Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şimdi türk telekoma taahhüt olmasına rağmen buna geçme şansım var mı yoksa bitmesini beklemem mi gerekiyor?
  • Helal olsun türknet....
  • olayın çıkmazı şu. herkes kendi alt yapısını yapsa heryer kazı kazan gibi delik deşik olur.zaten ekonomik olarakta bu oldukça zor.bürokraside cabası

var olan alt yapıyı kullansalar bu kez de tekel olan kuruma mahkum hareket etmek zorundalar.

tekel olan kurumların ve yaygın altyapıya sahip olan işletmelerin özelleşmemesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

quote:

Orijinalden alıntı: istanbullular

Arkadaşlar gizli bilgi

Kardeşi varmış

http://linkedin.com/in/jcelebiler

Kardeşini başkan yaparız hiç sorun değil.

Ula tüm aile yönetim kurulunda baktın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan DH ye de bir eleştiri olsun;
    Şu çalışma alanınızı bir düzeltin ya. CV si 10 sayfa olan genel müdürü yayına çıkarıyorsunuz, arka tarafta yerde duran ne olduğu belli olmayan bir tablo, Sıva çekilmemiş duvarlar, ikea masası, tepede metal askılar bilmem ne. Güzel bir odaya çevirin şunu cebinizde akrep mi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Internetini paylaşan kişiler cem beyde travmaya sebep olmuş, sözü dönüp dolaşıp ona getirtiyor.Tek sorun oymuş gibi...

Kabusları da tek bağlantı kullanan apartmanlar üzerine muhtemelen😀

Koca apartmandaki insanlara tek bağlantı yetiyorsa,interneti kullanmıyorlardır ki.Onlardan para dahi alınmaması lazım. Evdekilerden biri video izleyince internet falan kalmıyor.Nasıl apartman kullanıyor acaba?60+yaş üzeridir o apartman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Mayıs 2017; 1:11:42 >
  • 75 Mbit hız alabilirsiniz diyor sorgulamada..Peki upload hızı ne kadar olur ?
  • Bağlandığın sunucuya bağlı olarak en iyi ping değerim 45
  • 4 verdiği söyleniyor

• shockwave error kullanıcısına yanıt
    Green screen o :)
  • Bir de hocam henüz sözleşmemi feshetmedim.Sadece Türknet yetkilisiyle görüştüm ve Turknete geçmek istediğimi söyledim. Kredi kartından 60 lira çektiler bugün. 3 ile 5 iş günü içinde geçeceksiniz dediler.10 sayfalık sözleşme örneğini doldurduk pazartesi göndereceğim turknete." Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir." yazıyor maddede.Acaba Ttnet'in 400 lira taahhüt caymaddan dolayı fatura göndermesini beklemeden direkt tüketici haklarına gidip şikayet etsem mi?Zaten ilk sözleşmeye imza atarken ev telefonu dahil demişlerdi.Ama sonradna farkettik ki ev telefonu için de 25 lira almışlar her ay.
  • arkadaşlar şimdi saat 2 oldu ya modemi açıp kapamaya gerek var mı download için. yoksa direkt 2 oldu mu indirmeye başlasak bir şey olmaz mı
  • Haziranın 26'sında ttnet taahhütüm bitiyor hipernet kampanyasıyla vdsl 2 modemim de var turknet 50 Mbps 150 gb destekliyor. Taahhütsüz olması da cabası. Eğer vaat edilen hız kesintisiz ya da çok sıkıntısız sağlanabiliyorsa bayramdan sonra sizinleyim reis
  • kotaya ek para vermeyecek olmamız ve taahhüt olmayacağı için bende katılmayı düşünüyorum
  • Turknet mi genel mudur mu hahhahaa.2 masa bir sandelye sirket turknet.avantajli baglatalim dedik kapida haftalarca kok saldik iptal ettik

• i39AHiM kullanıcısına yanıt
    max 2 mbs veriyorum diyor. bağlantı 4 mbs bağlanıyor ama teoride en fazla 1.65 mbs görüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo33

max 2 mbs veriyorum diyor. bağlantı 4 mbs bağlanıyor ama teoride en fazla 1.65 mbs görüyorsun.

Şuanda vodafone net kullanıyorum. Hattım 75 mbit destekliyor, aldığım hız 48 mbit maximum ve uoload 4.10 görüyor. 7 den 7 ye tarifesi kullanıyorum akn yok ama akşam 7 den sonra 3 mbite düşüyor. Müşteri temsilcisi 16 mbite düşecek dedi fakat 5 gündür 3 mbitte sürünüyoruz. Btk ya başvurdum bakalım ne cevap gelecek.

• turknet müşteri desteğine yazdım. Cem bey upload hızı olarak VDSL 4 mbps veriyoruz dedi dedim. Bense 1,6 mbps alıyorum dedim. Dönüşleri ise "hızlarımız ADSL de 1 mbps, VDSL de 2 mbps dir" oldu. Genel müdür kafasına göre mi hız söylüyor yoksa verdikleri hizmetlere mi vakıf değil?

Ayrıca benim tarifem 77 mbps down, 2 mbps up, ölçümlerim ise 61 mbps down, 1,6 mbps up çıkıyor. Forumda bahsedilen %20 kesintiye uyuyor değerlerim. Bunu da sordum. Hat sinyal değerlerinizde sorun gözükmüyor, size ulaşan hat kalitesinden kaynaklanıyor olabilir dendi. Değerler bu kadar tesadüf çıkamaz bence
  • arkadaşlar türknet süperonline falan hikaye.alt yapı kimin elindeyse onun borusu ötüyor.bunları şeye benzetiyorum.casper misal gionee den telefon alıp üzerine casper yazar.böylece piyasadan bir kar elde eder.

alt yapı yatırımı hemen hemen bitmiş durumda zaten adsl için.haliyle başka alt yapıya zaten gerek duyulmuyor.kabloları zamanında devlet her yere çekmiş.ve satmış.özelleştirmiş.bu küçük şirketlerde bu hatları kiralıyorlar.üzerine türknet yazıp satıyorlar.

avrupada ve amerikada bu işler nasıl oluyor bilemiyorum.geçende bir videoda at.t amerikada bir eve fiber çekiyor.dolapta at.t yazıyordu.bu ancak fiber altyapısı için olabilir diye düşünüyorum.

çünkü internette benim bildiğim bir evin alt yapısına sahip olan şirket o evi ömür boyu almış oluyor internet olarak.at.t alt yapı döşemişse gelip verizon başka bir alt yapı döşemiyor.zaten bu saçmalık olur.

haliyle türkiyede adsl alt yapısı tamamlanmış durumda ve sahibi belli.ancak şirket gelir sen onu iptal et ben fiber döşeyeyim derse bir değişiklik olabilir.ama kimsede ne fiber döşeyecek para var ne de şirket olarak büyüklük.haliyle ne oluyor.küçük şirketler hazır olan alt yapıları kiralıyorlar.belli ücret karşılığında tabi.buda biraz göstermelik aslında.hani bakın tekel yok demek için.

• Gece saat 2.30 gibi indirmeye basladim 18gb di akn sabah 7.30 a kadar indir dedim programdan sabah bir baktim ki 55gb olmus kota

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.