Şimdi Ara

Turknet kullanıcı adi ve şifre hatası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,internet ile ilgili bir problemim var. Turknet e yeni geçiş yaptım herşey tamam şuan da internette var modemin bütün ışıkları yanıyor. Telefonuma gelen kullanıcı adi ve şifresini model kurulum esnasinda girdiğimde ve onayladigimda, yeni bir sayfa açtigimda kullanıcı adi ve şifre yanlıştır uyarısı veriyor. Bu arada modem turu adsl destekli ama onla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Zaten adsl hat kullanıyorum. Sizce neden olabilir? Vdsl modem alsam düzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanıcı adını xxxxxadsl@turk.net şeklinde girdiğinizden emin misiniz?
  • Evet aynen o şekilde yazdım ama doğru yazdığım halde kabul etmiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum.sürekli kullanıcı adi ve şifreniz yanlış diyor.

Turknet kullanıcı adi ve şifre hatası hakkında

• Sesli yanıt sisteminden kullanıcı adı ve şifreyi tekrar alın. Kurulum yapar iken ikinci el modem ise Türk Telekom veya hangi firma ise onun dışında firma ile kurulum yapmak istiyorum diye tik vardır uzantıya dikkat edin ve şifreyi göster ile açıktan girin. Başka hata olacağını sanmam

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Sesli yanıt sistemin'den tekrar şifremi telefona gönderdiler. Modem'den ISS seçimini listede Turknet olmasına rağmen "diğer" seçtim ve oldu. Cevap için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 17 Şubat 2018; 10:48:32 >
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    @turk.net kısmını modem kendisi oluşturmuştur o zaman, siz de girince iki kere yazılı oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kendi oluşturmuyor, elle yazmak gerek @Turk.net'i . Yukarıda yazdığım gibi "diğer" seçeneğini seçince oldu, ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.