Şimdi Ara

Turknet Keçireön/Bademlik Mah Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. 75 mbit paket üyesi olduğumuz türknette hızımı 51 mbite limitledikleri gibi modemde internet var görünürken bilmem kaç saniyede bir internet gidip geliyor. Arıza kaydıma 27'si ile 30'u arası turk Telekom çalışma yapacak dediler. Bitti gitti o çalışma şimdi yine o kesintiler başladı. Bu nedir yahu bunu yaşayan var mı benden başka? Bana özel çalışma mı bu? Turk Telekom onlarda değiliz diye yavaştan alma, bozma gibi bir adilik yapıyorsa Allah belasını versin demek istiyorum. Bu yüzden online sınava girmek zorunda kaldım ben bu çekmeyen ttkom 4.5gsi ile. Ağız dolusu küfürler ya. Bu nedir arkadaş. Evden çıkamadığınız bir devirde böyle kesintiler olmamalı çok üzücü yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 5 Temmuz 2020; 15:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Esertepede yapa kullanıyorum vdsl sorun yok bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

    Esertepede yapa kullanıyorum vdsl sorun yok bende.
    Aramızdaki mesafe uzak hocam. Hani başlığı tekrar güncelledim. Belki santralimiz vs farklı olabilir. Bademlik Mahallesi benim sorun yaşadığım yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Kuşcağız da vae kullanıyorum. 75 mbps lik paketin 60 mbps falan geliyordu modeme ama snr sınırda olduğu için stabil değildi. 35 mbps pakete indirdim. Şuan gayet stabil kullanıyorum. 75 mbps lik tarifelerde snr yi 8 civarına sabitliyorlar. Yani hattının snr değeri en az 8 olacak şekilde alabileceğin hızı alıyorsun. Ama az bir yoğunlukta bağlantı kopuyor. Online işlemlerden hızınızı biraz düşürün ya da modeminizde snr ayarı var ise snr değerinizi bir miktar arttırın. Ya da benim yaptığım gibi bir alt pakete indirin. Eğer interneti sülalece kullanmıyosanız 35 mbps haliyle yetiyor normal kullanım için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugers -- 7 Temmuz 2020; 2:41:44 >
  • dugers kullanıcısına yanıt
    Merhaba, SNR margin değeri düştüğünde kademeli olarak alt pakete geçiş yapabilirsiniz. 75 Mbps'e kadar paketten 50 Mbps'e kadar pakette test edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.