Şimdi Ara

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almıyor. Talep olarak ekipler ile paylaşacağım.
  • tepebaşı Güllük mahallesi var mı?

  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz şu anda planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba,


    Vişnelik Mah. de de birçok ara sokakta havai kablolama yapılacak direkler var. SOL fiber de bazı sokaklarda var sadece. Talep olarak iletebilir misiniz rica etsem?

    Teşekkürler

  • Vişnelik ayrık nizam yapılaşmaya sahip. Havai kablolama için pek müsait değil. Aslında Kablonet havai kablolamıştı vişneliği ama bu seneler önceydi, şu anki durum nedir bilmiyorum. Yeni altyapıda belediyenin de çok müsade edeceğini sanmam. Tabi bu işler nasıl yürür bilmiyorum.


    Öte yandan Vişnelik'te YAPA olması gerekiyor. 2022 olmasa bile ilerleyen etaplarda Vişnelik atlanacak bir mahalle olacağını sanmam.


    Sol Fiber her sokağında olması gerekiyor bu arada.


    Büyükdere'den başlanması gerekiyor bana kalırsa. Mahallenin bulvara yakın kısmıda sol fiber var ama yukarı kısımlarında altyapı olmayan evler dahi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 13 Mart 2022; 20:40:6 >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt

    Hocam,


    Batıkent de listedeymiş 2022 için ki Batıkent herhalde Eskişehir de en çok site yerleşiminin olduğu yerlerden biridir. Ama size Büyükdere konusunda katılıyorum.Büyükdere nin iç kısımlarında TT altyapısı da oldukça zayıf. Üniversiteye de yakın olduğu için güzel bir abone sayısı yakalayabilirler

  • çamlıca'da da çok eksik altyapılı bina var. orası da mantıklı. batıkent dediğiniz gibi site zaten, en kolay yapılabilecek yerler.


    yenibağlar kafamı kurcaladı. yenibağlarda hem tt fiber, hem sol fiber var. bildiğim kadarıyla bazı sokaklarında kablonet de var, üç altyapı da var. sanırım üniversiteye yakın diye getiriliyor. gerçi canına okur 3 operatörün de orada turknet.


    yıldıztepeye seneye sol fiber de girecekmiş diye duydum da, turknet'ten sonra vazgeçmiş olabilirler :) turknet'in girdiği yerden diğer operatörlere pek ekmek çıkmaz. özellikle büyükdere ve bağlar.

  • Türk Telekom Fiber olarak yeni yapılan 9 daire üstü bitişik nizam binalara, Superonline ise sitelere ve yine bitişik nizam 9 daire üstü binalara fiber çekiyor. Kablonetin ise yeni hiçbir çalışmasına denk gelmedim hep eski binalarda mevcut. Türk Telekom VDSL dönüşümünde ise 4 yıldır sadece Çamlıca mahallesine yatırım yaptığına şahit oldum. Eskişehir Büyükşehirler arasında genişbant internet erişimi konusunda en kötü ilk 3 e oynar sanırım. TurkNet GigaFiber gelirse müşteri potansiyelinin hem öğrenci nüfusu hem de diğer sağlayıcıların yatırım yapmaması sebebi ile çok yüksek olacağını düşünüyorum.

  • Merhaba, ilçe bilgisini iletebilirseniz talebinizi paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

    İlçe Odunpazarı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın, talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • kadir. kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

    Geçen Cambly de Gananın bildiğin köyünde yaşayan adamla ders yapmıştım. Köyde genişbant internet olduğunu ama elektrik kesintileri sık olduğu için bazen derslerde aksama olduğunu bahsetmişti. 😄😃 Yani umarım artık şu VDSL inadından da vazgeçer TT. Bi de şu SAYE vardı ne oldu ona hakikaten ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Altyapı tüm sokaklara çekiliyor mu? Diğer operatörle aynı mahallede mevcutta hepsinin fiber altyapısı olması rağmen bizim olduğumuz kısma getirmiyorlar. Sizde de böyle biri durum oluyor mu yoksa planlanan mahallede sokak ayrımı yapmadan her yere altyapınızı götürüyor musunuz?

  • kadir. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber çalışmalarımız mahalle genelinde yapılmaktadır. Her sokak ve bina için işlem yapılıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Başka bir konuda kısa süre içinde planda olan mahallelerin ve tarihlerin açıklanacağını gördüm. Bu yönde bir çalışma var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binamıza da fiber kutusu bağlamak için ne yapmamızı gerekiyor? Ekstra başvuru yapmamız gerekiyor mu yoksa hepsi planlama dahilinde yapılacak
    mi? tepebaşı batıkent mahallesi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • V.avci V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama dahilindeyse bunun için bir işlem yapmanıza gerek yok. Ekipler sırasıyla tüm çalışmaları tamamlıyorlar
  • kadir. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz bu şekilde talepler geldiğini ilgili ekip ile paylaşmıştık ama kesin olarak bu çalışma yapılır ya da yapılmaz diyemiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var. Diğer operatörlerde yan yana evler varsa, çok dairesi olan bina veya sitelere bağlantı yapılırken diğerleri yıllarca habersiz bekleyebiliyor. Sizde durum nedir? Mesela biz planlamaya aldığınız Batıkent'teyiz. Biz mi başvuracağız, siz mi gelip size altyapı getirelim diyeceksiniz? Bu iş nasıl oluyor? Fiber internet hattı getirmek biliyorsunuz ki bir köye su ulaştırmaktan daha zor. Bu yıl sonuna kadar gerçekten bu mahalleler bitecek mi? İsteyen örneğin Kasım ayında gelin bağlayın diyebilecek mi yoksa çoook uğraşmak mı gerekecek?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için işlem yapılıyor. Bunun için sizin bir talep oluşturmanıza gerek yok ama tam olarak süre bilgisi veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.