P

Teğmen
27 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Öncelikle merhabalar herkese,
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır, biraz geçti pc de bi coil whine sesi geliyordu. İlk başlarda arasıra gelip gidiyodu haftada 1-2 kere falan oluyordu.Çok takmıyordum bende.Bu aralar fark ettim oyuna girince falan yüke binince ötmeye başlıyor kart. Benim bunu değiştirebiliyor olmam lazım. Itopyanın bu konu hakkındaki tutumu nedir bilen varmı? Bazı konularda direk yetkili servise götürün demişler ben Asus a gitsem ücretsiz değiştirirler mi? Gelecek yorumlar için teşekkürler.

Asus Tuf Gtx 1660 Super
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bir arkadaş benzer bi konuyu buraya açmış oyüzden buraya acıyorum.

Ets2yi Ultra ayarlada oynarken ekran kartı kullanımı 60-70 arası oluyor öncesinde çok dikkat etmemiştim ama dikkatimi çekti. Arasira 55-60 arası bile olabiliyor.Cpu ise 20-30 arasında geziniyor. Fps ise çogunlukla 72 fps arasıra da 90 a kadar çıkıyor. Tabi gece 100 üstüne çıkıyor fps.

Şimdi baktım internette kimisi az olmasının ekran kartının rahat rahat yettiği anlamına geliyor demiş. Kimisi de ekran kartı az kullanılıyorsa sıkıntı var demek demiş.

Şimdi benim sorum bu niye %100 e yakın degil ve eğer benim ekran kartım rahat rahat oynatıyorsa bu oyunu o %30 kalan kısmı neden 144 hz vermeye uğraşmıyor? Yorumlarınızı bekliyorum...

Sistem

Asus b450m dragon
R5 3500x
Asus tuf gtx 1660s
Gskill 8x2 16gb 3200mhz ram
Arkadaşlar merhaba sorum yukarıdaki gibidir. Telefon samsung s5. 1 sim ve 1 sd kart yeri var.
YouTube da adam sim kart cipini söküp sd karta falan yapıştırıyordu çalışıyordu. Ben sd kart kullanmıyorum. Şimdiki sim kartlarda zaten hazır kesilmiş olduğu için en küçük parçasını yatay bir şekilde içine soksam çalışırmı? Ama yani ben pek inanamadım videoya doğrusu ama 65k likeı
var anlamadım yani yazılımsal olarak fln nasıl oluyor yani? Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba,
Logitech g29 + vitesini alacağım ama masam biraz kalın (4,1 cm) elinde bu aletlerden olan varsa bi ölçüp bakabilirse sevinirim. Heralde aynıdır ama ikisinide ayrı ayrı söylerseniz sevinirim boşuna o kadar para bayılmayalım
Arkadaşlar merhaba,
Benim çok sevdiğim bir Vaio m var. Pc nin ilk sistemi vistaydı orda ışıklar yanıyordu sonra win7 yaptım orda da uğraşıp yapmıştım bir şekilde ama şuan win10 ve en son o işleri çok önce yaptım hiç hatırlamıyorum ve benim pc de olurmu yardım ederseniz sevinirim baya güzel duruyordu ışıkları.

VGN-SR29VN
Evet arkadaşlar merhaba. Bir kaç sorum var bunları gidermek için açıyorum konuyu. Öncelikle bende asus b450m dragon anakart var. Üzerinde bir cpu fan birde cha fan var. Cpu ya stok fan takılı. Chaya kasa fanları. Benim sorum ben stok fanı sökünce cpu fan boşalcak oraya sıvı soğutma fanlarını çoklayıcıyla takıp pompanın gücünü de psu dan molex ten converter gibi kabloyla alabilirmiyim? Amacım kasa fanlarınida iptal etmemek istiyorum.
Arkadaşlar truckers mp den ets2 online gircem ama ben şuan a kadar hep offline oynadım ve kazandığım şeyler gidermi ve yarım kalan işime online devam edebilirmiyim lutfen yardımcı olurmusunuz? Lütfen yanıtlayın. Truckers mp güvenlimi steam hesabı istiyomus
Arkadaşlar bende ps4 te cd normal battlefield 1 var. Ben bu revolution ı paket gibi üzerine mi kurcam yoksa yeniden aynı oyunu almam mı lazım ve cd ile olurmu bu iş?

Arkadaşlar merhaba konu yanlışlıkla yazıcınıza sıkışan şeyler. Acaba benim gibi acayip şeyler sıkıştıran varmı mı diye sormak istedim Mesala kağıt sıkışır o normal. Ama artık her hafta yazıcıdan bişey çıkmaya başladı  Mesela toka,uç kutusu , kalem ,lego ... Yazıcı şu zamanda bozulmasın diye gözüne bakıyorum bırak beni gidicem diye tutturdu. 8 yıllık falan şaka maka çatır çatır yazıyor. Sizden de bekliyorum acayip olaylar 

Konu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Laptobun altında minik bir kapak var ve burda sanki soketimsi bişey var. Bu ne işe yarar? Teşekkür ederim...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.