Şimdi Ara

TURKNET KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayından beri türknet kullanmaktaydım. Haziran ayından ocak ayına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadığım türknet 14 ocak günü çuvalladı. Turknetten 16mbps e kadar internet almaktaydım. İnternet ilk önce uzun aralıklarla kopmaya başladı. Ondan sonra kısa aralıklarla kopmaya başladı ve en sonunda hız düştü. 10mbps alırken 1 e kadar düştü. Tam 20 gün turknete destek kaydı açtım ama nafile. Hep beni salladılar,ilgilenmediler. En sonunda Netspeede geçtim. Hattınız stabil olarak 8mbps e kadar alıyor dedi tamam olsun dedim. Biran önce kurtulmak istiyordum turknetten ve sonunda kurtuldum. 24 saat içinde internetim bağlandı. Aşağıya turknetteyken ve netspeedteykenki hat değerlerimi ekleyeceğim.

    TURKNET KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN

    TURKNET KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN

    4096 olan turknet 8015 olan netspeed



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 1 Şubat 2019; 16:50:18 >







  • ben de sendenim. 1 ocakta yaklaşık 15 dakikada bir bağlantı kopmaya başladı. 7 gün önce de dsl sinyali tamamen gitti. arıza kaydı bıraktım 5 gün oyaladılar beni yok teknik saha ekipleri uğraşıyor falan bilmem ne diye... ben de daha fazla dayanamayıp telekomdan 2. bir telefon hattı bağlattım eve ve ertesi gün (yani dün) hemen gelip bağladılar interneti. sana şükürler olsun telekom. bugün de turknetten mesaj geldi, 'yapılacak bütün kontrolleri yaptık, bizde bir sorun yok, iç tesisatınızda sorun var' diyor ama aynı iç tesisatla telekom gayet iyi çalışıyor. bi daha yakınına yaklaşmam türknetin.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    haziran ayında taahhütüm bittiği için türknete geçmiştim. kotası yok diye geçmiştim zaten. kotayı kaldırdılar 1 hafta sonra sıkıntılar başladı. 20 gün tam 20 gün boyunca oyaladılar elit saha ekibi saha ekibi derken netspeede geçtim. turknet 10mbps veriyordu. şuan 8 alıyorum. olsun kurtuldum hiç değilse kopmuyor.
  • size yine bağlamışlar. bana 1 hafta bağlamadılar iptal fax çektim. aynı gün içinde bağladılar. sorun bulaşmamak lazım türknete / netspeed kullanıcısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.