Şimdi Ara

Türknet iptal ettiriyorum söylenenler doğruymuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaç gün önce 50 mbit vdsl net bağlamıştılar. Taki bu 1 saat öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum interneti. Hiç bir şekilde 40 mbit olan internetim sorun vermiyordu ancak 1 saat önce hattım adsl dönüştü nasıl olduysa artık. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturdu ve ben şuan kapatmayı düşünüyorum açıkçası zira eminim ki sorunu çözseler bile yine sorun çıkıcak.

Olay Türknet'in bu işleri yürütememe beceriksizliği mi yoksa Türk Telekom'un entriklarından dolayı mı bilmiyorum ama forum'da bu tür sorunları yaşayan herkese ALLAH sabır versin.

• Valla buna benzer bizde sıkıntı yaşıyoruz, böyle giderse apartman olarak bizde Turknet'ten ayrılacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 6 Nisan 2017; 15:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

Valla buna benzer bizde sıkıntı yaşıyoruz, böyle giderse apartman olarak bizde Turknet'ten ayrılacağız.

Acele etmeyin. Dün oluşan bu sorunumu bu sabah itibari ile çözdüler. Alt yapı'da bir sorun varmış hemen vdsl aldılar tekrar.

Galiba kullanıcılar olarak biraz da bizimde Sabırlı olmamız lazım.

Türknet'e devam..
  • dgnzcn kullanıcısına yanıt
    Turk telekomdan ankastre den kablo yerlerini değiştirdiler hattım 76 megabit almaya başladı, sorunum çözüldü.
    Problem Turk telekom kaynaklıymış, Turknet'i boşuna suçlamışız, Türknet kusura bakmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.