Şimdi Ara

Turknet Pişmanlıktır! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • erocan27 kullanıcısına yanıt
    napalim hakkimizi aramadan cikalim mi hemen? senin gibi koyun olarak mi yasayalim selocan@erocan27



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 13 Ekim 2017; 0:12:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım kardsim supermax ben 76 mbps vdsl imi kullaniyorum 1 gb ı ortalama 10 dk da indiriyorum daha ne isteyebilirim yada bu adamlar bana ne verebilirler bu paraya .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki Türknet var. Torrent kullanıcısıyım gönderme için için port açma çok gerekli ama olsun 59 liraya 35 mbit internet ve kotasız ben çok memnunum TT ile aynı paketi 2 katına bile alamıyordum. Ülkemizde Türknetten başka müşterisini düşünen firma yok maalesef Türk Telekom alt yapısı kullansa da paramın hepsinin Türk Telekoma gitmediği için çok mutluyum.
  • erocan27 kullanıcısına yanıt
    ulan beyin yetmezligin mi var senin?? milletin hakkini aramasina ne laf ediyorsun soytari

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz sorunu çözerseniz ne ala. Ama çözemezseniz Türknet kesinlikle yardımcı olmuyor. Hatta birkaç defa görüşme yaptığınızda sizi müşteri hizmetlerine bağlamamak üzere engelliyor. Yaşadığım süreç sonunda tepki amaçlı bir mesaj yazdım ve her yere bırakıyorum. Benim sorunumu çözene kadar bu mesajı yazabildiğim her yere yazacağım. Mesaj şu şekilde :

    "Beni salak yerine koyarak yaşadığım sorunları görmezden geldiğiniz için teşekkür ederim. Ne kadar kalitesiz bir firma olduğunuzu anlamama yardımcı oldunuz. Size getirdiğim 2 tane üye için bana vereceğiniz bedava kullanımlar biter bitmez Süperonline firmasına geçiş yapacağımı bilmenizi isterim. Siz şikayetlerimi kulak ardı etmeye, teknik servis göndermeme konusunda ısrarcı olmaya, beni müşteri hizmetlerine bağlamamaya devam edin. Memnun kaldığı hizmetinizden ötürü size iki müşteri kazandırmış ve daha onlarca müşteri kazandırma potansiyeli olan bir müşteriniz olarak bana karşı takındığınız tavırdan dolayı firmanızı tavsiye etmekten vazgeçtiğimi ve bu iğrenç hizmetinizden dolayı kara listeye aldığım 2. internet servis sağlayıcı olduğunuzu bilmenizi isterim. Çözüm üretemeyen, hizmet veremeyen, müşterisini salak yerine koyan anlayışınızla geri kalan iş hayatınızda firmanıza başarılar dilerim. Kopyala-yapıştır mesajınız olan "İletişim bilgilerinizi bırakın, kontrollerimizi sağlayalım." mesajınızı atmadan önce müşteri numaramın 809298 olduğunu not düşeyim. Evime teknik servis göndermediğiniz sürece bu mesajımı her yere kopyalacağım ve bundan sonra reklamınızı bu mesajla yapacağım. Teknik servis gönderdiğiniz zaman bu mesajın altına bilgilendirme notu düşeceğim."




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.