Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Ankara'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara’da internet yavaşlayınca işler yarım kalıyor, görüntülü görüşmeler donuyor, oyun keyfi ping yüzünden bozuluyorsa artık buna bir çözüm var: Turknet’in 1.000 Mbps’ye kadar ulaşabilen simetrik hızlar sunan Gigafiber altyapısı Ankara’da hızla genişliyor.

Gigafiber’in Farkı Ne?
    Gigafiber, fiber kablonun direkt olarak eve kadar ulaşması sayesinde hız düşüşü yaşamadan, kararlı ve yüksek performanslı bir internet deneyimi sunuyor. Yoğun saatlerde bile bağlantı stabil kaldığı için hem iş hem eğlence her zaman kesintisiz devam ediyor.

Ankara’da Gigafiber Nerelerde Var?
    Ankara’da Gigafiber kapsama alanı her geçen gün büyüyor. Şu anda hizmet ulaştırılan ilçeler arasında: Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Yenimahalle gibi kentin öne çıkan bölgeleri bulunuyor.

Devam eden altyapı çalışmalarıyla beraber kısa süre içinde daha fazla mahalle de bu yüksek hızlarla tanışacak.

Evinin Gigafiber kapsamına girip girmediğini birkaç saniyede sorgulayabilir; henüz yoksa ''Gigafiber İstiyorum'' talebiyle bölgenin yaygınlaştırılmasına destek olabilirsin.

Üstelik taahhütsüz kullanım, modem dahil fiyatlandırma ve mevcut operatördeki cayma bedelinin bir kısmının karşılanması sayesinde geçiş süreci oldukça rahat. Başvurudan sonra ekipler fiber hattı doğrudan evine kadar getiriyor ve sen de ışık hızındaki internetin tadını çıkarmaya başlıyorsun.

Ankara artık çok daha hızlı bir internete kavuşuyor. Sen de Gigafiber ile bu yeni döneme katıl!

• Etimesgut Şeyh Şamil Mahallesi, 1 yıldır bekliyorum hala bir çalışma yok nolur altyapı ekiplerini biraz darlayın ya

• Yaşamkent için daha önce özel mesaj yoluyla adresimde güncel bir planlama bulunmadığını belirtmiştiniz. Ancak çevredeki cadde ve sokaklarda, yer yer altyapı hizmeti götürülen sitelerin olduğunu görüyoruz. Açıkçası sürecin nasıl işlediğini hâlâ anlayabilmiş değilim. Bizim sitemiz 2 bloktan oluşuyor. Bu durumda site yönetimi olarak toplu bir başvuru mu falan mı yapılması gerekiyor?

bu gorseli 102.kez paylasiyorum. surdan suraya 800 metre yok. gigafiberin aktif oldugu yere yuruyerek 2 dakikada iniyorum ama inatla buraya plan proje yapmiyorsunuz. istanbul'da da arkadaslarim kentsel donusumden dolayi surekli internetleri kesiliyor. ne plan var ne proje var. gigafiber istiyorum talepleri hicbir ise yaramiyor. caninizin istedigi yere gidip altyapi cekiyorsunuz, 2 binaya kutu koyup hop ver elini baska sehir. ya abi girdigin mahalleyi bitirsene.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık adres bilginizi PM üzerinden gönderebilir misiniz?

2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.