Şimdi Ara

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten TürkNet abonesiyim 3 yıldır kullanıyorum hala da kullanıyorum hız 75mb alıyorum. Destek kaydı açtım gigafibere dönüşüm yapsın. Tamam dediler 10 gündür bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gop Pazariçinde Aktif Oldu Fakat Farklı Bir Sıkıntı Var 1 Gbit Gelmesi Gerekirken 47 Mbit'e Sabitlenmiş Durumda Bakalım Ne Zaman Çözülecek :)

• 1 ekimde yeni başvuru yaptım . Ne arayan ne soran var.Dün akşam aradım en kısa sürede dönüş yapacağız dediler gene arayan soran olmadı.

Turkcell superonline ise başvuru yaparsam 24 saatte aktif edeceğinizi söyledi.

mevcut müşteriyi tamam bekletiyorsunuz fakat yeni müşteri için bekletmek nedir.

• ASLAN BEYY kullanıcısına yanıt

Mevcut aboneyi salladıkları yok. Yeni aboneyi ışık hızında bağlıyorlar şüphen olmasın.

• AnorieL kullanıcısına yanıt
    Bugun 1.haftayi atlattik bakalim kacinci hafta kavusacagiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

Çok güzel bahane üretmekten başka bişi yaptıkları yok.

• akyosun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorgulama sayfamızda 47 Mbps'e kadar bilgisi alıyorsanız adreste gigaFiber hizmetimiz aktif olmamıştır. Dilerseniz ilerleyen günlerde tekrar
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan sorgulayabilirsiniz

• ASLAN BEYY kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden konunun linki ile birlikte benimle paylaşabilir misiniz?
  • Karlıtepe mahallesinde bağlantısı yapılan oldu mu hiç veya randevu verildi mi ? Yoğunluk var en geç 3 ay içerisinde bağlanır diyorlar :) 3 ay

• Lütfen artık GOP merkeze çok yakın olan Rami bölgesine de gelsin, sitenizdeki gigafiber istiyorum linkinden zaten hali hazırda çevremizdekilerle başvuru yaptık ve bir müşteri olarak

mahalleliyle paylaşılabilecek yerlerde paylaştım.

Gerekirse lütfen siz de firma olarak bu bölgeye afişler yapıştırın, gigafiber hizmetinin duyurularak talep oluşmasını, başvuru yapılmasını isteyin.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.
  • Degerli Musterimiz, sabit internet hizmetinizin iptal islemi tamamlanmistir. Sizi yeniden aramizda gormek dilegiyle Türk Telekom. B001 TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ 

• Bahçelievler'de oturan arkadaşımı arayıp randevu vermişler Biraz önce de saha ekibi aramış kurulum için 10 dakika sonra geleceğiz demiş ortalama 12 gün beklemiş oldu Demek ki duruma göre arıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gigafiber geldi diye sevindim. Gerçekten gigafiber e yakışan bir hız. Birde utanmadan destek hattından kablolu test istiyorlar.

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ

• [Z3R0] kullanıcısına yanıt

yer neresi idi hocam?

• AnorieL kullanıcısına yanıt
    Karlıtepe mh. İlk geldiğinde max 45 gördüm destek kaydı açtım 3 e düştü şimdi 30 larda geziyor. Benim Türk Telekom vdsl hızım zaten 90 civarında bu nasıl fiber arkadaş.

• [Z3R0] kullanıcısına yanıt

Bende karlıtepe mahallesindeyim hocam. Biz bağlantı için 12 gündür bekliyoruz hala cevap alamadık. Muhtemelen alt yapı adam gibi çalışmıyor. Siz yeni abonemiydiniz yoksa mevcut müşteriydiniz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.