Şimdi Ara

Turknet Pişmanlıktır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Turknet kesinlikle pişmanlıktır. 4 gün önce açılan teknik kayıt şuan da sonuçlandı. DSLAM'a müdahele edemiyorlar, fastpath olarak kullanamıyoruz, bu da ping sorunu hep devam edecek demektir. CGN havuzundan çıkarmıyorlar, statik IP almanız gerekiyor +12 TL'cik. Şimdi AKK yok diye, hız sorunu ping sorunu yaşayacaksam napayım böyle interneti. Ben hizmetimi iptal edeceğim, hatta bu konunun sabitlenmesini talep ediyorum.

    Turknet Pişmanlıktır! Vol2 adlı konumu sildirmişler :)Ekliyorum aşağıya ;)


    Türknet pişmanlıktır adlı ikinci konumuza hoşgeldiniz.

    1-) Evrakları göndermeme ve tam 5 gün geçmesine rağmen bağlanmayan bir internet.
    2-) İnternet bağlandıktan sonra, çözülemeyen teknik sorunlar.
    3-) Çok çok kötü müşteri hizmetleri.
    4-) 1 ay içinde ücretsiz iptal edebilirsiniz yalanı. ( 2 hafta olmadı kullanalı, 2 adet fatura çıkarttılar ve ödemezseniz iptal edemeyiz diyorlar )
    5-) Ha bir de, forumda her konunun altına yorum atan kişi. (Sürekli yardımcı olacağım diyorda, backoffice tarafında bile bi yetkisinin olmadığı tespit edildi şahsım tarafından)

    Amaaaaa AKK yok ve sadece 59.90 :)))

    Karar sizin dostlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyapagan -- 15 Ekim 2017; 19:1:36 >



  • Millet ipv6'ya geçsin, bizimkiler de 27 ay taahhütlü ışık hızında duran kotalı internet satsın. Herifler sırf gösteriş olsun diye ftth döşüyor. Öbürü 8 mbit adsl'e 230 lira yazıp 170 lira sözde indirim yapıp taahhütlü 60 liraya satsın. Altyapıyı elinde bulunduran da elalemin müşterisini taciz edip "altyapı bizim, onlar kötü port kullanır bize geçin" diye şantaj yapsın, altyapı için başvuranı kandırıp taahhütlü abonelik sözleşmesi imzalatsın. Ülkemizdeki internet hizmetinin özeti işte bu.
  • Milyon tane pişmanlık konusu var oldu olacak hepsini sabitlesinler Bölgenizde varsa netspeed deneyebilirsiniz, taahhütsüz internetin avantajı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın herkes pişman Turknet'ten, Netspeedi aradım şimdi çok ilgililer gerçekten, başvuru yaptım detayları paylaşıcam...
  • Cyapagan C kullanıcısına yanıt
    Diğer iss'lerden de pişman olmayan görmedim. Aynı içerikte defalarca konu açarak bölümü kirletmenin kimseye faydası yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pisman olanlara anlam veremiyorum çokda memnunum ne kadar ekmek okadar köfte 59.90 tl ye verilebilecek olanin fazlasini veriyorlar daha ne olmasi gerek 5 ms ping alsa millet niye 4 ms degil 35 mbps hiz alsa niye 70 niye 100 niye 120 degil diyecekler durum bana göre bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 2 Ekim 2017; 19:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu kirletmiyoruz, bilgilendirme yapıyoruz, kaliteli hizmet istiyorum, AKK yok diye, hız ve ping sorunu mu olması gerekiyor, benim için stabilite önemli. 250TL modeme verdim, 17TL kargo parası verdim ve şuan iptal ediyorum. Ping sürekli 100-110-120ms olur mu sizce? EE çözüm de üretilmiyor. Tüketici der tabii kardeşim, her zaman en iyisini isterler çünkü para veriyorlar. Bu her yerde böyledir.
  • Cyapagan C kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı aramayın demiyorum tabiki arayacaksınız da bir tane konu niye yetmiyor onu anlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami38 M kullanıcısına yanıt
    Sitesinden bakabilirsiniz. Taahhüt yok ama 60 lira aktivasyon ücreti var, bunu ödememek için 6 ay taahhüt istiyorlar. En azından fiyatları gerçek, 230 lira üzerinden 110 lira indirim göstermiyor 8-16 mbit adsl için en ucuz firma. Turknet'ten farkı yalın dsl, 1000 dakika görüşme olayı yok. Keşke adam gibi fiyatlara taahhütsüz internet veren firmalar artsa da fiyatın yanında hizmet olarak da rekabet olsa. Tabi ülkemizdeki dsl teknolojisinin rezilliğini ve bunu işleten Öger telekomun ne kadar artniyetli ve kepaze bir firma olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Bölgeye göre çok memnun olan da var, pişman olan da. Dsl'de hizmet kalitesi tamamen piyango.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theronto T kullanıcısına yanıt
    Abone yığılması olmadan tadını çıkarın derim Atalarımızın bu konuda çok güzel bir sözü var nerede çokluk... Millet turknet'e hücum etti bazı bölgelerde durum ortada. Netspeed'in şu yönünü beğeniyorum, porta tanımlı upload hızı neyse kısıtlamadan veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 2 Ekim 2017; 20:15:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum ücreti aktivasyon ücreti falan hiç sorun değil yeterki sorunsuz hizmet versin, sitesindeki veriler güncel olmayabilir diye arayıp sordum ne yazık ki 2017 sonunda bulunduğum konumda hizmet verebileceklermiş :D Şuan Türknet abonesiyim fakat telefonumun interneti ile bağlanıyorum hizmet süper :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGN kadar saçma birşey yok. İnternete özgür erişim sloganı ile çıkıyorlar ancak CGN olduğu için erişim tek taraflı. Size gelen hattın belirli bir portunu listen ederek, size ulaşmaya çalışanlar ulaşamıyor. Yok böyle saçma bir şey. İSSda anlıyorum, sonuçta karlılık hesaplıyor ancak saçmalıktan fazlası değil CGN dayatması. Anlamayanı CGNye dahil et, çıkmak isteyeni çıkar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    İpv6 gelene kadar bir 10 sene olur, statik IP satmak için yine de cgn'den vazgeçmezler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Doğru. Ripe'nin elinde artık IPv4 bulunmuyor zaten, almak isterlerse farklı firmaların elinde bulunan blokları almaları gerekecek. Ancak IPv6ya geçiş gereğinden çok uzadı. Yurt dışında çoktan dhcpler bu ipleri veriyor ve IPv6 ile IPv4 üzerinden çalışan sitelere de ulaşmak mümkün. Sürekli bir şeyleri beklemek yerine IPv6 dağıtımına başlansa bi şekilde iş görebilir. AsusWRT kullanmıyor olsam şu an evime erişemeyeceğim.
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Millet ipv6'ya geçsin, bizimkiler de 27 ay taahhütlü ışık hızında duran kotalı internet satsın. Herifler sırf gösteriş olsun diye ftth döşüyor. Öbürü 8 mbit adsl'e 230 lira yazıp 170 lira sözde indirim yapıp taahhütlü 60 liraya satsın. Altyapıyı elinde bulunduran da elalemin müşterisini taciz edip "altyapı bizim, onlar kötü port kullanır bize geçin" diye şantaj yapsın, altyapı için başvuranı kandırıp taahhütlü abonelik sözleşmesi imzalatsın. Ülkemizdeki internet hizmetinin özeti işte bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi uydunetten sonra attan inip, eşşeğe binmişe döndüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edi1907

