Şimdi Ara

Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.04’te fiber internet mahalleme geldiği için güvenip TurkNet’e başvurdum; fakat 6 gün süreceği söylenen kurulum hâlâ tamamlanmadı. “Hafta sonu çalışmıyoruz” dendi, ardından “Hafta sonu geleceğiz, ekiplerimiz çalışıyor” dendi. “Yarın aranacaksınız, yarın kuruluma gelirler” sözünü 3-4 kez duydum. Bir problem yaşarsam da aynı şekilde haftalarca internetsiz mi bekleyeceğim? Daha ilk deneyimlerim bunlar ve açıkçası firmadan aşırı derecede soğudum tiksindim.

Randevuda sarkma oluyor, bendede oldu.

Açıkça olunca aşırı derecede soğuyunca, kapalıca olunca aşırı derecede ısınılıyor mu acaba? Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma 

Türk Telekom altyapısı ama türknet yapıyor çalışmaları sanirim, gigafibere başvurdum.

durumum düzelirse kapalıca olucam sanırımTürknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma 

Bir hata var gibi.

Pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane gibi olmuş, acaba Narnet olmasın? Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma 

hocam izmir göztepede oturuyorum,Türk Telekom altyapı döşüyor fakat heryerde Türknet reklamı var. Birlikte izmirde calışma yürütüyorlar sanırım gigafiber dediğim 1000 megabit olan paketi türknetin yani kendi getirdikleri altyapı olan Gigafiber değil. Tahrik edici konuşmak yerine bildiğin konular hakkında yorum yapsan mesala izmirde vs olsan? ne dersin o işeTürknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma açıçkası şekilde yazılıyor bu arada orada da bi makara patlatmaya calıştın ama bi gözünün önüne bir sözlük almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakerdemxd -- 26 Nisan 2026; 21:28:53 >

Gigafiber demişsiniz, bizde ondan beyana göre beyanatta bulunduk.

Göztepe- Güzelyalı hattında dediğiniz gibi Tt kablo çekiyor. Sadece Tt değil Türknet ve Sp'de.

Hatta hem Tt hem Türknet'in sokaktaki makaralar boşalmış. Tt daha hızlı, hem karadan hem havadan çekiyor.

Türknet iş emri açar, Tt uygular. Yani süreç Tt ye bağlı.

Kısada sürebilir, uzunda. Alternatif firmaların pek yapabileceği birşey yok. Bekleyeceğiz.

Mahalleye gelmiş demişsiniz, binaya geldi mi?

Geldi ise aktif mi?

Buradan sorgu yapıp, aktif mi bakın.

Değilse bekleme süresi dahada uzayabilir.

Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşmaissaraclari.com
    İnternet Servisleri Takibi
    https://issaraclari.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Apartmana kutu koyuldu. Hatta şu an daire kapımın önünde fiber kablosu sarkıyor. Bir de Türk Telekom’u arayım bakalım, onlar bir şey söyleyebilecek mi.

Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma

Çok sayıda fibere dönüşüm veya yeni fiber başvurusu olduysa, ondan dolayıda olabilir. Bina dışından gelen kablo kutuya takılmış mı ona dikkat edin.

Sokaktaki fiber dolaplarda çalışma yapıyorlardı.

Tt ne diyebilir, bizden abone olursanız süreç daha hızlı sonuçlanır. Türknet kurulum gecikmesi ve aldatıcı konuşma 

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam, bekleyeyim soruk yok ta; soruyorum Ne zaman kurulacak? diye, Yarın deniyor. Ertesi gün tekrar soruyorum, yine "Yarın" deniyor. Kurulum yapan ekibe ise eve gelmeden 10 dakika önce ya da geldikleri an dışında ulaşmak imkânsız. Büyük ihtimalle ellerinde bir liste var ve ona göre ilerliyorlar; müşteri hizmetleri de buna benzer bir şey söyledi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.