Sağol hocam doğru diyorsun dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkürler. |
TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (4. sayfa)
-
-
Gigafiber geçişi churn olmadığı için iptal ederek bize başvurmanız gerekmektedir ya da bize churn geçiş yapıp daha sonradan dönüşüm yapabilirsiniz. Mayıs ayında tekrar burdana aktivaston için sorgulama yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 29 Nisan 2022; 13:53:47 > -
Churn geçiş dediğin ne oluyor hocam onu bir bilsem anlayacağım ama churn geçişin ne olduğunu bilmiyorum diyelim mayıs ayının 25 i oldu Gigafiber daha aktif olmadı . İdarelik gigafiber aktif olana kadar Türknet'e başvuru yapıp daha sonra gigafiber aktif olduktan sonra tarifeyi değiştirip gigafibere geçiş yapamıyormuyuz ? bunu ısrarla sorma sebebim İnternetsiz kalmak istemiyorum lap diye kapatırız interneti Gigafiber gelir haziran sonunda internet olmadan işimizi yapamayız evde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2022; 18:20:58 > -
Hocam hazirana kadar aktif olur, dert etmeyin. Önden başvuru yaparsınız normal interneti kapatmadan sonra iptal edersiniz. Benim 5 ay daha var ADSL'in taahhüt bitmesine ama iptal etmeyeceğim. Gigafiber'de kesintiler biraz bol oluyor, bana da internet şart yedek olarak kullanacağım.
Edit : Bu arada evet normal TürkNet müşterisi olabilirsiniz, sonra yükseltme yaparsınız gelip kurulum yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 29 Nisan 2022; 18:23:48 > -
Çok teşekkürler cevaplarınız için hocam
-
@TurkNetDestek ışığı saldı sorgulama yaptım ve aktif görünüyor.
-
Merhaba, churn de mevcut hizmetinizi iptal ettirmeden farklı bir servis sağlayıcısına geçiş yapabiliyorsunuz. Tabi ki belirttiğiniz şekilde geçiş yapabilirsiniz. Gigafiber aktif olduğu zaman da dönüşüm işlemi yapılır. -
Bizim ekip kaybetti. Hayırlı uğurlu olsun hocam, lütfen kurulum ile ilgili bilgilendirmeye devam edin.
Az önce apartman montajı yapıldı. Bizde ışık bekliyoruz bakalım.
-
Merhaba, kısa süre içerisinde aktivasyon işlemi de tamamlanacaktır. -
Kurulum için ara bilgi; sabah destek kaydı açıp aktif olduğunu belirttim geri aradı temsilci adresi ve aktif olduğunu kendi sisteminden teyit etti. Fiber ekibine talep açtığını kuruluma gelmeden önce randevu için arayacaklarını belirtti. Şimdilik arayan olmadı kurulum sırayla yapılıyormuş. 1 Mayıs ve Bayram tatilleri araya girecek büyük ihtimal.
Bu gün içerisinde tamamlanırsa görselleri ve detayları hemen ekleyeceğim. Telefonun başında bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 30 Nisan 2022; 14:48:45 > -
Merhaba, fiber ekibimiz kısa süre içerisinde arayarak işlemlerinizi başlatacaktır. Bayramda nöbetçi ekipler çalışmaya devam ediyor. -
Nöbetçi Fiber ekibi mi ? yok artık
Türk Telekom duymasın böyle güzellikleri
-
sağol yardımcı olduğun için şimdiden iyi bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 1 Mayıs 2022; 2:9:31 > -
kontrol ettiğimde aşağıdaki boş port hatası veriyor daha önce 100 gösteriyordu gigafiber aktivasyon tamamlandığında umarım değişir.
-
Apartman içi kutu montajından 1 gün sonra aktif oldu.
-
Süper hocam şuan başa baş olduk. İlk test kimden gelecek bakalım. @TurkNetDestek sadece hızda değil hizmette de yarışıyoruz.
Bu gün 2. gün henüz ekip aramadı. Beklemeye devam..
-
utanmasalar evimize gelip yemeğimizi çayımızı kahvemizi yapacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mayıs 2022; 18:40:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizde de hala kimlik eksik uyarısı var mı hocam? Sanırım birinin el ile onaylaması gerekiyor. Bayramdan sonraya kalır gibime geliyor.
-
Hocam ben yeni abonelik yapmadım mevcut aboneyim dönüşüm olarak işlem yapılacakmış. Fiber ekibine mail atıldığını, arayacaklarını belirttiler. Bana garip gelen 2-3 günde hızlıca aksiyon alan ekip şimdi bayramda çalışıyoruz demesine rağmen aramıyor.
3 Ay kadar önce arkadaşıma sıfırdan gigafiber aboneliği başvurusu yaptık ertesi gün kurulmuş ve kullanıyordu.
-
Hayırlı olsun hocam bizim Mahalleye 4 gün önce gelip siyah ince kabloları ve bir tane OFDK kutusu koydular bizim evin camının tam altında ismi A ile başlıyor tam adını unuttum şimdi :) bu kutuya da montaj yapıyorlar mı ? son olarakta apartmananın içine gigafiber kutusu takıldı 1000/1000 bayram girmeseydi araya süreç hızlanırdı 3 gün yavaşladık şimdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X