|
Türknet Gigafiber Pendik'te (38. sayfa)
-
-
Hocam sizin caddenin üstüne kadar geldiler inşallah caddenin aşağısına da tez zamanda çekilir de Tüm kavakpınar mah. GİGAFİBER olur.
-
Hccam tam nerelere geldiler görebilirdiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim gördüğüm kadarıyla şuan muhtarlığın üst caddesinde kablolama ve kutu takılıyordu daha sanayinin oraya inmediler
-
Muhtarlığın üst taraflarındayım zaten caddenin üstündeki evleri dağıtsalar bana da gelecek de hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
E5 alt tarafı yetim kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altkaynarca istasyon çevresine bekliyoruz
Hala ses seda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 25 Aralık 2023; 22:42:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, GigaFiber talebinizi sitemiz üzerinden iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. -
Yeni yapılmakta olan bir site için şuan altyapı kurulumu yapmak sizler için çok daha kolaydır diye düşünüyorum.
Adres: Kurtköy mahallesi Fırat Sk. No:52, 34912 Pendik/İstanbul Site adı : Optimum yenişehir Proje teslimi mayıs 2024 2. etapı bitince toplamda 600+ konut olacak.1.etap 2024 mayıs teslim, 2.etap ise 2025 mayıs teslim. Buraya altyapı hazırlamayı değerlendirir misiniz?
Ayrıca Kurtköy ve Çamlık mahallelerinde durum nedir? (pendik/ist)
*Bina tam bitmediğinden adres sisteminde görünmüyor dolayısıyla vermiş olduğunuz linklerden talep edilemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerie -- 29 Aralık 2023; 12:14:59 > -
Merhaba, adresinizi talep olarak sayfasından iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Bina bitmediği için henüz adres sisteminde yok, dolayısıyla isteyemiyoruz :)
Pendik Kurtköy de kapsama alınmış yer var mı hiç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerie -- 31 Aralık 2023; 20:29:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aktivasyon ve planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. İlettiğim bağlantı üzerinden sorgulama gerçekleştirebilirsiniz. -
Merhaba, adresimi sorguladığım zaman şuan 1000 Mbps Gigafiber gözüküyor ancak binada herhangi bir kutu yok. Sistemsel sıkıntı mı, yoksa şuan geçiş yapabiliyor muyum, yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Kavakpınar'da yaşayan arkadaşlar kendi sokağında çalışma görebilen var mı?
Yaprak kıpırdamıyor Türknet
@TurkNetDestek firmanızda son 1,5 senedir icraat yok gigafiber reklamı yaptınız sonra üzerine yattınız projelerin :)
-
Kavakpınar'da oturuyorum. Kablo çekileli 2 ay olmuştu, bu hafta pazartesi günü kutu takıldı, bugün de kutudaki sinyalin kontrolü için saha ekipleri geldi. Şu anda da kurulum randevusu için aranmayı bekliyorum.
-
Merhaba, ekiplerimiz sırası ile arama yapmaktadır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. -
Umarım en kısa zaman içinde Tüm kavakpınar mahalle geneline yayılır. Kavakpınarda gigafiber ilklerinde olduğumuz için şansılıyız. Bir hız testi bırakalım yeniden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X