Rica ederim. Evet, IPv6 almıyorsunuz. |
Turknet'in IPv6 Hizmetini Sonlandırması (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
oim den destek kaydı açsam işe yarar mı?
-
Önceden IPv6'yı açtırma talebinde bulunmadıysanız işe yarayabilir.
-
yok comnet mağdurlarından yeni geçtim turknete
-
IPv6 için talepte bulunmak gerekiyordu, yani talebinizi iletin derim.
-
destek oluşturdum geri aradılar, ipv6 test aşamasında diyorlar hala aktif olmuyormuş, sinirlendim beceremediniz 1 senedir yani dedim kapattım suratlarına.. parayı 1 saniye de çekiyorlar hizmete geldi mi süründürüyorlar @TurkNetDestek
-
turknet te yeniden ipv6 gelmiş teşekkürler turknet
-
şimdi resetledim, bende gelmemiş daha
-
bugün aktif oldu bende
-
bendede düzeldi dün .
-
ipv6 için fiber/gigafiber gereksinimi var mı?
-
Ben yeni geçtim TurkNet'e fakat IPv6'ı alamadım. Arayan kişi IPv6 hizmetini durdurduğunu söyledi. GigaFiber mi kullanıyorsunuz? Aktif olanlar GigaFiber altyapısı mı yoksa başka altyapı olduğunu belirtsin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 11 Ocak 2025; 16:20:15 > -
online internet arıza kaydından bırak isteği direk arayınca işsizlikten asgari ücrete oturtulmuş anlamayan kadrosu çıkıyor genelde.
-
Acaba Gigafiber kullananlarda mı aktif şu an?
-
benden aktif gigafiber.
-
Ben DSL bağlantısı sağlıyorum. O zaman kendi altyapılarında bu hizmeti açmış olabilirler bilemiyorum. DSL kullanıp IPv6 kullanan kullanıcı yazarsa daha doğru olacaktır.
-
talep açtım, şuan kapalı denildi, :(
-
1 ay önce benimde aniden gitti hala da verilmiş değil bana sıkıntısız kullanırdım türknete geçtiğim günden bu yana... 1 kez bile yarı yolda bırakmadı isteklerim konusunda...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X