|
TürkNet İstanbul Bağcılar'a ne zaman gelecek? (GigaFiber) (5. sayfa)
-
-
Sürekli aynı mesajı yazıyorsunuz Çınar Mahallesi bekleyen binlerce insan var hala aktif değil turk telekom kutu koymaya başladı binalara aktif ediyorlar müşterileriniz kaçacak bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GigaFiber aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Bu nedenle süre bilgisi veremiyoruz. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile sayfamızdan sorgulayıp öğrenebilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Evet bir hafta daha geçti ve hala aktif değil!! Turk telekom kutuyu koydu aktif etti turknet 3 aydır hala aktif edecek
Merhaba, proje kapsamında mahalle bütününde çalışma tamamlandıktan sonra aktivasyon verilecektir. -
Bütün mahalleler zaten tamamlandı ne zaman aktif edileceğini söyleyense Aslında yeterli.. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhzhl -- 27 Ekim 2023; 16:47:38 >
Aktivasyon tarihi için bir bilgi geldiği zaman sizinle paylaşacağım. -
Bağcılar Mahmutbey de Gigafiber var mı, ya da ne zaman gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. -
Merkez mah yarısına bağlantı yapıldı diğer kasımlar bekliyor örneğin merkez 702 sok.
mahelleyi tramvay ikiye bölüyor bir yarısı tamam diğer yarısında kalan bizler mantoj için bekliyoruz
-
beklerken yıprandım
Merhaba, ekiplerimiz sırası ile işlemleri tamamlamaktadır. -
Bağcılar, Fevzi çakmak mahallesi dün gece sorgulattığımda böyle bir ekran çıktı. Bu ekran çıkanlar tahmini kaç hafta sonra TurkNet altyapısına ulaşıyor.
-
2022 yılında Denizli ye gigafiber getireceğiz diye paylaşımlarınız var ama 2023 yılı bitmesine rağmen sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Planlama bölümü plansız mı çalışıyor yoksa vaz mı geçtiniz? Bu arada Denizli de yerel bir işletme kendi fiber kablolarını kısıtlı da olsa havai olarak döşemeye başladı ve gigabit internet hizmeti verebiliyor. Ne demişler "İş bilenin, Kılıç kuşananın".
-
Merhaba, bölgeniz planlamaya dahil olduğu için bu şekilde bilgilendirme yapılmaktadır. Sürecin tamamlanacağı net tarihi iletemiyorum. Altyapı çalışması sonrası kutular takılacak ve aktivasyon verilecektir. -
Merhaba, sizi anlıyorum ancak 2023 yılı itibari ile gelen taleplere ve bölge uygunluğuna göre adresler projeye dahil edilmeye başlandı. Proje ekiplerimiz net çalışma adreslerini paylaşmıyor, bu nedenle biz de daha önce size buradan ilettiğimiz gibi il, ilçe bilgisi paylaşamıyoruz. Adresinşşz için sitemizden talep oluşturabilirsiniz. -
Barbaros Mahallesi için çalışma başladı mı acaba?
-
Hayır maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, çalışma yapılacak ve planlanan bölgeler listesi bizde bulunmuyor. Bölgenizde bir çalışma olacağı zaman sorgu sayfasından bilgilendirme yapılacaktır. -
Ufak bir güncelleme yapayım. Çalışmalar halen daha başlamadı ancak Nisan - Mayıs ayı gibi aktivasyon yapılması planlanıyormuş. Az kaldı kavuşacağız gigafiber ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X