|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (214. sayfa)
-
-
Gultepede genel bir internet problemi var galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.Destek kısımına “bölgemizde genel arıza yaşanmaktadır” diye yazmışlar
İki buçuk saat olmak üzere, bakalım ne zaman düzelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, online işlem merkezinden erişim sorunu için kayıt oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz gerekli kontrolleri sağlayıp çalışma başlatacaktır. Kaydınız üzerinden size detaylı bilgi iletilecektir. -
Üç buçuk saat oldu, ne zaman düzelecek?
Destek kısmına da sordum, hala cevap yazılmadı …
Bölgede yaklaşık 5600 kişiyi etkileyen genel bir arıza durumu söz konusu olmuş. Tahminen de 14.00 - 15.00 civarı düzelmesi bekleniyormuş.
Merak eden ve soran arkadaşlara bilgilendirme yapmak istedim. Üçüncü kişiler yüzünden yaşanan kablo kopması ile alakalı olduğu söylendi.
Kabloları çalmışlar yani, daha öncede yaşamıştık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık 🤯
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelmiş internet
Bilgi için teşekkürler.
Ev ile görüştüm geldiğini söylediler.
GEçtiğimiz hafta Küçükçekmece Atakent 1.Etap Kutlutaşlarda gigafiber kullanmaya başladık
299 TL'e güzel hizmet bence rakibi yok..Türkiye'de bu hızları verdiler bravo adamlara
Kablolu test sonucu
KAblosuz -wifi test sonucu
-
Keyifli kullanımlar dileriz. -
Merhaba @TurkNetDestek Küçükçekmecenin neredeyse her böglesine geldiniz bir tek benim bulunduğum Halkalı merkez mahallesi bölgesine gelemediniz, durumda bir değişiklik var mı yoksa hala uyku modunda takılmaya devam mı ediyorsunuz bölgem için
-
Merhaba, projemiz bölgeden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı uygunluğuna göre şekillenmektedir. Proje ekiplerimiz her talebi değerlendiriyor,uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Ümidinizi kesin hocam en son 2022’de “proje dahilinde bu yıl gelecek diyorlardı” o gündür gelecek. Başka firmaya taahhütlü geçmenizi tavsiye ederim. Turknet’i boşa beklemeyin kendileri şakşukadalar.
Zaten istek gelsin ona göre gelelim gibi saçma bir mantıkla gittikleri sürece hayatta gelmez bizim buraya gigafiber, abuk sabuk bir mantık. İnternetten haberi dahi olmayan insanlar superonline gelip fiber hat döşedikten sonra patır patır internet bağlattı. Turknet te baksın anca öyle
-
-
Ne kadar ilginç değil mi, bunu yazalı tam 2 yıl olmuş ve ben hala nelerle uğraşıyorum.. Alkışlar sizlere
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Oluşturduğunuz arıza kaydının önceliği için ekibimize bilgi veriyorum. Hattınızı kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler. -
Kemalpaşa Mahallaesi Ersöz sokak'A Mayıs 2022 de kutular konuldu kablolar çekildi ama hiçbir aksiyon yok. Hiçbir değişiklik yok her gün işe giderken kutuya bir kere bakıyoruz o kadar. Kutuyu koyduğunuzdan da haberiniz yok sanırım Ersöz sokak no:10 da ikamet ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X