Şimdi Ara

Turknet mi? Evet pişmanlık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumun berbatliğı beni buraya kadar getirdi artık.
    Ayın 18'i internet gitti, ekipler gün içinde gelip üst ve alt komşumun internetini yaptı (TT kullanıcıları onlar) bana gelip kendi cihazlarını bağladılar ve internet var modem bozulmuş deyip gittiler. Modemi elektrikçiye kontrol ettirdim, sorunsuz çalıştı. Desteğe yazdım.
    19: Haziran ekip yine geldi yine sadece kendi cihazını bağlayıp kontrol etti 2. kez modem bozuk dedi gitti. Gidip başka modem aldım denedim, ne mi oldu tabi ki düzelmedi. Yine desteğe yazdım.
    Ayın 20 Günü ekiplere iş emri verdi. Bu arada destek sadece günde bir kere cevap veriyor.
    Tam 4 gün bekledim ve ayın 24. günü ekipler geldi ve sizce ne dedi, evet yeni aldığım modemin de bozuk olduğunu söyledi :D
    25 Haziran: turknet destek ekibi bana yerinde destek hizmeti almamı söyledi veya bi elektrikçiye kontrol ettirmemi, ekiplerini beklememek için kontrol ettirdim ve eve gelen kabloda sorun yok dedi. :D desteğe yazdım.
    26 Haziran: Destek aradı dediği şey " Yerinde destek hizmeti" almazsanız bir şey yapamam, şaka yapmıyorum evet. O gün saat 16 gibi desteğe yazıp ekipleri yollamalarini söyledim. Tabi ki ertesi gün yazıp ekiplere ilettik dendi. Başka biri tarafından arandım ekiplerin ayın 29-30 günlerinden birinde geleceği gelmeden aranacağımi söyledi. Sonra destek kaydı üzerinden ayın 30una randevu alındığını belirttiler.
    Evet bugün ayın 30'u iki gündür ekipleri bekliyorum ne biri arayıp saat verdi ne de gelemeyeceğini söyledi.

Bugün 12. gün, ben sadece modeme verdiğim parayla kaldım, internetsiz kalmamak için yaptığım mobil paketlere ödediğim paraları saymıyorum bile.
    Berbat bir firmasıniz, hizmetiniz de sizin gibi berbat. Bir sürü insana referans olup aboneniz yaptım, demek ki berbat olduğunuzu böyle bir olay yaşamadan anlayamıyormuşuz. Şimdi gelip sorunu düzeltseniz bile, bu deneyimden sonra sizi kötülemekten başka hiçbir şey yapmayacağım.

Destek kaydı konuşmalarını isteyen olursa da atarım, her şey birebir anlattığım gibi gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakart -- 30 Haziran 2020; 21:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır, Turknet dünyanın en iyi sağlayıcısıdır. TürkTelekom hasetinden çatlayıp patladığı için sabote ediyor. İç minnakların oyunu bu. Almanlar bile turknet kullanıyor, kıskançlıktan çatlıyorlar. Geçen elon musk sinan kurmuş tan icazet alıyordu.

Sen de bir şeyler desene kanke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Evet ben şahsen Türk Telekom taahhütümü bozup Türknet'e geçtim.

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Ha bu arada saha dolabı evimin hemen karşısında (5m) oradan binanın dışında bulunan şu görselde bulunan kutuya geliyor ( görseli netten buldum) oradan da eve bi kabloyla geliyor onu modeme takıyorum.
    Destek ekibine kaç kere söylememe rağmen ne saha dolabını ne de o kutuyu bir kere kontrol ettiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakart -- 30 Haziran 2020; 21:14:38 >
  • @TurkNetDestek Bu konuda sizin söylemek istediğiniz bir şey var mı?

• Rezillik paylaşmaya devam edelim, neden gelmedikten sonra çok da umurumdaydi.
    Bu cevabı verdi, diğer mesajı yarın atacaktır, çünkü günde max bir kere yazabiliyorlar nedense.
    Evet arkadaşlar Turknet ile günler böyle geçiyor haberiniz olsun.
    Parasını verip hizmet alamamak bir yana, parasını verip alamadığım hizmeti düzeltmeleri için para vermeyi kabul ediyorum, o hizmeti bile yerine getirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakart -- 1 Temmuz 2020; 11:34:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz yine şanslısınız, bana ya hiç cevap vermiyorlar ya da

quote:

Merhaba Emre Bey, sizi ve yaşadığınız problemi anladım ve gerekli tüm kontrolleri, incelemeleri yaptım. Biz kaynaklı hiçbir sorun tespit etmedim. Bu nedenle yapabileceğimiz bir işlem maalesef ki bulunmuyor. Hoşça kalın.

diye mesaj atıp desteği kapatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Hayır, Turknet dünyanın en iyi sağlayıcısıdır. TürkTelekom hasetinden çatlayıp patladığı için sabote ediyor. İç minnakların oyunu bu. Almanlar bile turknet kullanıyor, kıskançlıktan çatlıyorlar. Geçen elon musk sinan kurmuş tan icazet alıyordu.

Sen de bir şeyler desene kanke.
    Katılmamak elde değil
  • Paetzold kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • toprakart kullanıcısına yanıt
    3 saat oldu ses yok, telefon etmenin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum

• Dostum buna yakın bir sorun bende yaşadım sorunsuz bir şekilde kullanırken İnternetimi virüs yüzünden evde kalan bir kaç komşum internet bağlattırmış Gelen Firma görevlileri kutuda yer olmadığı için Benim kablo mu kesip diğer daireye bağlamışlar internetim gittiğini fark edince uzaktan yardım ile bir kaç kez modemi kurdum ama başarılı olamadım daha sonra Türknet Türktelekoma kutu kontrolü için başvuru yaptı ve Türk Telekomdan gelen arkadaş yeni kablo çekti bende bağlantısını kendim yaptım burada ki yanlış diğer internet firmalarının kutuda yer olmayınca uğraşmayıp mevcut olan hattı iptal etmeleri evet çok komik ve salakça muhtemelen senin de yaşadığın sorun bu kesinlikte kutuda.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Elrohir kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza yanlış statüde açıldığından dolayı sorunun çözümü gecikmiş olabilir. Ben arızayı 2020070100073658902 iş emri numarasıyla yerleşik operatör saha ekiplerine bildirdim. Arkadaşlarıma da detaylı bilgi verdim.
  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    Evet buna neredeyse eminim, çünkü ilk gün kutuya bakıp komşuların interneti yapıldı ama bana gelen 3 ekip de bir kere kutuyu açıp bakmadı. Turknet destek ekiplerine defalarca dedim, TT ekiplerine söyleyin kutuya baksın diye ama anlayan yok ki.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapacağınızı düşünmesem de yazdım numarayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Merak eden olduysa hayır dönüş yapılmadı

• Türk telekomun 73mbps hizmet veridği yerde turknet 2mbps hız verdi yapaymıs sözde. Güc bela kapadık 2 sene oldu suan hala sitelerinden bakıyorum 73 mbps veririz yazıyor. Bari görip sitelerini düzenleselerde millet geçip deneyip kapamayla ugrasmasa.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta Vae den 80 mbps ye kadar verir sonra 2 km ötedeki santrale taşır 2-3 mbps verir ve uğraştırır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evet, dün gelmesi gereken ekipler bugün de gelmedi bu rezil bu boktan firmadan bir kişi bile arayıp durumu izah etmediler bu da bugünün son güncellemesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.