Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.965
Cevap
148
Favori
440.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
    Merhaba, açık adresinizi ve konu linkini DM üzerinden iletebilir misiniz?

İmza toplayıp nereye teslim ettiniz hocam?

PM gönderdim detaylı bi şekilde.

Kasım 2025 kutu montajı yapıldı. Halen bir gelişme yok. 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım 2025 Yenimahalle / Ankara Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sitemize kutular montaj edildi. Hepsi protokol imzalanarak yapıldı. Ama aktif hale getirmediler. Ankara Büyükşehir Belediyesi AYKOME den kazı için izin alınamadığını belirttiler. Süreç devam ediyor diye geçiştiriyorlar. Belediyeden kazı izni sorunu olduğunu düşünmüyorum. Ruhsata başvuru bile yapmamışlar sordum. Ama aktif etmediler. @TurkNetDestek

Merhaba, müstakil evlerden oluşan sitemize (36 adet ikiz toplam 72 konut) kendi imkanlarımızla fiber döşettik. Ancak yönetim Turk Telekom ile anlaşmış ve TT altyapısını kullanmak zorundayız. Sitenin 3-4 noktasına konmuş kutular Turknet ya da Superonline da olabilir ve isteyen istediğine bağlayabilir miydi acaba? Ya da bu imkan hala var mı?

Kutuların resimleri:
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• denizli

yunus emre caddesi barış apartmanın da gigafiber var

1214 sokak incilipınar mahallesinde bina içinde türknet kutusu var.

Yok oğlu yok.

• Merhaba sayın yetkili, belki 6-7 yıldır Turknet kullanıyorum. yaklaşık 1 ay öncesine kadar hat değerlerim çok iyiydi ve vdsl kullanımımda hızımı net olarak 100 mgbit alabiliyordum ancak son 15 gündür ne olduysa hat değerlerim çok düştü! Bu yüzden 75 mgbit e kadar düştü internet hızım. Modemimi tekrar başlattığımda bile hat değerleri kötü olduğu için modemin internet e bağlanması yaklaşık 8-10 dakika sürüyor!! Bu sorunun çözümü için bir kaç defa kayıt oluşturdum fakat bağlantınızda sorun yok diyerek kayıtı kapatıyorlar. Konu hakkında çözüm için yardımcı olmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 19 Ağustos 2026; 21:2:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul/Büyükçekmece/Ulus MH Vatan caddesinde kazı çalışmaları yapılıyor. TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_ay1907 -- 24 Ağustos 2026; 17:37:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNet'in Tekirdağ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'ndeki GigaFiber altyapı çalışması devam ediyor. Bazı binalarda kanal döşeme ve boru hattı çalışmaları tamamlandı.

• Abi şu kayabaşı mahallesine bi gigafiber getirilmedi ya ulan yaşlandım artık ben gigafiber istedigimde 20ydim simdi 26 yim 30 a az kaldi hala gigafiber gelicek arkadas istanbuldayiz bide ya taaaa seneler once basvurdum bide. Site birde burasi daha rahat degil mi abi ben anlamiyorum

Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / Rampage Spear / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Gigafiber / PS2 / PS3 / PS4
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, Etiler'de müstakil evlerde malesef altyapı kalitesi çok kötü.

Tek seçenek ADSL ya da Kablonet onlar da fecaat durumda. Şu an aynı bölgede 2 eve de fiber altyapı ihtiyacı var, talep doğrultusunda bu konuda aksiyon alıyor musunuz?

Orijinalden alıntı: Xdian

izmit yenişersehir mah, cemil sk fiber kutusu konulalı 1 ayı geçti bağlantı yapılmadı ne zaman ilerleme olur? @TurkNetDestek

Evet şuan kutu koyulalı 2 ay oldu hala ses yok. Ama her yerde 1000mbit reklamı var ilginç

Gigafiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - Turknet
    https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden talep iletip linki komşularınızla paylaşarak sürece destek olabilirsiniz. Gelişme olması durumunda SMS üzerinden bilgi verilmektedir.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.