağ ile benzer dönemlerde çıkıp da soytarılık yapmadan kendini geliştirebilen sektördeki kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Baltaş sivil hayatta da karşınıza mutlaka çıkmış olan "aykırı olayım cool görüneyim" türünün en iyi örneğiydi bu kadar iticiliğin bir yerde patlayacağı çok barizdi.

• kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Çok savunduğu İsrail’de Yahudilik hakkında veyahut Avrupa’da Hristiyanlık hakkında ileri geri konuş, ne yapıyorlar bakalım sana. Bu işler sandığınız gibi kolay değil, her ülkenin çizdiği sınırları taşarsan pişman ederler seni. Özgürlük ülkesi denilen ABD’de Usame bin Ladin lehine bir söyleyin, sizi kazığa oturturlar ama Türkiye’de Abdullah Öcalan’ın heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş hakkında serbest bırakacağız diye siyasi vaat veriliyor. Hangimiz daha özgürlükçüyüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Kasım 2023; 2:11:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu eleman ile ilgili bi kaç örnekte ben vereyim.Twitter da bir yorumda israil askerlerine destek çıkıyordu ve ölen filistinli küçük cocuklar vs hiç umrunda değildi.Arapları sevmiyor olabilirsin kimse kimseyi zorla sevdiremez ama ölen çocukların karşısında israili nasıl destekleyici yorumlar filan atıyor görünce şaşırmıştım.İçten içe acaba ailesi veya kendisi yahudi mi diye düşünmeye başlamıştım (isterse ineğe tapsın saygım var) İsraile okadar destekleyici yorumlar atıyorduki ancak bir yahudi bukadar israile destek verir o derece....İslamiyete dair ne varsa dalga geçici yazıları , müslüman olan kişiler ile hakaret vari konuşmaları kendisinin tam bir islam düşmanı olduğunu gösteriyor.Herkes her dine saygı duymalı ama bu eleman nedense islamiyete ve inananlarla sürekli aşağılayıcı şekilde iletişim kuruyor.Türkiyede yaşayan bir müslümana filistinden sonra sıra sizde ne demek ?? Sıra sizde NE DEMEK ?
    Yarın birgün bu ülkeye savaş açılsa demekki bunun gibi elemanlar ülkeyi çoktan satmış olacak.
    Bunu alıp iyice sorgulamalılar.Söylemleri kin nefret ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 28 Kasım 2023; 2:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Arapla Yahudi ayni irktan zaten. Bu Recep gibi tipler bu forumdada var birkactane, bunlarin durumunu su alttaki resme benzetiyorum. Bunlar ya guce tapanlardir yada kimligini gizleyen siyonistlerdir.

Arapmis, Yahudiymis bir onemi yok, insanliga karsi islenen bir suc varsa insanligin yaninda yer almali guclunun degil. Tarih herzaman insanligin tarafinda yer alani yazmistir, kusun arkasina giripte devenin dibi olani degil.

Turknet Recep Baltaş'ın Paylaşımları sonrası Tüm Sporsorluklarını ve Anlaşmalarını İptal Etmiş !

• Kendisinin bir çok teknoloji videosunu izledim lakin perde arkasını bilmiyordum. Technopate aboneyim ama kendisini hiç bir yerden takip etmiyordum etmeyeceğim de. Lakin Erdi özüağ, mesut çevik, burak şolt gibi teknoloji editörlerini takip ediyorum en kaliteli kişiler aklıma gelmeyen 3-5 kişi daha vardır.

• Ne yazmış görmedim bile ama islamofaşistler kendisini hedef alıyorsa sorgusuz sualsiz doğru yoldadır

• 2006 dan beri forumdayım. Herkesin olmasa bile birçok yorumu okudum. Burası ne kadar çok değişmiş. Ya da hep böylemiydi?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Yalnız senin Türklük konusundaki hassasiyetine hayran kaldım kardeş Özelikle kullandığın nick'in beni benden aldı Ne kadar Türkçü bir arkadaşmışsın sen

• İslami teröristlerin hedefindeydi ve ölüm tehdidi alıyordu.
    Dimimizin kitabına göre maide 33 tevbe 5 enfal 12 Muhammet 4 e göre recep baltaş elleri kolları çapraz bağlayıp İslami teröristler tarafından İNFAZ edilecekti.

Hatırlarsanız 90 lı yıllarda İslami tarikat cimaat eylemler hergün televizyonda idi. Sonra CIA bağlantı bir parti ile bu terör örgütlerine para aktarıldı. Türbancı bacılar lüks jiplerle geziyor Türk lirası ile yerlere atıyorlardı. Hatta bu örgüt elemanları yüksek sermayesi şirketlere CEO yönetici olarak atandılar.

fakat dini terörismi destekleyen azgınlığın azınlığın recep baltaş gibi türkiyeye tanınan bir gence sosyal medyada yargılaması gündem oldu. Eğer teknopat dan ayrılmasa idi uğur mumcu cinayeti gibi vaka da üzerine Allah yazılmış patlayıcı ile bombalı saldırıya uğrayacaktı.