    Vallahi uydunetten sonra attan inip, eşşeğe binmişe döndüm.

    Geri dönün o zaman.
  • Merhaba, size ben yardımcı olmak isterim. Hizmetinizi fastpath moduna geçirirsek ping değerleriniz düşecektir. GSM numaranızı PM üzerinden konunuzla beraber iletir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, size ben yardımcı olmak isterim. Hizmetinizi fastpath moduna geçirirsek ping değerleriniz düşecektir. GSM numaranızı PM üzerinden konunuzla beraber iletir misiniz?

    Size PM ilettim, kayıt açtınız ve 4 gün geçtikten sonra bana dedikleri, fastpath yapamıyoruz. CGN’den çıkartamıyoruz. DSLAM’a bir kural yazmak bu kadar zorsa verin SSH veya TELNET giriş bilgilerini ben yazayım kural. Arkadaşınıza TurknetDestek yardımcı olacaktı dediğimde ise, o mu networkcü ben mi diye karşılık verdi, olmaz kesinlikle dedi. Teknik desteğiniz çok kötü, bazı yerlerde iyi olabilir o da şans, ben işimi şansa bırakmak istemiyorum, stabil hizmet ve hizmet aksadığında arkasında duracak firma istiyorum, hattımı iptal edeceğim en kısa sürede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size PM ilettim, kayıt açtınız ve 4 gün geçtikten sonra bana dedikleri, fastpath yapamıyoruz. CGN’den çıkartamıyoruz. DSLAM’a bir kural yazmak bu kadar zorsa verin SSH veya TELNET giriş bilgilerini ben yazayım kural. Arkadaşınıza TurknetDestek yardımcı olacaktı dediğimde ise, o mu networkcü ben mi diye karşılık verdi, olmaz kesinlikle dedi. Teknik desteğiniz çok kötü, bazı yerlerde iyi olabilir o da şans, ben işimi şansa bırakmak istemiyorum, stabil hizmet ve hizmet aksadığında arkasında duracak firma istiyorum, hattımı iptal edeceğim en kısa sürede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara herkes Turknetle sorun yaşıyor galiba. 1 hafta önce DSL ışığım bir anda söndü kayıt oluşturmama rağmen hala bir çözüm yok. TT netin saha elemanı sorun olmadığını söylüyor, Turknet modem de sorun var diyor ama birkaç farklı modemle denedim sorun devam ediyor. Turknet'in en muhteşem özelliği taahhütsüz olmasını kullanıp iptal edeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.