Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
32
Favori
107.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @TurkNetDestek Necip Fazıl Mahallesinde altyapı var mı? Turknet sitesinden sorgulattığımda yok diyor.

  • Pyon P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgelerin bilgisini paylaşamıyorum ama adresinizde gigafiber altyapımız yoksahttps://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Tam bir görüntü kirliliği kutular Allaha emanet duruyor havada resmen, bu tür çalışma için nasıl izin alıyorlar hayret ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam, şahsen ben belediye yetkilisi olsam asla izin vermem böyle bir altyapı çalışmasına, yerlerde gezen fiber dağıtım kutuları gördüm forumlarında, rezalet.

    Keşke bi iş yaparken temiz yapsalar, yapanı denetleyen olsa; "bu nasıl işçilik kardeşim?" diyen yok mu hiç hayret bişey...

  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Kazım Karabekir Mahallesi aktif edilmiş haritadan güncelleyebilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam altyapı adı üzerinde yerin altında olur zaten bunların yaptığı iş içlerine siniyormu gerçekten merak ediyorum girdikleri mahalleleri hindistan sokaklarına çeviriyorlar kablolarla resmen simetrik fiber hizmeti vermeseler katlanılacak şey değil bu çirkin görüntü :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi kötü duruyor keşke kutu gibi bir şey koyup kabloyu içine koysalar veya kablo kanalı. Aslında empati kuruncada sayın Türknet'in gigafiber altyapısını komple bütün mahalle olarak yatırım yapıp (diğer issler gibi bir veya birkaç binaya altyapı getirmektense bu daha mantıklı ve eşit) böyle yaparak hem masrafdan kısıyorlar çünkü yerleri kazmak masraflı hem de daha fazla binaya altyapı verebiliyorlar. Bende isterdim yerleri kazıp görüntü kirliliğinden kaçınsınlar ama böylede altyapılarını belirli binalara verirler çünkü dediğim gibi daha çok para çıkması lazım cepten bunun için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Madem kabloları proje hazırlayıp yeraltından çekmeyecekler, o zaman çalışmaları hızlandırsınlar. Koca Ankara'da sadece bir mahalle gigafiber kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halorandal -- 1 Eylül 2022; 17:28:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlçe nedir hocam aynı mahalle farklı ilçelerde var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 2 Eylül 2022; 21:56:2 >
  • umutoktayolgun U kullanıcısına yanıt
    tabiki haklısın hocam kazıyla gitseler maliyetler karşısında mevcut durumlarının çeyreğinde bile olamazlardı şuan tek avantajları ve hızlanmalarının sebebi havai fiber çekmeleri, fakat artık elektrik kabloları bile belediyeler tarafından yer altına alınıyorken Türknet nereye kadar bu şekil gidebilir ileride sorun yaşarmı bilemedim neyse her güzelin bir kusuru vardır diyelim umarım herkes bu güzel hizmeti en yakın zamanda deneyimleme şansı bulur :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam her güzelin bir kusuru vardır bununda buymuş demek, umarım dediğiniz gibi herkes bu hızları deneyimler, diğer issler kadar sermayeleri olsaydı bence böyle yaparlardı ama bu seferde belirli binalara fiber çeker yine bizi türk telekomun insafına bırakırlardi eminim. Ben Pendik Çamçeşme mahallesinde oturuyorum bizim fen işlerine emailden ve linkedindeki firmanin yöneticilerinden belediyemiz ile altyapi çalışmalarına başlamak için görüştüklerini öğrendim umarım bizede nasip olur :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halorandal H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Türknet lütfen çamçeşme mahallemize çalışmalar bir an önce başlasın, şu belediyemiz ile imzayı atsanız gerisi gelicekte

  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Gaziosmanpaşa'daki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutoktayolgun U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlama dahilindeki bölgelerde ekipler iş planlarına göre sırasıyla çalışmaları tamamlıyorlar.
  • Sultangazi/75.yıl mahallesi ne durumda bilgisi olan varmı. Haritada planlamada olarak gözüküyor ancak hiçbir gelişme olmadı 1 senedir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • Merhaba Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi'nde aktif olan bölgeler var. Tüm mahalleye kablolar çekildi, güncelleme yapabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.