Şahsi fikrim Recep baltaş ın dini bilgisinin dağdaki çobanın bilgisinden üstün olduğuna inanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Söyledikleri ifade özgürlüğü kapsamında olmalı fakat bu firmaları bağlamaz. Firmaların istedikleri gibi sponsorluklarını geri çekebilir. İfade özgürlüğü sizi sadece devletten korur.

• Recep Baltaş ne demek istedi:

Türklerin İslamiyete geçiş tarihinin gerçeklerini Tarih kitaplarına koymak, bir milleti depresyona sokacak türdendir.

Milyonlara nasıl denir ki, "senin dinin de yalan, arap geldi seni kesti biçti, dövdü, karına-kızına tecavüz etti, sen de İslama geçtin"

Yalan iyi güzel hoş da, senin vatandaşından sakladğın biligiyi Arap biliyor. O senin müslümanlığına gülüp geçiyor.

Adeta arabın dilinin ucunda, "Sen kimsin,dedem dedeni kesti, ninenle de cinsel ilişki kurdu, şimdi geldin bana dinimi mi anlatıyorsun?" alımtı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Recep baltaşı yedirmeyiz , adamı takibe aldım.

• Bakıyorumda ballı taş sevicileri buraya toplanmış. Hadi gidip diğer yerde bu görüşlerinizi yazsanıza😆

• bulduren kullanıcısına yanıt

İsraili bilmeyen amerikayı bilmeyen konuşmuş.

Sanıyorsunuz ki israilde muhalif ses yok. Netenyahu'yu bu operasyonu sebebiyle eleştiren israillileri görmezden geliyorsunuz.

Amerika'da bayrağı don-sütyen yapıyorlar, Biden olsun Trump olsun DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ ile eleştirenleri 3 saat içinde göz altına almıyorlar. Açın bakın sosyal medyada Biden'ın bunaklığına laf edenlere bakın. 1 kişi bile bu sebepten dolayı "Vay sen POTUS'a nasıl hakaret edersin" diyerek linç yemiyor.

Siz iflah olmazsınız yahu. İstiyorsunuz ki herkes sizin gibi baksın.

Hadi oradan!

• astegon kullanıcısına yanıt
    Hocam burada da iktidarı eleştirenler var, bilhassa ekonomiyle ilgili aldığı kararları herkes eleştiriyor. Benim demeye çalıştığım örnekle sizinki farklı, Tayyip bugün var yarın yok.
    Türkiye’deki insanların çoğu Müslüman, siz gidip insanların kutsalına ve inandıkları kutsal kitaba laf ederseniz böyle tepkiyle karşılanmanız normaldir. Din için insanlar canlarını feda ediyor, kolay mı bu kadar?
    İnsanlar siyonizmi de seküler zannediyor, orada da şeriat var ve siz Yahudilik hakkında hakaret ederseniz İsrail’de de aynı tepkiyle karşılanırsınız. Bu gayet doğaldır.

Ya da buradaki Fettullah Gülen neyse, ABD’de de Usame bin Ladin aynıdır. Niye sinirlendiriniz o kadar anlam veremedim.
    Ayrıca Balkan Savaşları’nda da padişaha çok muhalif vardı, İttihat ve Terakki çoğunlukla zaten padişaha ve yönetime muhalif vatanperverlerden oluşuyordu. Bugün savaşa girsek yine muhalif çıkar. Dini değerlerle iç-dış siyaseti karıştırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Kasım 2023; 9:9:54 >

• bulduren kullanıcısına yanıt

Hocam isteyen istediğini eleştirir.

Hakaret apayrı bir şeydir. Dinler eleştirilemez diye bir şey yoktur. Bu da benim düşüncem.

Recep Baltaşı tanımam etmem. Tarzını da çok sevmem. Orası ayrı bir konu. Ancak kişisel düşünceleri ile kurumsal yapıyı birbirinden ayırmak lazım.

Bu biraz linç kültürüne dönüştü artık.

Geçen gün adamın biri elimdeki starbucks kahvesine bir şey diyecek oldu sadece "Evet!" dedim ve baktım. Geçti gitti yanımdan.

Sinirlendiğim nokta tam da bu, insanları düşünceleri olsun, davranışları olsun yerden yere kimse vurmamalı.

FG ile UBL aynı değil benim gözümde. Kronolojik ve ilişkisel olarak farklı görüyorum bu arkadaşlar. "Beraber yürüdük" diye naralar atanlar vardı :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.